Etusivu > Info > Rekrytointi > Kausiesihenkilö huvilaitteille

Kausiesihenkilö huvilaitteille

Löytyykö sinulta jo hieman kokemusta esihenkilönä toimimisesta? Haluaisitko työskennellä huvipuiston sydämessä? Haemme 18-vuotta täyttänyttä kausiesihenkilöä huvilaitteille!


Kausiesihenkilö on 18-vuotta täyttänyt, iloinen, ihmisläheinen ja omatoiminen persoona, jolla pysyy langat käsissä. Kausiesihenkilöt toimivat laitekuskien esihenkilöinä rennossa ja tiiviissä laitekuskien porukassa. Kausiesihenkilöt vastaavat työssään muun muassa laitekuskien työvuoroista ja ohjaamisesta sekä pitävät huolta, että huvilaitteilla kaikki sujuu mutkattomasti. Tehtävässä työskentelet tiiviisti yhdessä muiden kausiesihenkilöiden kanssa, joilla on jo kokemusta laitepuolelta, joten työhön pääsee helposti mukaan.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta huvi- tai teemapuistossa työskentelystä, mutta edellytämme jonkinlaista kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Eduksi katsotaan hyvä kielitaito ja valmius omaksua nopeasti uusia järjestelmiä. Odotamme sinulta innostavaa ja kannustavaa työotetta sekä positiivista asennetta! Laitepuolen henkilöstö koostuu 16-70 -vuotiaista henkilöistä, joten sinun tulee pystyä työskentelemään eri-ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien henkilöiden kanssa sujuvasti. Jos siis haluat kehittää esihenkilötaitojasi vauhdikkaassa ja täysin uniikissa työympäristössä, hae mukaan!