Etusivu > Info > Rekrytointi > Kartingtyöntekijä ja karting-mekaanikko

Kartingtyöntekijä ja karting-mekaanikko

Huvivaltion erikoisuus on maailmanluokan kartingrata. Kartingtyöntekijät tunnetaan rennonletkeästä työilmapiiristä ja toimeen tarttuvasta otteesta. Jos olet kiinnostunut autourheilusta tai kovasta vauhdista ja et pelkää käsien likaantumista, tämä paikka on sinulle!


Karting-työntekijä on vähintään 16-vuotias, iloinen ja sosiaalinen persoona, joka nauttii työskentelystä autourheilun maailmassa. Karting-työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden palveleminen rata-alueilla sekä turvallisen ajokokemuksen takaaminen ja rata-alueen siisteydestä huolehtiminen. Kartingissa työskennellään yhdessä tiimin ja karting kahvilatyöntekijöiden kanssa sekä ulko- että sisäradalla. Tehtävässä auttaa hyvä kielitaito.

Haemme tiimiimme myös uusia karting-mekaanikkoja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy ruuvaustaitoa ja intoa työskennellä karting-autojen parissa.

Parasta työssä: Aurinkoiset päivät ulkoradalla mukavien työkavereiden kanssa. Lisäksi päivittäin pääsee testaamaan karting autoja.

Välillä vastustaa: Jokainen asiakas on oman elämänsä Kimi Räikkönen ja välillä ajotaitojen haparoidessa syitä haetaan kalustosta. Onneksi osaava karting-työntekijä pystyy ohjaamaan asiakasta esimerkiksi ajolinjoissa ja tällöin seuraava kierrosaikakin paranee kuin itsestään.