Etusivu > Info > Rekrytointi > Kahvilatyöntekijä

Kahvilatyöntekijä

Mihin aikuiset suuntaavat, kun lapset ovat laitteissa? No kahville tietenkin! Huvittelijat myös tarvitsevat välipalaa, että jaksaa huvitella. Kahviloissa työskennellessä tarjoat kävijöille huvipuistoreissun levähdyshetken itseleivottujen herkkujen kera.


Kahvilatyöntekijäksi sopivat kaikenikäiset, iloiset ja asiakaspalveluhenkiset persoonat, joilla on hyvä tilannetaju sekä ennakointikyky. Huvipuiston sisäpuolella ei myydä alkoholia, eikä tupakkatuotteita eli täällä työskentely sopii myös alaikäiselle. Karting-, tai minigolf- kahviloissa työskennelläksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla suoritettuna myös anniskelupassi. Myös Road Houselta löytyy kahvila, joka toimii taukopaikkana ohikulkijoille ja etenkin täällä työskennellään tiiviissä yhteistyössä Voilá leipomomme kanssa.

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, tuotteiden esille laitto, kahvijuomien valmistaminen, kuormien vastaanotto ja purkaminen sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Työssä auttaa hyvä kielitaito, iloinen asenne ennakkoon suoritettu hygieniapassi.

Parasta työssä: Pääset työskentelemään herkullisten tuotteiden parissa. Työssä pääset monipuolisesti suorittamaan erilaisia työtehtäviä aina kuorman purkamisesta erikoiskahvien valmistukseen.

Välillä vastustaa: Makeat tuotteet saattavat houkutella puoleensa myös ampiaisia. Kiireisinä päivinä tuotteet saatavat loppua nopeastikin, jolloin pääset kehittämään priorisointi kykyäsi siitä missä järjestyksessä niitä kannattaa valmistaa lisää.