Etusivu > Info > Rekrytointi > Jäätelömyyjä

Jäätelömyyjä

Jäätelöt ja pehmikset ovat erottamaton osa huvipuistoreissuja. Jäätelönmyyjänä pääset virkistämään ihmisiä kesähelteillä ja ilahduttamaan huvittelijoita kesän parhaana päivänä! Kuvittele sen lapsen ilme, kun hän saa huvipuistoreissulla kesän ensimmäisen jätskin!


Jäätelömyyjä on iloinen, reipas ja omatoiminen. Jäätelömyynti sopii kaikenikäisille ja juuri siksi se onkin erinomainen vaihtoehto ensimmäiseksi kesätyöpaikaksi. Jäätelömyyjän työtehtäviin kuuluu jäätelöannosten tekeminen ja myyminen huvipuiston lukuisissa jäätelömyyntipisteissä. Jäätelömyyjä työskentelee tiimissä muiden jäätelömyyjien kanssa. Tehtävässä auttaa hyvä kielitaito ja positiivinen asenne. Jäätelönmyyjällä tulee olla hygieniapassi, mutta sen voit kuitenkin suorittaa meillä ennen töiden aloittamista, koska tämä on työnteon kannalta välttämätön.

Parasta työssä: Parasta työssä on ehdottomasti se, että pääsee maistelemaan kesän uutuusjätskit ensimmäisten joukossa ja oppii tekemään täydelliset pehmisannokset.  

Välillä vastustaa: Välillä tuntuu, että jono jäätelökioskille on loputtoman pitkä, mutta yhteistyöllä ihanien työkavereiden kanssa selviää tiukoistakin tilanteista ja pitkistäkin jonoista.