Etusivu > Info > Rekrytointi > Huvipuiston laitekuljettajat

Huvipuiston laitekuljettajat

Laitekuskeilla on tärkeä ja vastuullinen rooli huvipuiston arjessa. Laitekuljettajana näet läheltä kun huvittelijat ylittävät itsensä ja nauttivat huvilaitteista. Puistokummina puolestaan pääset tsemppaamaan ihmisiä jännällä hetkellä sekä jakamaan huvipuistoreissun ilot ja onnistumiset!


Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja on 18-vuotta täyttänyt, iloinen ja avoin persoona, joka on valmis kohtaamaan satoja asiakkaita päivän aikana. Laitekuljettaja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi laitteille, huolehtii heidän turvallisuudestaan ajon aikana ja vastaa siitä, että laitealue pysyy siistinä. Laitekuljettaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi muiden laitekuljettajien, kenttävastaavien ja laitehuollon kanssa. Laitekuljettajan työssä on etua hyvästä kielitaidosta, mutta reippaalla asenteella pärjää varmasti.

Mikäli olet tekniikan tai sähköalan opiskelija ja 18 vuotta täyttänyt, voit hakea myös huvipuiston laitehuollon työtehtäviin. 

Parasta työssä: Iloiset asiakaskohtaamiset ja kielitaidon karttuminen.

Välillä vastustaa: Joskus sadesää harmittaa, tai aurinko porottaa liikaa, mutta onneksi työnantaja tarjoaa sadevarusteet ja aurinkoisimmille laitteille tehdään päivän aikana ns. aurinkovaihdot. Se on Suomen kesää!

Magnum-teatterityöntekijä

Elokuvateatterityöntekijä on 18 vuotta täyttänyt, ulospäin suuntautunut, reipas ja sanavalmis persoona. Tässä monipuolisessa tehtävässä työskennellään Magnum-elokuvateatterissa. Työtehtäviäsi elokuvateatterilla ovat 5D-elokuvien sekä kokopitkien elokuvien näyttäminen, kassatyöskentely teatterin kassalla sekä elokuvateatterin siisteyden ylläpito. Tehtävässä työskennellään sekä itsenäisesti että tiiviisti laitekuljettajien ja huvipuiston kenttävastaavien kanssa. Tehtävässä suoriutumisessa auttaa hyvä kielitaito ja hyvät sosiaaliset taidot.

Parasta työssä: Jos tykkäät elokuvista, tässä tehtävässä saat ennakkotietoa tulevista elokuvista jo paljon ennen muita. Pääset myös testaamaan kaikki 5D-elokuvat, jotta osaat suositella asiakkaalle juuri hänelle sopivimmat 5D-kokemukset.

Välillä vastustaa: Keskellä kauneinta kesää asiakkaat eivät aina välttämättä halua istua pimeässä elokuvateatterissa ja välillä teatterilla on rauhallisempia iltanäytöksiä. Tällöin on onneksi hyvää aikaa muille tehtäville, esimerkiksi 3D-lasien puhdistukselle.