Etusivu > Info > Rekrytointi > Huvipuiston laitekuljettajat

Huvipuiston laitepuoli

Laitepuolen työntekijöillä on tärkeä ja vastuullinen rooli huvipuiston arjessa. Laitekuljettajana näet läheltä, kun huvittelijat ylittävät itsensä!


Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja on 18 vuotta täyttänyt, iloinen ja avulias persoona, joka on valmis kohtaamaan satoja asiakkaita päivän aikana. Laitekuljettajana pääset ajamaan monenlaisia huvipuistolaitteita, aina klassisista teekupeista Suomen suurimpaan puuvuoristorataan. Työssäsi huolehdit asiakkaiden turvallisuudesta ajon aikana ja vastaat siitä, että laitealue pysyy siistinä. Laitekuljettaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi avustavien laitekuljettajien, kenttävastaavien ja laitehuollon kanssa. Laitekuljettajan työssä on etua hyvästä kielitaidosta, mutta reippaalla asenteella pärjää varmasti.

Parasta työssä: Iloiset asiakaskohtaamiset ja kielitaidon karttuminen.

Välillä vastustaa: Joskus sadesää harmittaa, tai aurinko porottaa liikaa, mutta onneksi työnantaja tarjoaa sadevarusteet ja aurinkoisimmille laitteille tehdään päivän aikana ns. aurinkovaihdot. Se on Suomen kesää!

Avustava laitekuljettaja

Avustava laitekuljettaja on 16–17-vuotias iloinen ja reipas PowerParkin työntekijä, joka on valmis kohtaamaan satoja asiakkaita päivän aikana. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja pääset työskentelemään laitteilla laitekuljettajan oikeana kätenä, mittaajana isoilla vuoristoradoilla sekä puistokummina asiakkaiden tukena laitteiden kyydissä.

Avustava laitekuljettaja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi laitteille sekä mittaa ja ohjeistaa asiakkaita. Puistokummina pääset lasten mukana laitteisiin, joihin nämä eivät vielä yksin saa tai uskalla mennä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi laitekuljettajien, kenttävastaavien ja laitehuollon kanssa. Työssä on etua hyvästä kielitaidosta, mutta reippaalla asenteella pärjää varmasti. Lisäksi työssä auttaa, kun on rohkaiseva ja hyvän tilannetajun omaava aurinkoinen persoona.

Parasta työssä: Ehdottomasti ilo ja jännitys lapsen kasvoilla, kun hän pääsee haluamaansa huvipuistolaitteeseen. Myös monipuoliset muut työtehtävät tuovat vaihtelua työpäiviin.

Välillä vastustaa: Puistokummi ei voi vain omavaltaisesti valita lempilaitteitaan, joihin mennään ja joskus joutuu käydä myös niissä vähemmän hurjissa ajeluissa. Mutta onneksi Junker ja Pits Special ovat myös monen, monen, monen lapsen lempilaitteita.

Satumaan työntekijä

Satumaan työntekijä on 15 vuotta täyttänyt luova heittäytyjä, joka tykkää esiintyä. Työtehtäviin kuuluu esiintyminen Röllinä ja Milli Menninkäisenä sekä toimiminen hahmojen saattajana. Lisäksi pääset järjestämään erilaisia leikkejä Röllikylässä ja Leikkituvassa vieraileville lapsille. Toimit tiiminä yhdessä esimerkiksi huvipuiston kenttävastaavien ja laitekuljettajien kanssa. Työtehtävässä auttaa hyvä kielitaito ja aikaisempi esiintymiskokemus.

Parasta työssä: Ehdottomasti lasten ilo ja riemu. Rölli ja Milli saavat päivän aikana paljon halauksia ihanilta pikkuasiakkailta. Tässä työssä voit todella käyttää omaa luovuuttasi suunnitellessasi ohjelmaa ja tekemistä perheen pienimmille asiakkaille.

Välillä vastustaa: Hahmojen puvut ovat isot ja muhkeat eli kesäkeleillä välillä hieman helteiset. Onneksi tässä työssä on säännöllisesti pienempiä taukoja, ja hahmot sekä saattajat vuorottelevat päivän kuluessa. Vastaavasti taas alkukesän viileämpinä päivinä pääsee sitten välillä lämmittelemään hahmopuvun sisälle.

Magnum-teatterityöntekijä

Elokuvateatterin työntekijä on 18 vuotta täyttänyt reipas ja sanavalmis persoona. Työtehtäviäsi ovat 5D-elokuvien ja pitkien elokuvien näyttäminen, kassatyöskentely sekä elokuvateatterin siisteyden ylläpito. Tehtäviisi kuuluu myös työskentely huvipuiston porteilla. Työssä on etua hyvästä kielitaidosta ja hyvistä sosiaalisista taidoista.

Parasta työssä: Jos tykkäät elokuvista, tässä tehtävässä saat ennakkotietoa tulevista elokuvista jo paljon ennen muita. Pääset myös testaamaan kaikki 5D-elokuvat, jotta osaat suositella asiakkaalle juuri hänelle sopivimmat 5D-kokemukset.

Välillä vastustaa: Välillä vastustaa: Keskellä kauneinta kesää asiakkaat eivät aina välttämättä halua istua pimeässä elokuvateatterissa ja välillä teatterilla on rauhallisempia iltanäytöksiä. Tällöin on onneksi hyvää aikaa muille tehtäville, esimerkiksi 3D-lasien puhdistukselle.