Etusivu > Info > Rekrytointi > Huvipuiston laitekuljettajat

Huvipuiston laitekuljettajat

Laitekuskeilla on tärkeä ja vastuullinen rooli huvipuiston arjessa. Laitekuljettajana näet läheltä kun huvittelijat ylittävät itsensä ja nauttivat huvilaitteista. Puistokummina puolestaan pääset tsemppaamaan ihmisiä jännällä hetkellä sekä jakamaan huvipuistoreissun ilot ja onnistumiset!


Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja on 18-vuotta täyttänyt, iloinen ja avoin persoona, joka on valmis kohtaamaan satoja asiakkaita päivän aikana. Laitekuljettaja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi laitteille, huolehtii heidän turvallisuudestaan ajon aikana ja vastaa siitä, että laitealue pysyy siistinä. Laitekuljettaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi muiden laitekuljettajien, kenttävastaavien ja laitehuollon kanssa. Laitekuljettajan työssä on etua hyvästä kielitaidosta, mutta reippaalla asenteella pärjää varmasti.

Mikäli olet tekniikan tai sähköalan opiskelija ja 18 vuotta täyttänyt, voit hakea myös huvipuiston laitehuollon työtehtäviin. 

Parasta työssä: Iloiset asiakaskohtaamiset ja kielitaidon karttuminen.

Välillä vastustaa: Joskus sadesää harmittaa, tai aurinko porottaa liikaa, mutta onneksi työnantaja tarjoaa sadevarusteet ja aurinkoisimmille laitteille tehdään päivän aikana ns. aurinkovaihdot. Se on Suomen kesää!

Puistokummi ja avustava laitekuljettaja

Puistokummi on PowerParkin työntekijä, joka menee lapsen mukana laitteisiin, joihin tämä ei yksin vielä saa tai uskalla mennä. Tämän lisäksi puistokummi toimii esimerkiksi porttivahtina tai lipuntarkastajana, tai avustajana muissa huvipuiston tehtävissä. Puistokummi toimii siis erittäin tiiviisti laitekuljettajien kanssa.  Tehtävässä tulee olla vähintään 16 v. täyttänyt ja tehtävässä suoriutumisessa auttaa, kun on rauhallinen, rohkaiseva ja hyvän tilannetajun omaava aurinkoinen persoona.

Parasta työssä: Ehdottomasti ilo ja jännitys lapsen kasvoilla, kun hän pääsee haluamaansa huvipuistolaitteeseen. Myös monipuoliset muut työtehtävät tuovat vaihtelua työpäiviin.

Välillä vastustaa: Puistokummi ei voi vain omavaltaisesti valita lempilaitteitaan, joihin mennään ja joskus joutuu käydä myös niissä vähemmän hurjissa ajeluissa. Mutta onneksi Junker ja Pits Special ovat myös monen, monen, monen lapsen lempilaitteita.

Röllikylän työntekijä

Röllikylän työntekijä on asiakaspalveluhenkinen, luova ja sosiaalinen heittäytyjä, joka tykkää esiintyä. Työtehtäviin kuuluu esiintyminen Röllinä ja Milli Menninkäisenä sekä toimiminen hahmojen saattajana. Röllikylässä pääset järjestämään myös erilaisia leikkejä vieraileville lapsille. Röllikylän työntekijät toimivat tiimiinä yhdessä huvipuiston kenttävastaavien ja laitekuljettajien kanssa. Työtehtävässä suoriutumisessa auttaa hyvä kielitaito ja esiintymiskokemus ja työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.

Parasta työssä: Ehdottomasti lasten ilo ja riemu. Rölli ja Milli saavat päivän aikana paljon halauksia ihanilta pikkuasiakkailta. Tässä työssä voit todella käyttää omaa luovuuttasi suunnitellessasi ohjelmaa ja tekemistä perheen pienimmille asiakkaille

Välillä vastustaa: Hahmojen puvut ovat isot ja muhkeat eli kesäkeleillä välillä hieman helteiset. Onneksi tässä työssä on säännöllisesti pienempiä taukoja, ja hahmot sekä saattajat vuorottelevat päivän kuluessa. Vastaavasti taas alkukesän viileämpinä päivinä pääsee sitten välillä lämmittelemään hahmopuvun sisälle.  

Magnum-teatterityöntekijä

Elokuvateatterityöntekijä on 18 vuotta täyttänyt, ulospäin suuntautunut, reipas ja sanavalmis persoona. Tässä monipuolisessa tehtävässä työskennellään Magnum-elokuvateatterissa. Työtehtäviäsi elokuvateatterilla ovat 5D-elokuvien sekä kokopitkien elokuvien näyttäminen, kassatyöskentely teatterin kassalla sekä elokuvateatterin siisteyden ylläpito. Tehtävässä työskennellään sekä itsenäisesti että tiiviisti laitekuljettajien ja huvipuiston kenttävastaavien kanssa. Tehtävässä suoriutumisessa auttaa hyvä kielitaito ja hyvät sosiaaliset taidot.

Parasta työssä: Jos tykkäät elokuvista, tässä tehtävässä saat ennakkotietoa tulevista elokuvista jo paljon ennen muita. Pääset myös testaamaan kaikki 5D-elokuvat, jotta osaat suositella asiakkaalle juuri hänelle sopivimmat 5D-kokemukset.

Välillä vastustaa: Keskellä kauneinta kesää asiakkaat eivät aina välttämättä halua istua pimeässä elokuvateatterissa ja välillä teatterilla on rauhallisempia iltanäytöksiä. Tällöin on onneksi hyvää aikaa muille tehtäville, esimerkiksi 3D-lasien puhdistukselle.