ULKOKARTING

Rekisteröidy asiakkaaksemme ennakkoon alla olevalla lomakkeella

KANSAINVÄLISEN TASON KARTINGRATA – VAUHDIN RIEMUA JOKAISELLE

Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit on yksi maailman kauneimmista ulkokartingradoista. Joen rantaa kiemurteleva 1000 metrin rata on isännöinyt kartingin EM- ja MM-taistoja. Radan ovaalikaarre, kallistava mutka, haastaa kokeneenkin kuljettajan ajolinjat. Massiivisissa katetuissa katsomoissa on 2000 istumapaikkaa.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla joko vuokra-autoilla tai omalla kalustollasi. Radalla on käytössä myös muutama kaksipaikkainen tandemauto, joiden kyytiin pääsevät myös perheen pienimmät.

Kaikki varusteet saat paikan päältä, ajokenkiä lukuun ottamatta. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät, esimerkiksi lenkkikengät.

VARAA VAUHDIN HURMAA MYYNTIPALVELUSTA: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Kun radoilla ei ole yksityistilaisuuksia, kaikki ovat tervetulleita testaamaan radan tiukat mutkat sekä nauttimaan upeista puitteista.

Odotusajat saattavat olla pitkiä etenkin kesäsesonkina. Suunnitellessasi matkaa, voit tarkistaa varaustilanteen etukäteen varauskalenterista. Kysy myyntipalvelusta myös edustussaunaa ja tarjoiluja.

Mika Salo Circuit on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun sään salliessa. Turvallisuussyistä radalla ei ajeta sadesäällä.

KESÄSESONGIN AIKANA, KUN RADALLA EI OLE YKSITYISTILAISUUTTA, AJAMAAN PÄÄSEE ILMOITTAUTUMALLA KAHVIOSSA!

OMALLA AUTOLLA AJAMINEN ULKORADALLA

Ulkoradalla on mahdollista ajaa omalla autolla vuokratoiminnan ohessa. Ratamaksu on 20€/päivä ja se suoritetaan ratakahvioon sen aukioloaikoina. Muina aikoina ratamaksun voi suorittaa Park Hotel Härmän vastaanottoon. Mikäli radalla ei ole vuokratoimintaa tai muita varauksia, niin omalla autolla voi ajaa vapaasti siihen saakka kunnes näitä tulee. Huomioithan siis, että vilkkaimman sesongin aikana omalla autolla ajaminen on rajoitettu muutamiin kierroksiin lähtöjen välissä. Omalla autolla ajaminen on sallittua klo 9-21 välisenä aikana.

Parhaat Ajat

Ulkoradan esittelyvideo

Live-ajanotto

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 PowerPark