ULKOKARTING

Rekisteröidy asiakkaaksemme ennakkoon alla olevalla lomakkeella

KANSAINVÄLISEN TASON KARTINGRATA – VAUHDIN RIEMUA JOKAISELLE

Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit on yksi maailman kauneimmista ulkokartingradoista. Joen rantaa kiemurteleva 1000 metrin rata on isännöinyt kartingin EM- ja MM-taistoja. Radan ovaalikaarre, kallistava mutka, haastaa kokeneenkin kuljettajan ajolinjat. Massiivisissa katetuissa katsomoissa on 2000 istumapaikkaa.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla joko vuokra-autoilla tai omalla kalustollasi. Radalla on käytössä myös muutama kaksipaikkainen tandemauto, joiden kyytiin pääsevät myös perheen pienimmät.

Kaikki varusteet saat paikan päältä, ajokenkiä lukuun ottamatta.Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät, esimerkiksi lenkkarit tai tennarit. Pituusraja ulkokartingiin on 160cm.

VARAA VAUHDIN HURMAA MYYNTIPALVELUSTA: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Kun radoilla ei ole yksityistilaisuuksia, kaikki ovat tervetulleita testaamaan radan tiukat mutkat sekä nauttimaan upeista puitteista.

Odotusajat saattavat olla pitkiä etenkin kesäsesonkina. Suunnitellessasi matkaa, voit tarkistaa varaustilanteen etukäteen varauskalenterista. Kysy myyntipalvelusta myös edustussaunaa ja tarjoiluja.

Mika Salo Circuit on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun sään salliessa. Turvallisuussyistä radalla ei ajeta sadesäällä.

Yksittäisille ajajille emme ota ajanvarauksia ennakkoon, mutta varaaminen paikan päällä saman päivän vapaisiin lähtöihin on mahdollista.

KESÄSESONGIN AIKANA, KUN RADALLA EI OLE YKSITYISTILAISUUTTA, AJAMAAN PÄÄSEE ILMOITTAUTUMALLA KAHVIOSSA!

Ulkoradan esittelyvideo

Parhaat Ajat

Live-ajanotto

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark