SHOPPAILE HUVIVALTION OMALLA KAUPPAKADULLA

Kauppakatu

Huvipuistoaluetta rajaa n. 200 metriä pitkä kauppakatu, jonka teemoitus muuttuu matkan varrella villistä lännestä eteläeurooppalaiseen tunnelmaan; italialaistyyppisiin auringonpolttamiin kivitaloihin, romanttisiin parvekkeisiin, itävaltalaistunnelmaan ja tirolilaisen alppikylän rustiikkiin.

Upea julkisivu kätkee sisälleen erilaisia pieniä viihtyisiä myymälöitä, joihin kannattaa piipahtaa tekemään löytöjä ja ostamaan tuliaisia.

LELU -JA VAATEKAUPPA

Kesän parhaimpaan huvipuistoreissuun kruunaa mukavat matkamuistot! Lelukauppamme valikoimaan kuuluvat perinteisten lelujen lisäksi slimet, yksisarviset ja ihanan pörröiset halikaverit. Meiltä löytyy myös suloiset Ty-pehmot sekä asusteet ja tarvikkeet erilaisiin roolileikkeihin.

Lelukaupan aulassa on vaatteiden outlet-osasto, brandeina tanskalaiset huippumerkit Vero Moda, Jack&Jones, Kaffe ja Cream.

Piipahda myymäläämme, ja muista pitää hauskaa!

KARKKIKAUPPA

Suut makeaksi tikkareilla, nekuilla ja karkkikepeillä! Laajasta karkkipussi- ja irtokarkkivalikoimastamme löytyy suosikkimakeiset jokaiselle sokerihiirelle. Huvipuistoelämykseen kuuluu tietenkin Porvoon irtolakritsa, jota saa 20 eri maussa läpi kesän! Karkkikauppojen lisäksi PowerParkista löytyy herkullisen tuoksuinen popcorn- ja hattarakoju, jota ei voi ohittaa. Helteiden helliessä suosittelemme myös jäähilejuomia, jotka tuovat tervetulleen viilennyksen useissa suosikkimauissa.

Makeisiin näkemisiin!

PaaPii-Design

PowerPark ja kotimainen PaaPii Design aloittivat yhteistyön kaudella 2018. PaaPiin kesämyymälä on avoinna kesäkuun puolivälistä elokuuhun asti. Liikkeessä on lastenvaatteita, valmiita kangaspaloja sekä mm. kortteja ja muuta mukavaa. Yhteistyön myötä PaaPii Design on suunnitellut myös  PowerParkin oman erikoismalliston pikkuväelle, ja tuotteissa käytetty kuosi on nimeltään Huvimaa! Mallistoon kuuluu body, t-paita, pipo, tuubihuivi, trikoopeitto ja rintaneula.

PaaPii on täysin kotimainen vauvojen, lasten ja naisten vaateliike, joka ompelee vaatteensa omassa vaatetehtaassaan Kokkolassa. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä!

PowerPark x PaaPii Design

Kauppakadun liikkeet ovat avoinna päivittäin huvipuiston ollessa auki, osa aukeaa klo 11, osa hiukan myöhemmin.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark