SHOPPAILE HUVIVALTION OMALLA KAUPPAKADULLA

Kauppakatu

Huvipuistoaluetta rajaa n. 200 metriä pitkä kauppakatu, jonka teemoitus muuttuu matkan varrella villistä lännestä eteläeurooppalaiseen tunnelmaan; italialaistyyppisiin auringonpolttamiin kivitaloihin, romanttisiin parvekkeisiin, itävaltalaistunnelmaan ja tirolilaisen alppikylän rustiikkiin.

Upea julkisivu kätkee sisälleen erilaisia pieniä viihtyisiä myymälöitä, joihin kannattaa piipahtaa tekemään löytöjä ja ostamaan tuliaisia.

LELU -JA VAATEKAUPPA

Lelukaupan hyllyiltä löytyy pikkuväen supersuosikkeja, kuten Ryhmä Hau-ja Frozen-tuotteita sekä nuorison suosimia Emoji-hahmoja vinot pinot. Pehmoisia halikavereitakin on joka makuun aina jättipandoista kissoihin ja pupuihin. Voit haastaa kaverisi kaksintaisteluun Nerfien parissa, tai uppoutua ihanan keijuprinsessan rooliin, meiltä saat tarvikkeet monenlaisiin leikkeihin!

Ja koska emme halua kurjankaan kelin pilaavan huvipuistopäivääsi, on valikoimaamme täydennetty mm. sateenvarjoilla ja –takeilla sekä hansikkailla. Helliviä hellepäiviä varten on taas varattu koko perheelle aurinkolaseja sekä päähineitä ja löytyypä meiltä uimapukujakin perheen pienimmille. Lelukaupan aulassa on Outlet-osasto, jonka merkit Kaffe, Cream ja Ze-Ze tarjoilevat Tanskalaista muotia kaikenikäisille naisille.

Liikkeestämme saat myös monenlaisia kännykkätarvikkeita, pilailuvälineitä, Powerpark-aiheisia matkamuistoja, hauskoja sisustustuotteita sekä paljon, paljon muuta!

Tervetuloa tekemään hauskoja löytöjä!

KARKKIKAUPPA

Suut makeaksi tikkareilla, nekuilla ja karkkikepeillä! Laajasta karkkipussi- ja irtokarkkivalikoimastamme löytyy suosikkimakeiset jokaiselle sokerihiirelle. Huvipuistoelämyksen kruunaa tietenkin Porvoon irtolakritsa, jota saa 20 eri maussa läpi kesän! Karkkikauppojen lisäksi Powerparkista löytyy herkullisen tuoksuinen popcorn- ja hattarakoju, jota ei voi ohittaa. Makeisiin näkemisiin!

PaaPii-Design

PowerPark ja kotimainen PaaPii Design aloittivat yhteistyön kaudelle 2018. Löydät PaaPiin myymälän kauppakadultamme elokuuhun asti! Yhteistyön myötä tulossa on myös PaaPii:n suunnittelema PowerParkin oma erikoismallisto pikkuväelle, jonka julkaisusta tiedotamme myöhemmin lisää. PaaPii on täysin kotimainen vauvojen, lasten ja naisten vaateliike, joka ompelee vaatteensa omassa vaatetehtaassaan Kokkolassa. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä!

Kauppakadun liikkeet ovat avoinna päivittäin huvipuiston ollessa auki, osa aukeaa klo 11, osa hiukan myöhemmin.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2019 PowerPark