VEHREÄ JA VIEHÄTTÄVÄ CAMPINGALUE

Rio Grande Camping

VEHREÄ JA VIEHÄTTÄVÄ CAMPINGALUE

Tilavalla Rio Grande-leirintäalueella on tasokkaat palvelut. Leirintäalueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai -vaunussa, telttailu ei ole alueella mahdollista.

Viihtyisällä leirintäalueella on 65 asfaltoitua camping-paikkaa asuntoautoille ja -vaunuille, paikoissa on sähkö- ja tv-liitännät, sähkö sisältyy vuorokausihintaan. Kesäisin käytössä on ulkouima-allas. Alueen keskuksessa, campingcenterissä, on saunoja, leikkihuoneita, pyykinpesutiloja sekä keittiö- ja ruokailutiloja. Kaikki Huvivaltio PowerParkin palvelut ovat helposti saavutettavissa.

SF-Caravan tai Camping Key Card-kortilla camping-paikasta 5€ alennus. Valitse kyseinen alennushinta suoraan verkkokaupasta. Huom! etukortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sisäänkirjautuminen klo 13 alkaen, jonka jälkeen asuntoautot- ja vaunut saa vasta viedä leirintäalueelle. Camping-paikan luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 mennessä. Leirintäalueella on hiljaisuus klo 23–07.

VARMISTA PAIKKASI - VARAA ETUKÄTEEN

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen. Varauksen voit tehdä helposti verkkokaupastamme. Majoituksen varaukseen myyntipalvelumme kautta tarvitaan voimassaolevan luottokortin numero ja voimassaoloaika. Suosittelemme varaamaan majoituksen netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan. Varaamalla majoituksen verkkokaupasta saat majoituksen aina edullisimmalla hinnalla. Huomioittehan että verkkokaupasta ei voi varata majoitusta enää samalle päivälle, vaan paikat tulee tällöin varata myyntipalvelun kautta.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 14:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21).

Kesäkauden ulkopuolella kaikkien majoitusten (huoneet, mökit, camping) sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa.

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

PowerPark Majoitus Rio Grande Camping

RIO GRANDE CAMPING POHJAKARTTA

Rio Grande Camping pohjakartta
Klikkaamalla pohjakarttaa saat sen suuremmaksi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark