9. -10.8.2019 Power Truck Show

Power Truck Show’n kuljetusmessut on tärkeä ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen kuljetusalan ammattilaiset. Mukana ovat kuorma-auto maahantuojat, päällirakentajat, kalusto- ja laitevalmistajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palvelujen tarjoajat sekä alan viranomaiset. Kuljetusmessuille odotetaan 30 000 tiedonhaluista kävijää.

Power Truck Show on yksi Euroopan parhaimmista autonäyttelytapahtumista. Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Euroopan kovatasoisimmat näyttelyautot, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, pakettiautot ja muut näyttävät henkilöautot. Nähtävää ja ohjelmaa myös koko perheelle.

Tapahtuman omille sivuille pääset tutustumaan tästä.

ROCK NIGHT POWERPARKISSA 9.-10.8.2019

Power Truck Show messujen sulkeuduttua alkaa Palace Areenassa iltatapahtuma, jossa on huikea kattaus erilaisia artisteja. Iltatapahtumasta saat lisätietoa täältä.OSTA ENNAKKOLIPUT POWERPARKIN ROCK NIGHTIIN EDULLISEMMIN TÄSTÄ! PowerPark Rock Night

MESSULOUNAS VARAUSLOMAKE

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ennakkoon ostettuna 9,80 € (paikan päällä ostettuna 12,50 €) Messulounas on tarjolla 9. - 10.8. Palace-hallin messuravintolassa klo 11-16. Lounas sisältää lämpimän ruoan (esim. lihapyörykät ja muusi), salaatin, leivän, levitteen ja ruokajuomana jäävesi ja maito.
Pakollinen kenttä.
Pakollinen kenttä.
Pakollinen kenttä.
Virheellinen kenttä.
Pakollinen kenttä.
Pakollinen kenttä.
Pakollinen kenttä.

Huom! Varatut kupongit tulee noutaa Road Housen infosta. Laskutamme varattujen määrien mukaan. Varattuja lippuja ja kuponkeja ei voi palauttaa.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark