BRA ATT VETA & ANKOMST

AVSTÅND

Kauhava...................................25 km
Seinäjoki..................................55 km
Vasa........................................80 km
Tammerfors.............................230 km
Jyväskylä................................230 km
Uleåborg.................................282 km
Kuopio....................................335 km
Åbo........................................390 km
Helsingfors..............................404 km


GPS

Vägen som leder till PowerParks område är förhållandevis ny och syns inte på alla navigatorers kartor. Istället för Parkvägen 3, som är PowerParks officiella adress, lönar det sig att använda adressen Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä tillhör Kauhava stad.

KOLLEKTIVTRAFIK

MED TÅG:

Den närmaste tågstationen ligger i Härmä, ca 1,5 km från nöjesparken PowerPark. Under sommarsäsongen stannar en del av de norr-och södergående tågen vid Härmä station. Från Härmä station finns busstransport till nöjesparken vid alla dessa ankomster. Utanför sommarsäsongen ligger närmaste tågstation 25 km bort, i Kauhava. Närmare information om tågtidtabeller finns på www.vr.fi.

MED BUSS:

Busstidtabellerna finns på www.matkahuolto.fi. Observera att bussarna inte stannar vid PowerParks område, utan endast i Alahärmä centrum, 2-3 km från nöjesparken.

WASALINE:

SUPERERBJUDANDE POWERPARK PAKET, LÄS MER


PARKERING

PowerPark har en stor, gratis parkering vid ån, på promenadavstånd från nöjesparken. Parkeringsplatserna utanför Power Palace- gokarthallen och A-läktarna vid MSC- utomhusbanan är avgiftsbelagda.

Med ett parkeringstillstånd för personer med funktionsnedsättning är parkeringen avgiftsfri. Bussarna har egna parkeringsområden.

Husbilar och husvagnar har eget parkeringsområde.

Övernattande gäster får gratis parkeringstillstånd från informationen.

Under evenemang är parkeringen avgiftsbelagd på alla parkeringsområden.


INCHECKNING TILL POWERPARK BOENDE

Hotellrummen och stugorna står till ditt förfogande från och med kl. 14.00 på ankomstdagen och utcheckning skall ske senast kl. 12.00 på avresedagen. Campingplatserna står till förfogande från och med kl. 13.00 på ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00 på avresedagen.

Hotellrummen, lägenheter och stugorna in- och utcheckning händer på Park Hotel Härmä reception (Puistotie 3). Campingplats och tältplats inchecking händer på RoadHouse köpcentrum info (Jorma Lillbackantie 21).

Utanför sommarsäsongen sker incheckningen till allt boende (rum, stugor, camping) i receptionen på Park Hotel Härmä.KARTA ÖVER OMRÅDET

Aluekartta 
Genom att klicka på bilden blir kartan större.


FÖRSTA HJÄLP

Första hjälp- punkten finns i närheten av nöjesparkens västra ingång. Kom ihåg att ta med dig dina ev. personliga mediciner till parken. Närmaste apotek finns i Alahärmä centrum, två kilometer från PowerPark.

NÖJESPARKENS PRESENTKORT - FULLT MED NÖJEN OCH UPPLEVELSER!

Vill du ge en uppskattad present? Vårt presentkort tillåter mottagaren att själv välja bland vårt stora urval av nöjen, upplevelser och butiker. Presentkortet är giltigt i följande servicepunkter:

• Nöjesparken: biljettförsäljningen, alla caféer och restauranger, affärsgatans butiker (inte Korulandia)
• Hästcentret, Gokart, Magnum biografen, Park Hotel Härmä, Palace Café
• Road House: Junker, Boulevard Bistro, Bakery Voila, Gelato Dolce, Cheese & Wine, H-lihapalvelu, Finnmari, Highway Brand Outlet ( Inte i K-Market Härmä eller i Subway)

Presentkortet kan köpas till önskad summa bl.a. från infopunkten och från Road House försäljningspunkt.


HUSDJUR

Inga djur är tillåtna i nöjesparken. På andra områden ska alla djur vara kopplade.

Lämna aldrig din hund i bilen på parkeringen!

PowerParks hästcenter erbjuder hunddagis under nöjesparkens öppettider. Avgiften är 20€. Ta med dig husdjurets egen mat samt leksaker och liggunderlag vid behov. Mera information fås på tel. 050 3836 696.

På campingområdet finns ett par stugor och tvåpersoners rum, där det är möjligt att övernatta med djur. På hotellrummen är husdjur inte tillåtna. Kom ihåg att alltid informera om husdjur då du bokar övernattning. Husdjursavgiften är 15€ i samband med inkvartering.

HITTEGODS

Har du tappat något? Fråga vid infopunkten i Power Palace-hallen (bredvid den västra ingången) dit allt upphittat lämnas. Du kan också ta kontakt via e-post info@powerpark.fi (ge en tydlig beskrivning av de borttappade sakerna, datum när de försvann samt namn och kontaktuppgifter för returnering av sakerna, kunden betalar portot) eller per telefon, tel. +358 10 3477 600. I början av varje månad för vi allt hittegods som är värt mer än 20€ till polisen i Lappo. Hittegods värda mindre än 20€ sparas i ca en månad, och förs sedan till återvinning eller förstörs.

BETALNINGSMEDEL

Det finns ingen bankomat i PowerPark. Den närmaste bankomaten hittar du i Härmän Ässä-affärscentrumet, som ligger ca. 2 km från PowerPark.

Du kan betala med de vanligaste kredit- och bankkorten.


VÄDER

PowerPark kan vara tvunget att stänga attraktioner eller göra ändringar i programmet p.g.a. väderförhållanden (t.ex. åska), tekniska skäl eller andra undantagsfall. Köpta biljetter och åkband kan ej bytas eller returneras.


FÖRVARING

Låsbara förvaringsboxar som fungerar med mynt finns vid informationsdisken i PowerPalace-hallen. Även i nöjesparken framför restaurang Skaala finns låsbara förvaringsboxar, dessa fungerar med PIN-kod.

VAGNSUTHYRNING

Dragvagnar kan hyras mot en depositionsavgift. Fråga mera vid informationsdisken i PowerPalace-hallen.

EGEN KAMERA I ATTRAKTIONERNA

Det krävs tillstånd för att filma i nöjesparkens attraktioner. Ifall kunden har en egen GoPro- eller annan hjälmkamera som kan fästas ordentligt, kan kunden fråga om lov av nöjesparkens områdesansvariga som kontrollerar att kamerans fästanordning är tillräcklig. En vanlig kamera som enbart fästs runt huvudet får inte användas i attraktioner där man åker med huvudet neråt. Sådana attraktioner är t.ex. Junker, Pegasus, Booster och Cobra. Vanliga kameror och smarttelefoner får inte alls medföras i nöjesparkens attraktioner. PowerPark är inte skyldig att ersätta saker som gått sönder eller har försvunnit på området för attraktionen.

Ledsagartillstånd

Handikappad som betalar inträde och som behöver personligt stöd får gratis inträde  för sin ledsagare till nöjesparkområdet, ledsagaren kan även använda sig av attraktionerna utan avgift tillsammans med den som han/hon är ledsagare åt.

Handikappad person kan visa upp behovet av ledsagare med EU handikappkort(där det finns A uppgift om ledsagarbehovet) alternativt med annat dokument eller utredning. Parken kan även bevilja ledsagartillstånd enligt enskild behovsprövning. Som grund för ledsagartillstånd så gäller att den som behöver ledsagare har betalat för inträde, armband eller övrig biljett.

Ledsagartillstånd kan huvudsakligen beviljas enbart en ledsagare för den som är i behov av ledsagare. Ledsagaren förutsätts huvudsakligen vara en fullvuxen person. Även en minderårig kan verka som ledsagare efter enskild prövning, Ledsagaren skall i verkligheten kunna fungera som ledsagare/hjälp.

POWERPARK

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
Tel. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Titta på vår kontaktuppgifter här

 

FÖLJ OSS

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Samtalspriser till vårt 010 nummer:

- 8,35 cent/samtal + 6,00 cent/min (moms 24%) – från fasta telefoner i Finland
- 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min (moms 24%) – från mobiltelefoner i Finland
- Om du ringer från utlandet bestäms priset av den lokala operatören.
© 2019 PowerPark