Framsida > Biljetter > Prislista

Prislista

En oförglömlig nöjesresa, bara åkbanden fattas! Den behändiga prislistan visar dig priserna på våra attraktioneroch hjälper dig att planeraen tripp som faller din nöjessugna grupp i smaken.


Den här sidan ger dig priserna på våra attraktioner, upplevelser och andra tjänster. Åkbanden och inträdesbiljetterna till nöjesparken, presentkorten och evenemangsbiljetterna köper du enkelt i vår webbutik. Andra biljetter och inträdesavgifter betalar du på PowerPark på plats för de tjänster du köper. Du observerar väl att förmånskuponger somSmartumellerTyky-sedlarinte accepteras som betalningsmedel i biljettförsäljningen till nöjesparken. Smartum, Edenred, Tyky och ePass accepteras som betalningsmedel för karting, minigolf, biografteatern och hästcentret. 

Nöjesparken

För PowerPark kan man köpa både enskilda engångsbiljetter till attraktionerna och åkband för en dag. Dagsåkbandet ger dig tillträde till alla åkattraktioner inom säkerhetsgränserna. Dagsåkbandet ger dig dessutom tillträde till nöjesparken. Du behöver alltså inte betala någon separat inträdesavgift. Åkbanden och engångsbiljetterna är indelade i två kategorier utifrån besökarnas längd: MAXI-åkband och biljetter för besökare över 130 cm och MINI-åkband och biljetter för besökare under 130 cm. Det finns separata inträdesbiljetter för vuxna, barn och pensionärer. 

Barn under 2 år har gratis inträde till nöjesparken. Barn under 2 år har även gratis inträde till nöjesparkens anordningar med beaktande av säkerhetsgränserna, om den vuxna ledsagaren har biljett till åkattraktionen eller ett åkband. Ledsagaren (minst 15 år) får avgiftsfritt tillträde till en del åkattraktioner för små barn i deras sällskap, om den som ledsagas har åkband eller biljett. Dessa åkattraktioner är försedda med en Kroko-symbol. Du kan se dem i avsnittet Nöjesanordningar.

MAXI-åkband, över 130 cm: 44€

Ett åkband för en dag ger tillträde till alla åkattraktioner inom ramen för säkerhetsgränserna samt inträde till nöjesparken. Åkbandet är giltigt en valfri dag under säsongen 2024.

MINI-åkband, under 130 cm: 34€

Ett åkband för en dag ger tillträde till alla åkattraktioner inom ramen för säkerhetsgränserna samt inträde till nöjesparken. Åkbandet är giltigt en valfri dag under säsongen 2024.

inträdesbiljetter, vuxna: 8€

En inträdesbiljett berättigar till inträde till nöjesparkens område en dag under säsongen 2024. OBS! I maj månad är inträdet till nöjesparken avgiftsfritt.

inträde, barn 2–15-åringar och pensionärer: 5€

En inträdesbiljett berättigar till inträde till nöjesparkens område en dag under säsongen 2024. Barn under 2 år har gratis inträde till nöjesparken. OBS! I maj månad är inträdet till nöjesparken avgiftsfritt.

MAXI-åkattraktionsbiljett, över 130 cm: 8€

En åkattraktionsbiljett gäller för en åktur i den åkattraktion du har valt. Du observerar väl säkerhetsgränserna för varje attraktion. Åkattraktionsbiljetter kan köpas vid biljettförsäljningen i nöjesparken och vid servicestället.

MINI-åkattraktionsbiljett, under 130 cm: 6€

En åkattraktionsbiljett gäller för en åktur i den åkattraktion du har valt. Du observerar väl säkerhetsgränserna för varje attraktion. Åkattraktionsbiljetter kan köpas vid biljettförsäljningen i nöjesparken och vid servicestället.

MAXI-kvällsåkband, över 130 cm: 32€

Längtar du efter några timmars underhållning medan sommardagen börjar svalna? Nu kan du i stället för ett åkband för en hel dag köpa ett kvällsåkband som ger dig ett tre timmars nöjespass innan nöjesparken stänger. Ett kvällsåkband ger tillträde till alla nöjesanordningar inom ramen för säkerhetsgränserna samt inträde till nöjesparken. Kvällsåkbanden kan endast köpas på plats.

MINI-kvällsåkband, under 130 cm: 27€

Längtar du efter några timmars underhållning medan sommardagen börjar svalna? Nu kan du i stället för ett åkband för en hel dag köpa ett kvällsåkband som ger dig ett tre timmar långt nöjespass innan nöjesparken stänger. Ett kvällsåkband ger tillträde till alla nöjesanordningar inom ramen för säkerhetsgränserna samt inträde till nöjesparken. Kvällsåkbanden kan endast köpas på plats.

Nästa dags MAXI-armband, över 130 cm: 19€

Vill du roa dig i morgon igen? Ett åkband för nästa dag kan du köpa på nöjesparkens serviceställe. Då ska köpet göras under den första nöjesdagen, medan ett armband köpt för fullt pris har använts och fortfarande sitter på armen. Armband för nästa dag säljs även vid receptionen i hotellet och vidinfodiskenpå RoadHouse. Förmånen är personlig och kan inte överföras till en annan person. Förmånen gäller endast när nöjesparken är öppen följande dag.

Nästa dags MINI-åkband, under 130 cm: 14€

Vill du roa dig i morgon igen? Ett åkband för nästa dag kan du köpa på nöjesparkens serviceställe. Då ska köpet göras under den första nöjesdagen, medan ett armband köpt för fullt pris har använts och fortfarande sitter på armen. Armband för nästa dag säljs även vid receptionen på hotellet och vidinfodiskenpå RoadHouse. Förmånen är personlig och kan inte överföras till en annan person. Förmånen gäller endast när nöjesparken är öppen följande dag.

En gåva, många upplevelser! Åkband och popcorn i ett och samma paket? Eller kanske dessutom film och karting? Ett presentkort som ger mottagaren en upplevelse är en rolig överraskning! Ett presentkort är giltigt i två (2) år från och med inköpsdagen. Presentkortet kan användas på alla PowerParks serviceställen.

Du mäter väl omsorgsfullt längden på personerna i din nöjesgrupp innan du köper åkbanden? Vi kontrollerar nämligen längdgränserna senast då personerna tar plats i åkattraktionerna. Med felaktigt uppmätta åkband får man inte gå ombord. Åkbanden måste bytas ut. Till exempel får en person som är längre än 130 cm inte gå ombord på åkattraktioner med ett MINI-åkband (under 130 cm), eller en person som är kortare än 130 cm med ett MAXI-åkband (över 130 cm). En noggrann mätning besparar dig det extra besvär som beror på att åkband måste bytas ut. Vi ersätter inte kostnader för utbyte av felaktigt uppmätta åkband. 

Långa köer till åkattraktioner kan avbrytas strax för nöjesparkens stängningstid, om det ser ut som om alla i kön inte hinner få plats ombord. På så sätt behöver ingen köa i onödan, då den återstående tiden kan användas till att roa sig med andra åkattraktioner. Vi kan ibland även bli tvungna att ändra programmet eller stänga av nöjesparkens åkattraktioner på grund av vädret (exempelvis åskväder), tekniska fel eller andra exceptionella tillstånd. Köpta biljetter och åkband kan varken bytas ut eller återlösas. 

Parkering

PowerPark tillhandahåller ett stort antal avgiftsfria parkeringsplatser! Gratis parkeringsplatser finns på ett stort gräsbevuxet område vid Riksväg 19 strax innan  nöjesparken. 

Parkeringsområdena i anslutning till Palace Areena och A-läktaren till gokartbanan utomhus är avgiftsbelagda. På dessa områden kan du behändigt betala för parkeringen medEasyPark-appen. Parkeringstillstånd för rörelsehindrade berättigar till avgiftsfri parkering på alla platser.  

Det finns separata parkeringsplatser för bussar samt husbilar och husvagnar och de som övernattar i PowerParkfår vid infodisken ett avgiftsfritt parkeringstillstånd för platserna intill hotellet. 

Under större evenemang är parkeringen avgiftsbelagd på alla parkeringsområden. Parkeringsavgiften på avslutningsdagen är 5 €.

Karting

Kartingstarter eller heatordnas i omgångar på 10 minuter med ett deltagarantal på max. 15 bilar/heat. Betalning och anmälan till heaten på plats i PitLane Café för lediga heat under samma dag. För enskilda förare tar vi inte emot tidsbokningar på förhand, men om du planerar en resa kan du kontrollera bokningssituationen på förhand <i vår bokningskalender> 

Särskilt under sommarsäsongen kan väntetiderna ibland bli långa och under dagar med mycket besökare kan heaten vara fullbokade innan stängningstid. Då är det möjligt att reservera en tid genast på morgonennär man anländertill PowerPark. 

Utomhusbanan, enskild körning 10 minuter: 20€

Bil Sodikart RT10. Minimilängden för en förare är 160 cm och maximilängden är 200 cm.

Utomhusbanan, enskild körning 2×10 minuter: 33€

Bil Sodikart R10. Minimilängden för en förare är 160 cm och maximilängden är 200 cm.

Utomhusbanan, enskild körning 3×10 minuter: 49€

Bil Sodikart R10. Minimilängden för en förare är 160 cm och maximilängden är 200 cm.

Utomhusbanan, enskild körning med tandembil 10 minuter: 20€

Vi har ett fåtal bilar med två sittplatser, s.k. tandembilar, där små barn kan åka med. Bilarna är avsedda för att köra barn, inte för tävlingsbruk.

Uthyrning av utomhusbanan för privatbruk: 1100€ / timme

Mot timbetalning kan du genomföra en helt skräddarsydd tävling för din grupp tillsammans med personalen.

Utomhusbanan körning med egen kartingbil: 20€ / dag

På utomhusbanan har man möjlighet att köra med egen bil, när inga hyrbilar kör på banan.

Inomhusbanan: enskild körning 10 minuter: 16€

Bil Otl Storm Kart 2015 -elbil. Minimilängden för en förare är 130 cm och maximilängden är 200 cm. Barn som är 130–150 cm långa har egna heat som körs med lägre hastighet.

Inomhusbanan: enskild körning 2×10 minuter: 26€

Bil Otl Storm Kart 2015 -elbil. Minimilängden för en förare är 130 cm och maximilängden är 200 cm. Barn som är 130–150 cm långa har egna heat som körs med lägre hastighet.

Enskild körning med tandembil 10 minuter: 20€

Vi har ett fåtal bilar med två sittplatser, s.k. tandembilar, där små barn kan åka med. Bilarna är avsedda för att köra barn, inte för tävlingsbruk.

Minigolf priser

Minigolf omgång: 8€ / person

Minigolf extra omgång: 6€ / person

5D-filmer priser

5D biobiljett med åkband: 6 €

5D biobiljett utan åkband: 8 €

Biograf priser

2D normal biobiljett: 12 €

2D normal biobiljett- studenter, pensionärer och värnpliktiga: 10 €

3D-biobiljett: 14 €