Framsida > Mat > Cafeer och delikatess > Delikatessbutiker

Delikatessbutiker

Vad är det första man tänker på när man hör ordet nöjesparksdelikatesser? Naturligtvis sockervadd, popcorn och stora godispåsar! Dessutom finns i PowerPark även bland annat läskande slushdrycker och lakritsremmar.


Godisaffären

På PowerPark finns det två helt otroliga godisaffärer alldeles intill torget mitt i parken. I godisaffärerna hittar du lösgodis i all oändlighet samt sortiment med favoritgodis som är så stora att man kan spara resten till hemresan! 

Lakritsremmar

Traditionella påsar med lakritremmar hör till sommarutflykter, marknader och tivoli. PowerPark är också allt detta! I kiosken som säljer lakritsremmar hittar du ett brett utbud av smaker och du kan välja bland dem för att få en lakritspåse efter dina önskemål. Kiosken ligger invid PowerParks entré!

Popcorn, sockervadd och slush

Du hittar nöjesparkernas klassiker popcorn och sockervadd samt läskande slushdrycker med otaliga smakalternativ intill torget i mitten av parken. Under heta sommardagar och när glädjen är som störst är det svårt att bara passera kiosken. Ingen fara – kom på ett besök, för nu är det dags att njuta!