Framsida > Inkvartering

Inkvartering

Koppla av i stugan, bekvämt på hotell eller i lugn och ro på campingplatsen– med oss får du flera val!

Varför stanna bara en dag på Power Park när du kan övernatta vid nöjesparken? På en dag hinner du inte testa alla Power Parks attraktioner, men lyckligtvis kan vi erbjuda inkvartering efter smak och tycke för små och stora familjer, grupper och par. Du kan välja mellan ett högklassigt hotell, en kompakt lägenhet, en stämningsfull hyresstuga eller en trivsam campingplats – eller välja att övernatta i en prärievagn eller i en stuga uppe i en trädtopp.

Nedan kan du läsa mer om Power Parks inkvarteringsalternativ.

Hotell och lägenheter

I de mjuka sängarna i vårt sagolika hotell sover du gott året runt och i våra lägenheter kan du njuta av den hemtrevliga timmeratmosfären eller övernatta vid simbassängen!

Stugor

Skulle du gilla att övernatta i en stuga byggd uppe i ett träd, i en nybyggar- eller prärievagn eller kanske i en lyxig större villa? Låt din fantasi flöda fritt och ta ut allt du kan av en oförglömlig ledighet genom att boka en njutbar stuginkvartering!

Campingplatser

Grönskande och trivsamma campingplatsertar väl hand om nöjesresenärerna. Du är välkommen till nöjesparken med campingbil, husvagn eller tält!

Säkra din plats – boka på förhand

Under högsäsong rekommenderar vi förhandsbokning av inkvartering. Du kan boka behändigt i vår nätbutik. För bokning av inkvartering via vår försäljningstjänst behöver du ange nummer och giltighetstid för ett giltigt kreditkort. Vi rekommenderar bokning via nätet med direktbetalning online. När du bokar inkvarteringen via nätbutiken får du alltid förmånligaste pris. Observera att du i nätbutiken inte kan boka inkvartering samma dag. För det krävs att bokningen görs via vår försäljningstjänst.

Sällskapsdjur

Sällskapsdjur får följa med till inkvarteringstyperna nedan: Future-stugor, utan bastu Silverstone-stugor, en del av Green Field-områdets stugor och en del av lägenhetshotellet San Marinos rum. Till hotellrummen får sällskapsdjur däremot inte tas med. Vid bokning ska man alltid lämna anmälan om sällskapsdjur. Avgiften för sällskapsdjur är 15 € vid inkvartering.