KLASSRESOR

NU ÄR DET DAGS ATT BOKA KLASSRESA FÖR VÅREN 2019

PowerPark öppnar nöjesparken på  våren 2019 för skolgrupper tiillsammans på fem olika dagar! Vi erbjuder MAXI armband, till över 130 cm, till klass med priset 29 euro / stycke och ett MINI armband, under 130 cm, för 22 euro / stycke. Erbjudandet  gäller endast  förskott köp eller förhand bokning i PowerParks webbutik. Till skolgrupper är det förmånligaste att handla armbandena på förhand av Web-butik, då kan vi skicka armbandena med posten eller ni kan hämta armbandena på platsen från PowerParks pick-upställe. Bokningar för gruppper  som är mindre än 10 personer måste göras på separat beställningsformulär. Lärare och handledare noteras så att varje 16 armband är gratis. (Kommer ihåg, att gratis armband och matkupong tillsätter vi till bokningen automatiskt. För exempel om du behöver 20 armband och matkupong tillsammans bokar du bara 19).

Beställningen av klassresor via mail slutar den 30 april, så kom ihåg att göra din bokning i tid om du vill att armbandet ska gå direkt till din skola. Alla 30.4. bokningar som görs efteråt  betalas och hämtas från Power Palaces klassresarmband pick-uppunkten. Bokningsreservationer  kan man göra upp till 19.5 på vår webbutik. Klassresarmbandena  utan förhandsbokning kommer att säljas från biljettkassan enligt normal prislista.

Nöjesparken är öppen för skolgrupper från 11:00 till 17:00 på följande dagar:

Ti 21.5.2019, boka klassresan här
On 22.5.2019, boka klassresan här
To 23.5.2019, boka klassresan här
Må 27.5.2019, boka klassresan här
Ti 28.5.2019, boka klassresan här

MÅLTIDER

Gruppens malted är lätt att handla med 8,50 euro matkupong på Skaala restaurangens övre och nedre våningen, Snack Shop, Canyon och Sibylla. Den mest hektiska tiden för att äta är 11-13, så var vänlig notera detta när du planerar dagens schema.
Alla matplatser  ligger inom nöjesparken (se kartan). Observera att olika matalternativ finns på de olika matställen som du kan se nedan. Vi kan ta matallergier ihåg  i Skaala restaurangens övre och nedre våning.
Matkupongen är giltigt 2019-säsongen. På skolresedagar kan du välja mellan ett av följande måltidsalternativ:

  • Skaala- restaurang
    • Övrevåningen: salladsbord, leende potatis, köttbullar, falafelbullar och 0,4 l (M, G)
    • Nedrevåningen: en ostmåltid eller en vanlig hambugermåltid ( ink. pommes frites och 0,4 l dryck). Det finns också glutenfritt och vegan alternative.
  • Canyon: salladsbord, leende potatis, köttbullar, falafelbullar och 0.4 l dryck (M, G)
  • Sibylla: hotdog, fransk och 0,4 l dryck (M)
  • Snack Shop: Korvpotatis och 0,5 l dryck (M, G)

BESTÄLLNING OCH BETALNING

Gå till onlinebutiken på  ovan nämnda dagliga länkar, så klassresedag väljs automatiskt på orderformuläret. Ange antal av maxi-armband till “vuxen”-fältet och antalet av mini-armband till "barn" -fältet. Klicka sedan på "Sök" för att öppna två olika produkter.

Om du vill betala din beställning på samma gång  förskott via webbbank eller kreditkort, välj product förskottsbetalning  klassresarmband. Om du vill betala via faktura eller betala på plats, välj produkten från kategorin klassresarmband. Om du vill ha fakturan på förhand, vänligen skiver det till kommentfältet . Annars  betalningen är på platsen.

När du har bestämt  betalningsmetoden du vill använda, klicka på knappen "Boka". Vid nästa beställningsteg kan du välja måltidskuponger till beställngen, måltidskuponger erbjuder vi med priset 8,50€/person. Gå framåt med "Fortsätt" -knappen. Om de produkter du beställt visas korrekt i din varukorg kan du fortsätta att slutföra beställningen under "Gå till beställning". Fyll sedan kontaktuppgifter för beställningen och skriv bland annat önskan av förskottsbetalning eller andra nödvändiga uppgifter till kommentarer och önskemål-fältet .

Efter att du har angett din kontaktinformation får du fortfarande en sammanfattning av din bokning. Om allt är rätt vid denna tidpunkt, klicka på "Bekräfta bokning", och din bokning kommer att loggas in i vårt system. Med förskottsbetalning kan du betala med bokningen "Betala och bekräfta", som leder dig till vår betalningsleverantör.
Efter att du har angett din kontaktinformation får du fortfarande en sammanfattning av din bokning. Om allt är rätt, klicka på "Bekräfta bokning", och din bokning kommer att loggas in i vårt system. Med förskottsbetalning kan du betala bokningen från punkten"Betala och bekräfta", som leder dig till vår betalningsleverantör.

Alla förskottsbetalda klassresabeställningar skickas direkt till skolan. I det här fallet sparar skolklasserna  tid på klassresadagen genom att dela upp armband och matkuponger på förhand, till exempel inom bussresan till PowerPark!

Om du vill betala för din beställning på platsen, gå till Power Palace för växlingspunkten av klassarmband. Kartan visar platsen för växlingspunkten mer detaljerat. Du kan betala med kort eller kontant på växlingspunkten.

ALLMÄNNA UPPGIFTER AV KLASSRESOR

Skriva ut beställningsbekräftelsen på din dagsturdag, eftersom den innehåller användbara uppgifter för att ha lyckad dag, samt en karta som visar alla matsällena och matalternativer .
"Rummen" eller "1 nätter" som visas i orderbekräftelsen anger inte något i bokningen för skolresor, så oroa dig inte. Din reserverade klassresadagen är den första dagen som ser där.

Klassresaprodukter som har köpts från nätbutiken har två veckors returrättighet. När returtiden har löpad ut, löser vi inte tillbaka produkter ni har köpt eller ersätter dem till andra produkter. Till exempel kan wristbands och måltidskuponger som inte används på grund av sjukdomar användas senare, till exempel under sommarsemestern år 2019.

Välkommen att tillbringa en ganska rolig dagstur till PowerPark!


Mera information och förfrågningar, kontakta säljtjänsten på +358 10 3477 600 eller info@powerpark.fi.

POWERPARK

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
Tel. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

FÖLJ OSS

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Samtalspriser till vårt 010 nummer:

- 8,35 cent/samtal + 6,00 cent/min (moms 24%) – från fasta telefoner i Finland
- 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min (moms 24%) – från mobiltelefoner i Finland
- Om du ringer från utlandet bestäms priset av den lokala operatören.
© 2019 PowerPark