Booster

Booster brukar finnas med i toppen då man röstar fram Finlands tuffaste och läskigaste attraktioner. Förbered dig på att rotera upp och ner och hit och dit!


Attraktionen tar 8 passagerare och utgörs av en 40 meter lång roterande ”axel” med sittplatser för fyra personer i båda ändarna. Utöver den roterande grundrörelsebanan roterar passagerardelen fritt enligt hastigheten och passagerarnas viktfördelning, vilket gör att varje åktur är olik den andra.  

Attraktionen är en garanterad favorit för dem som gillar fart och fläkt och under åkturen når den en hastighet på upp till ca 100 km/h. Den här fartfyllda extreme-upplevelsen lämpar sig inte för personer som lätt blir illamående! Vågar du hoppa på?

Längdgräns: 140–195 cm.

Tillgänglighet: Attraktionens perrong har trappor med några steg, men man kommer ända fram till attraktionen med rullstol. För att kliva ombord måste man klättra lite.

Attraktionen rekommenderas inte för personer med hjärt- eller kärlsjukdomar, ryggåkommor eller det muskuloskeletala systemet, högt blodtryck eller om man är gravid.