Gokart

En gokartbana med internationell standard – fartglädje åt var och en året om.


I PowerPark kan du njuta av fartfyllda upplevelser på gokartbanor med internationell standard. Sommartid kör vi på den fantastiska utomhusgokartbanan Mika Salo Circuit, som har varit värd för EM- och VM-tävlingar och går längs floden, och när det är halt på vintern kallar inomhusbanan Palace Areena de som är intresserade av motorsport och vill testa sina färdigheter i tvära kurvor. Körtiderna lagras i vårt tidtagningssystem och du får dina egna varvtider, för jämförelse, per epost efter din körning. Du kan följa med varvtiderna under körningen från en ljustavla i F1-stil.

Körningen lämpar sig utmärkt för alla!

Med anvisningar från vår yrkeskunniga personal kan också nybörjare njuta av fartens tjusning och med en tandembil får också familjens minsta sin del av körupplevelserna. 

Tveka inte att prova med hela familjen eller mäta era färdigheter i äkta F1-stil med en grupp vänner, kunder eller arbetskamrater. Våra Grand Prix-tävlingspaket, som är färdigt skräddarsydda för grupper, möjliggör en oförglömlig upplevelse i bara ditt sällskap. Den Öppna Grand Prix-tävlingen som arrangeras på sommaren erbjuder å sin sida hård kamp och farttjusning för alla självsäkra gokartförare.  

Bekanta dig mer detaljerat med banorna nedan!

Gokart utomhus

Gokart med internationell standard på världens vackraste bana.

Gokart inomhus

Kartingia kaikille säältä suojassa jylhän Palace Areenan katon alla.

Gokart för grupper

Vem tar titeln som den snabbaste föraren på er arbetsplats? Vem i er grupp av vänner lyfter den största pokalen på det högsta podiet?