Park Hotel Härmä

De mjuka sängarna i det sagolika Park Hotel Härmä, en läcker frukost och en stämningsfull miljö skämmer bort dem som övernattar alldeles intill Finlands största nöjesfält.


På det personliga Park Hotel Härmä kan man se torrfura, italienska landskapsmålningar och uppleva en atmosfär som på en klassisk lyxkryssare. På hotellets restaurang serveras varje morgon en generös frukost. På sommaren serveras det en smakrik middag från à la carte-meny i vår stilfulla restaurang.

Hotellrummen är inredda med två maffiga 90 cm-sängar som kan göras till en dubbelsäng eller hållas var för sig. Alla rum har luftkonditionering, tv, minibar, hårtork, wifi samt egen toalett och dusch. En del rum har fin utsikt direkt över kartingbanan 

Till en del rum kan man få en extra bädd för 25 €/dygn. 

I priset ingår frukost för två, rätt till bastubad på allmän tur samt på sommaren rätt till bad i friluftsbassäng på campingplatsen Rio Grande. 

Samtliga rum är rökfria. Hotellet saknar hiss.

OBS! I Park Hotel Härmäs rum tillåts inga sällskapsdjur.

Incheckning till PowerParks inkvartering

Hotellrummen och stugorna står till ditt förfogande från och med kl. 15.00 på ankomstdagen och utcheckning skall ske senast kl. 12.00 på avresedagen.

Hotellrummen, lägenheter och stugorna in- och utcheckning händer på Park Hotel Härmä reception (Puistotie 3).

Har du några frågor? Ta del av vårt infopaket! I bokningsärenden kan du också kontakta oss via e-post info@powerpark.fi eller per telefon +358 10 3477 600.