Framsida > Inkvartering > Campingplatser > Rio Grande Camping

Rio Grande Camping

Gröna förtjusande Rio Grande Camping är varje husbilsresenärs dröm! Övernatta i en fridfull miljö, ta dig ett morgondopp i bassängen och unna dig en högklassig hotellfrukost – och du är redo för ditt livs nöjesparksdag!


Rymliga Rio Grande Camping har service av hög kvalitet. Det trivsamma campingområdet har 65 asfalterade campingplatser för husbilar och husvagnar. Priset för en plats gäller även för el och tv-anslutning. I områdets centrum, campingcentret, finns bastur, lekrum, tvättstuga, Toaletter, duschrum samt kök och matplatser. Sommartid kan man bada i en praktfull friluftsbassäng. Alla Nöjesparken PowerParks attraktioner finns på nära håll, på bara tvåhundra meters avstånd! 

Tillgång till toaletterna dygnet runt, till duschrum och kök kl. 7–22 och till bastubad kl. 18–21. Sommartid kan man bada i en friluftsbassäng (djup 120 cm). Simningen sker under föräldrars uppsikt, det finns ingen badvakt vid poolen. På campingplatsen råder tystnad kl. 23–07. 

Tälta kan du på Green Field Camping.

SF-Caravan eller Camping Key Card-kortet ger dig en rabatt på 5 € för en campingplats. Välj nedsatt pris direkt i webbutiken. OBS! förmånskortet ska uppvisas vid inskrivning. 

Inloggning till PowerParks campingplats

Campingplatserna står till förfogande från och med kl. 13.00 på ankomstdagen och utloggning sker senast kl. 12.00 på avresedagen.

Campingplats och tältplats inloggning händer på RoadHouse köpcentrum info (Jorma Lillbackantie 21).

Utanför sommarsäsongen sker inloggning till allt boende i receptionen på Park Hotel Härmä.

Det är inte tillåtet att ladda elbilar från elstolparna på campingområdena eller från stickpropparna i stugorna. Närmaste laddningsplats för elbilar finns på affärscentret RoadHouse, i början av entrévägen till PowerPark.

Har du några frågor? Ta del av vårt infopaket! I bokningsärenden kan du också kontakta oss via e-post info@powerpark.fi eller per telefon +358 10 3477 600.