ÄR DU REDO FÖR FULL FART?

SÄSONGSARBETE PÅ POWERPARK?

Vill du tillbringa sommarens mest fartfyllda dagar i en internationell miljö? Är du den som kan ge kunder i alla åldrar en oförglömlig upplevelse? Kom till oss och lär dig kundservice på det allra roligaste sättet! Samtidigt knyter du nya vänskapsband och hjälper oss att vara Finlands bästa fritidscenter.

Du är personen vi söker om du är en serviceinriktad person med en positiv attityd oberoende av situation. Du inspirerar och uppmuntrar dina kollegor samt jobbar flitigt från dagens början till slut. Vi förutsätter att du pratar flytande finska och kan betjäna kunder på svenska och/eller engelska. Du har redan viss arbetserfarenhet eller kanske du vill börja din jobbkarriär på Finlands roligaste arbetsplats, det sagolika PowerPark.

 • Frukostvärd

  Frukostvärd

  Personen vi söker som frukostvärd är en yrkeskunnig person inom restaurangbranschen, som inte tvekar att hjälpa till där det behövs och som har förmågan att pigga upp vid frukosten. Frukost serveras varje morgon i Park Hotel Härmäs restaurang.
 • Nöjesparkens serviceman/elektriker

  Nöjesparkens serviceman/elektriker

  Till arbetsuppgifterna hör bl.a. att sköta attraktionernas dagliga, veckovisa och månatliga kontroller, samt reparationer av attraktionerna. Arbetet är tvåskiftesjobb med morgon- och kvällsskifte. Personen måste vara myndig. I detta jobb bör man ha grundkunskap inom följande områden: hydraulik, pneumatik, maskinteknik, logiskt tänkande, frekvensomvandlare, alternativt ha lång erfarenhet inom dessa områden. Personen bör också ha ett giltigt elsäkerhetskort. Arbetet börjar redan i början av april och slutar i augusti-september.
 • Nöjesparkens attraktionsförare

  Nöjesparkens attraktionsförare

  Till attraktionsförarens arbetsuppgifter hör att köra nöjesparkens attraktioner och att ansvara för kundernas säkerhet under åkturen, kontrollera biljetter och åkband samt hålla attraktionsområdet rent och snyggt. Attraktionerna är indelade i grupper: Barnattraktioner, familjeattraktioner och extreme-attraktioner. Arbetet utförs inom en attraktionsgrupp, ca 15 arbetsstationer/attraktionsgrupp. Attraktionsföraren bör vara myndig och serviceinriktad. Goda språkkunskaper räknas som merit. Arbetstiden är i huvudsak under nöjesparkens öppettider mån-sön kl. 10.45-19.00.
 • Nöjesparkens butiker

  Nöjesparkens butiker

  I nöjesparkens butiker finns varierande arbetsuppgifter, t.ex. göra sockervadd och popcorn, sälja lakritsremmar och andra läckerheter åt både stora och små godisråttor. Ibland kanske du också behövs i leksaksbutiken som säljer varor för både små och stora barn. I detta jobb krävs ingen tidigare arbetserfarenhet och personen kan också vara under 18 år. Huvudsaken är att du är en glad person som vill lära dig kundbetjäning på det roligaste sättet! Arbetet förutsätter goda kunskaper i finska. Du kommer också dagligen att använda svenska och engelska, vilket betyder att du även bör behärska dessa språk. Hygienpass är också ett krav, och du bör vara flexibel, kunna arbeta i grupp samt ha en positiv inställning. Arbetstiden är mån-sön ca kl. 10.30 – 19.30.
 • Ordningsvakt

  Ordningsvakt

  Som ordningsvakt övervakar du den allmänna ordningen i nöjesparken och på andra områden inom PowerPark, hjälper vid behov till med att dirigera trafiken på parkeringsplatserna, samt utför första hjälpen-åtgärder på området. Arbetstiderna följer i huvudsak nöjesparkens öppettider mån-sön mellan kl. 10.00-20.00. Arbetstiderna kan dock ändras under olika evenemang. För detta jobb måste du vara minst 18 år, utan brottslig bakgrund, serviceinriktad, samt ha ett giltigt ordningsvaktskort och Första hjälpen 1-kort.
 • Glassförsäljare

  Glassförsäljare

  På nöjesparkens område finns flera glasskiosker där man säljer olika glassorter och mjukglass. Arbetsdagens längd varierar beroende på skift mån-sön mellan kl. 10.30-19.30 och beroende på vilken kiosk det är fråga om jobbar man antingen ensam eller tillsammans med en arbetskamrat. Till arbetsuppgifterna hör att betjäna kunder, sköta kassan, tillreda glassportioner, ta emot leveranser samt rengöra och hålla rent. Jobbet som glassförsäljare passar även till personer under 18 år och är utmärkt som första arbetsplats eftersom inga förhandskunskaper krävs. Vi önskar att de sökande har en pigg och positiv inställning, samt godkänt hygienpass.
 • Kafébiträde

  Kafébiträde

  Det finns kaféer både i nöjesparken och utanför nöjesparken. Till kaféernas utbud hör både salt och sött kaffebröd, bakelser, panini, glass och slush-drycker. Arbetsdagens längd varierar beroende på skift mån-sön mellan kl. 10.00-22.00. Till arbetsuppgifterna hör kundbetjäning, framdukning, uppvärmning av små portioner, tillredning av kaffedrycker, leveransmottagning samt rengöring. Kaféerna är centrala ställen dit kunderna ofta kommer och frågar om hjälp och råd av personalen. Kaféarbetet passar bra för studerande inom branschen eller för sådana som är intresserad av branschen. Även ungdomar under 18 år kan söka jobb som kafébiträde. Av de sökande önskar vi språkkunskaper, positiv inställning och ett godkänt hygienpass.
 • Gokartmedarbetare

  Gokartmedarbetare

  Vi söker glada och sociala medarbetare till gokartbanorna. Du är personen vi söker om du kommer bra överens med olika typer av människor och njuter av att jobba med kundservice. Till arbetsuppgifterna hör att betjäna kunder på banområdena samt att garantera en säker körupplevelse. Vi uppskattar goda språkkunskaper eftersom de behövs dagligen i jobbet. Du jobbar tillsammans med en kollega både på inomhusbanan och utomhusbanan. Arbetstiden varierar mån-sön mellan kl. 10-20. Du bör även vara beredd att jobba under helger. Som gokartmedarbetare får du en ovärderlig arbetserfarenhet av kundservice i en mångkulturell miljö.
 • Bagare/konditor

  Bagare/konditor

  I PowerParks egna bageri bakas bröd, bullar, wienerbröd, kakor, bakelser och andra fantastiska läckerheter varje dag! Bageriets arbetsskift börjar tidigast kl. 4.00 på morgonen och slutar senast kl. 17.00. Vi förutsätter utbildning inom området och/eller arbetserfarenhet, hygienpass samt finskakunskaper, raska fötter, noggrant handarbete och flexibilitet. Kreativitet är definitivt en fördel: hos oss får du utveckla och utvecklas. Passar även för studerande inom området!
 • Biljettförsäljare

  Biljettförsäljare

  Vid nöjesparkens biljettförsäljning säljs åkbiljetter och åkband till nöjesparkens attraktioner. Vi förutsätter att du är serviceinriktad, noggrann, har en positiv inställning i alla situationer och pratar flytande finska. Andra språkkunskaper och tidigare erfarenhet av kundservice är en merit. Arbetet passar även till personer under 18 år. Biljettförsäljningens rusningstid ligger mellan kl. 10.30-14.30 och därefter stänger en del av biljettkassorna. I ditt jobb som biljettförsäljare kan du därefter fortsätta din arbetsdag med andra arbetsuppgifter, t.ex. vid någon matservering. Arbetsskiftets längd varierar mellan 5-8,5 timmar, mån-sön mellan kl. 10.15-19.00. Under olika evenemang kan man också välja kvällsjobb.
 • Försäljningssekreterade

  Försäljningssekreterade

  Som försäljningssekreterare jobbar du med att sälja PowerParks tjänster till privatpersoner och grupper, ta emot och ta hand om beställningar samt skicka offerter till kunder och grupper. Du arbetar självständigt men har kontinuerligt samarbete med hotellet, den övriga personalen på PowerPark samt med kunderna. Arbetet förutsätter att du fyllt 18 år, har social kompetens och organisationsförmåga, samt är flexibel och stresstålig. Även språkkunskaper är nödvändiga. Förutom båda inhemska språken bör du även kunna engelska. Arbetstiden varierar mån-sön mellan kl. 8.00-20.00.
 • Biträde vid servicelinjen

  Biträde vid servicelinjen

  Servicelinjen finns i shoppingcentret Road House. Där säljs bakverk från det egna bageriet, egengjord glass, specialostar samt olika kaffesorter och vin. Du kan också vara specialiserad på försäljning och hantering av kött- och fiskprodukter. Arbetet förutsätter goda kunskaper i finska, svenska och/eller engelska. Du bör vara minst 18 år och ha ett godkänt hygienpass och serveringspass, samt vara serviceinriktad med positiv inställning. Vi förutsätter också att du har initiativförmåga, gott omdöme och kan prioritera dina arbetsuppgifter enligt vad som är viktigast. Arbetet är omväxlande och du lär dig något nytt varje dag. Arbetstiden varierar mån-sön mellan kl. 6.30-20.15.
 • Spelhallsvärd / Medarbetare till Magnum Teatern / Portvakt till nöjesparken

  Spelhallsvärd / Medarbetare till Magnum Teatern / Portvakt till nöjesparken

  Arbetet innefattar omväxlande arbetsuppgifter både i Magnum Theatre och i nöjesparken. Arbetstiden infaller i huvudsak under nöjesparkens öppettider mån-sön i biografen under morgon- och kvällsskift kl. 10.30-18 / kl. 13-21 samt i nöjesparken kl. 10.45-19.00. Till arbetsuppgifterna i biografen hör visning av 5D-filmer och vanliga biofilmer, kassaarbete i biografens kassa, samt städning av biografen. Arbetsuppgifterna i nöjesparken består av att betjäna kunder i spelhallens kassa, leda Derby-spel och hålla spelhallen ren och städad. Till jobbet som nöjesparkens portvakt hör att kontrollera inträdesbiljetter och -armband samt guida kunder. Den sökande bör vara minst 18 år och serviceinriktad. Goda språkkunskaper är en merit.
 • Snabbmatbiträde

  Snabbmatbiträde

  Jobbet som snabbmatsbiträde förutsätter att man inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, är serviceinriktad, gillar då det händer mycket, och har rätt inställning. Det finns flera olika snabbmatsställen på området, allt från snack shop till pizzabuffet. Arbetstiden enligt nöjesparkens öppettider mån-sön i huvudsak mellan 10.00-19.00. Passar också för personer under 18 år.
 • Restaurangkock

  Restaurangkock

  Restaurangkocken vi söker är yrkeskunnig, inte rädd för att hjälpa till där det behövs, professionell inom restaurangbranschen och kökets själ, som inte är rädd för stressiga eller långa dagar. Restaurangkockarna jobbar i Park Hotel Härmä samt i Boulevard Bistro i Road House shoppingcenter.
 • Röllibyns medarbetare

  Röllibyns medarbetare

  Till arbetsuppgifterna hör att uppträda som Rölli, Milli Menninkäinen och Teemu-nalle samt att fungera som figurernas följeslagare. I Röllibyn jobbar man också som lekledare vid olika lekar för barnen. Arbetstiden är i huvudsak under nöjesparkens öppettider mån-sön kl. 10.30-18.45. Sökanden måste vara minst 18 år, serviceinriktad och social. Goda språkkunskaper är en merit. (16-18 år fyllda kan jobba i Röllibyn som figur och attraktionsförare, då är arbetsuppgifterna hoppborgsvakt och biljettkontrollant vid berg- och dalbanan. Vi söker totalt max 8 personer under 18 år till arbetsuppgifterna. )
 • Lokalvårdare

  Lokalvårdare

  Till arbetsuppgifterna hör städning av olika områden, bl.a. nöjesparken och fastigheterna utanför den. Arbetstid: huvudarbetstid kl. 6.30-13.00/14.00, under säsongen behövs också en dejourerande lokalvårdare vars arbetstid är kl. 14.00-21.00. Städning av Road House under säsong kl. 18.00-01.30 och kl. 06.00-10.30. Den sökande bör vara snabb, noggrann och energisk samt kunna jobba effektivt både i team och självständigt. Arbetstiderna kan avvika från det ovannämnda under evenemang som ordnas på området. Arbetet lämpar sig också för ungdomar under 18 år och arbetstagarens ålder tas i beaktande då arbetsskiften delas upp.
 • Stallmedarbetare

  Stallmedarbetare

  Du jobbar med hästarna i PowerParks hästcenter. Förutom de dagliga uppgifterna i stallet jobbar du även med kundbetjäning, ledd ridning och ridutflykter (ledare). I stallet finns även ett hunddagis. Det är önskvärt att du har erfarenhet av islandshästar och terrängritt. Arbetet lämpar sig för studerande inom hästbranschen eller för sådana med kunskap om och erfarenhet av hästbranschen. Ledare för utflykter bör ha godkänd FHJ 1 och FHJ2 utbildning innan arbetets början, stallmedarbetaren bör ha godkänd FHJ1 utbildning.
 • Servitör

  Servitör

  Den sökande är yrkeskunnig, inte rädd för att hjälpa till där det behövs, professionell inom restaurangbranschen, samt har rätt serviceinställning och gör allt för att kunderna ska trivas. Servitörerna jobbar i Park Hotel Härmä, i Boulevard Bistro som finns i shoppingcentret Road House, samt på PowerParks område under olika evenemang.
 • Kläd- och Inredningsförsäljare

  Kläd- och Inredningsförsäljare

  I shoppingcentret Road House finns en klädbutik och inredningsaffärer. Till arbetsuppgifterna i dessa affärer hör att packa upp leveranser, prissätta och plocka fram produkter, göra gåvoförpackningar, dekorera skyltfönster samt naturligtvis betjäna kunder. Sökanden måste vara minst 18 år, ha en positiv inställning, kunna fungera både självständigt och i team, ha lite erfarenhet av branschen samt ha ett öga för estetik och ett intresse för mode. Flexibilitet är en viktig egenskap under högsäsongen och man bör kunna finska, engelska och svenska. Arbetstiden varierar mellan kl. 10-20 mån-sön.
 • Receptionist och medarbetare till infon

  Receptionist och medarbetare till infon

  Till arbetsuppgifterna som hotellreceptionist och medarbetare till infon hör att ta emot rumsbokningar, bokningar av campingplatser, sköta in- och utcheckning av gäster och deras betalningar, betjäna kunder på plats, per telefon och per e-post. I detta jobb används bokningssystemet Hotellinx, vanliga dataprogram samt andra program som behövs i reception och i infon. Arbetet förutsätter att du fyllt 18 år, är serviceinriktad och kan komma överens med och jobba med olika människor. Du bör också kunna jobba under stressiga förhållanden, hantera många olika uppgifter samtidigt, samt ge god kundservice. Arbetet förutsätter också att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och kan vara flexibel gällande arbetsuppgifter och arbetstider, samt att du är pålitlig, ansvarsfull och noggrann. Förutom goda kunskaper i finska bör du även kunna åtminstone engelska. Övriga språkkunskaper, t.ex. svenska, är en merit. Arbetet är skiftesarbete mån-sön mellan kl. 7.00-23.00.

POWERPARK

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
Tel. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Titta på vår kontaktuppgifter här

 

FÖLJ OSS

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Samtalspriser till vårt 010 nummer:

- 8,35 cent/samtal + 6,00 cent/min (moms 24%) – från fasta telefoner i Finland
- 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min (moms 24%) – från mobiltelefoner i Finland
- Om du ringer från utlandet bestäms priset av den lokala operatören.
© 2019 PowerPark