Finlands bästa attraktionerAttraktioner

Hos oss hittar du allt: nöjespark, go-kart, ridning och såklart trollet Rölli!

160 hektar av glädje utan åldersgräns innehåller mer än vad du hinner med på en dag. Till Funland PoweParks upplevelser hör en fantasifull nöjespark med 40 attraktioner, Europas största go-karthall, en utomhusbana av internationell standard, vårt hästcenter och en oförglömlig 5D-bio. Minstingarna trivs i nöjesparkens Sagoland, där de möts av Rölli-trollet med vänner.

Finlands bästa fritidscentrum

Funland PowerPark är Finlands bästa fritidscentrum*, finsk mästare på att bjuda på kul redan flera år i rad. Välkommen till plats och ställe!

*Taloustutkimus 2010, 2013, 2014, 2015 ja 2016.

Tripadvisor                 4,5 / 5

”Finlands bästa nöjespark”

”Finlands bästa nöjespark

Funland in Finland PowerPark är Finlands absolut bästa nöjespark. Området är väl organiserat, attraktionerna fyller önskemålen för alla åldrar, maten är vettigt prissatt och erbjuder alternativ för olika smaker, dessutom finns här en liten shoppingbutik. På området finns även bl.a. go-karting, 5D-bio samt Sagolandet för familjens yngsta. Och det här var bara en del av det roliga. Mångsidigt boende, ett hästcenter, lägerskolor etc. finns att hitta på området. Reservera rikligt med tid, för i den här nöjesparken får en barnfamilj minsann valuta för pengarna!”

Mera besökarrecensioner på TripAvisor

Facebook

@powerpark 4,3/5

”Suomen parhaat laitteet”

Facebook

”Finlands bästa attraktioner”

”Verkligt bra urval på attraktioner. Stiliga byggnader och kul teman. Hela nöjesparken är väl skött och städad.”

”Häftig, välplanerad, mycket att se och göra för alla åldrar.”

”Underhållande, verkligen en park för hela familjen, attraktioner för alla. Också annat än pizza och hamburgare på menyn. Om det finns något som man kunde göra bättre, så är det att vara lite aktivare med fylla de enstaka tomma platserna i attraktionerna. Personalen är glad och småleende. Och det bästa av allt: nöjesparken är städad och fin!”

Läs flera besökarrecensioner på Facebook

Nöjesparken


vuoristorata

Nöjesparken: Finlands mest fantasifyllda nöjespark väntar på dig i Alahärmä. Mer än 40 attraktioner för gäster av alla åldrar och storlekar. Upplev Junker som trotsar jordens dragningskraft, trä berg- och dalbanan Thunderbird, vatten berg- och dalbanan Kwai River, extrema Booster och många andra fantastiska attraktioner som känns ända ner i magbottnet. För familjens minsta erbjuder vi inne på parkområdet vårt Sagoland med trollet Rölli i spetsen. Virtuellt kul upplever du på vår 5D-bio.

Go-kart


karting

Go-kart: Mika Salo Circuit är en utekarting bana av internationell nivå, som med sin ovalkurva utmanar även den erfarna föraren. Fartens sötma kan du också uppleva inomhus oberoende av väder – året runt. Innebanan för elbilar i Power Palace-hallen är 600 meter lång. I tandembilarna med plats för två kan även familjens minsta vildhjärnor få njuta av go-karting. Power Palace är även en utmärkt omgivning för att ordna barnkalas!

Hästcenter


ratsastus

Ridning: På promenadavstånd från nöjesparken ligger vårt hästcenter med sex stycken Islandshästar. Vi erbjuder olika typer av utfärder, ridturer och ridläger i den vackra österbottniska naturen. Alla som fyllt 12 år är välkomna att rida. För det minsta hästgalna kan vi ordna t.ex. ledd ridning. Hästcentret erbjuder även hundparkering.

Grupper

Program för grupper: Svensexor, möten, rekreationsdagar eller födelsedagsfester. PowerPark erbjuder program för grupper för alla önskemål: sumobrottning, choklad-tasting, paintball… Nöjesparken, go-kart-banorna och 5D-bion är också utmärkta gruppaktiviteter. Ta kontakt, så planerar vi tillsammans årets bästa dag för just din grupp: tel. +358 10 3477 600 eller info(at)powerpark.fi.

Söker du program för grupper?

PowerPark har både utrymme och aktiviteter så det räcker och blir över. Prova på paintball, sumobrottning, go-kart eller rid på Islandshästar. Grupper har såklart till sitt förfogande även PowerParks hjärta, nöjesparken med bl.a. sex stycken berg- och dalbanor.

PowerPark är perfekt för semesterdagar, familjesemestrar, möten, gruppresor, rekreationsdagar… Det är lätt att lyckas här: en adress och mängder att göra för gäster av alla åldrar.

POWERPARK

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
Tel. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Titta på vår kontaktuppgifter här

 

FÖLJ OSS

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Samtalspriser till vårt 010 nummer:

- 8,35 cent/samtal + 6,00 cent/min (moms 24%) – från fasta telefoner i Finland
- 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min (moms 24%) – från mobiltelefoner i Finland
- Om du ringer från utlandet bestäms priset av den lokala operatören.
© 2019 PowerPark