KÖPCENTRETS RESTAURANGER OCH DELIKATESSPUNKTER

RESTAURANGVÄRLDEN I SHOPPINGCENTRET ROAD HOUSE

De högklassiga och mångsidiga restaurangerna och betjäningspunkterna i shoppingcentret Road House har öppet varje dag. Välkommen!

BOULEVARD BISTRO

I Boulevard Bistro kan du dagligen njuta av pizza, sallad och á la carte-portioner som tillreds i träkolsgrill. Den mångsidiga lunchbuffén serveras mellan kl.10.30-15.00. Kom in och smaka på vårt specialkaffe, läskedrycker och nygräddade bakverk. Öppet mån-lör kl.10.30-22.00 och sön kl.11.00-21.00 (köket stänger en halvtimme innan restaurangen stänger). Serveringstillstånd.

JUNKER

Nöjeslandet PowerParks egen snabbmatsrestaurang Junker Burger erbjuder smakliga hamburgare och maträtter även för den kräsne. Öppet under de dagar nöjesparkens är öppen, övriga tider beställningar i Boulevard Bistros kassa.

CHEESE & WINE

Vi skräddarsyr dina ostbrickor för din fest, vinkväll eller som present. Välkommen in och hitta nya favoriter, vi hjälper er även gärna med vinrekommendationer.

BAKERY VOILÁ

Från vårt bageri-konditori får du både söta och salta bakverk, för små och stora tillställningar. De utsökta tårtorna och bakelserna tillverkas med genuin yrkesskicklighet.

GELATO DOLCE

De ljuvliga italienska glassmakerna, som smälter i munnen, har anlänt till Gelato Dolce. Vår handgjorda glass tillverkas i små partier och vi använder finländska bär och andra kvalitetsråvaror.

SUBWAY

En Sub från SubWay tillverkas alltid från grunden med de fyllningar du önskar. Du kan välja mellan sex olika brödsorter och storleken väljer du enligt hur hungrig du är. En 15 cm Sub om du är småhungrig eller en 30 cm Sub om du är utsvulten. Är ni ett större sällskap kan ni välja en sub-bricka eller en jättesub.

K-MARKET HÄRMÄ

Den lokala K-Market köpmannen erbjuder sina kunder mångsidig service, färska varor samt generösa öppethållningstider.

DELI FISK & KÖTT

Deli fisk & kött betjänar er med sitt mångsidiga utbud. Delis sakkunniga personal tipsar dig om säsongens bästa råvaror och ger dig råd om hur du lyckas i hemmaköket.

POWERPARK

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
Tel. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Titta på vår kontaktuppgifter här

 

FÖLJ OSS

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Samtalspriser till vårt 010 nummer:

- 8,35 cent/samtal + 6,00 cent/min (moms 24%) – från fasta telefoner i Finland
- 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min (moms 24%) – från mobiltelefoner i Finland
- Om du ringer från utlandet bestäms priset av den lokala operatören.
© 2019 PowerPark