Etusivu » Tapahtumat » Joulunavaus ja joulumarkkinat

Joulunavaus ja Joulumarkkinat 2.12.

Alkaa olla aika virittäytyä joulun tunnelmaan perinteisten Jouluisten markkinoiden myötä!


On aika jälleen virittäytyä jouluiseen tunnelmaan! Alahärmän joulunavaus sekä perinteiset koko perheen joulumarkkinat järjestetään lauantaina 2.12. RoadHouse-kauppakeskuksessa klo 10-14. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Alahärmän yrittäjien sekä Härmän naisyrittäjien kanssa.

Tavattavissa on kaikkien rakastama Joulupukki. RoadHouse, Alahärmän yrittäjät sekä Härmän naisyrittäjät tarjoavat maukkaan riisipuuron glögin kera. Lisäksi Härmänmaan musiikkiopisto kohottaa tunnelmaa kauneimmilla joululauluilla sekä suosittu piparipaja odottaa innokkaita koristelijoita. Luvassa on siis rutkasti jouluista tunnelmaa, jouluisia herkkuja, musiikkia ja puuhaa lapsille.

Markkinakojuista voit löytää mitä ihanimpia jouluisia aarteita, lahjaideoita sekä maukkaimpia herkkuja joulupöytään.

Varaa myyntipaikkasi RoadHousen sisä- tai ulkotiloihin sähköpostitse osoitteesta signe.partanen@powerpark.fi. Myyntipöydän koko on 120×80 cm ja pöytiä on mahdollista saada 1-2 kpl/myyjä. Hinta 15 €/pöytä. Ulkomyyntipaikka omalla pöydällä 5€. Ilmoitathan varausta tehdessäsi myös mahdollisen sähkön tarpeen. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja varmista myyntipaikkasi nyt!

Tervetuloa nauttimaan joulun tuoksuista ja tunnelmasta sekä tekemään mitä ihanimpia löytöjä!