HIGHWAY BRAND OUTLET

Highway Brand-myymälästä löydät useiden eri brändien uutuuksia joka sesongilta normaalihintaisena, mutta myös outlet-hintaisia poistotuotteita. Myymälään ilmestyy viikoittain uusia ihanuuksia joka makuun, ikään ja kokoon katsomatta! Varttuneemmalle väelle muotia tarjoaa kotimainen laatumerkki Voglia ja nuorekasta tyyliä edustavat tanskalaismerkit VERO MODA ja Jack&Jones.

Highwaysta löytyy myös Glitterin oma shop in shop-osasto, jonka tuotteilla kruunaat arki- tai juhla-asusi pikkurahalla! Pienempiä asiakkaita ilahduttaa varmasti myös Ty-tuotteet, joista on saatavilla mm. ihanan kimaltelevia avaimenperiä ja pikkulaukkuja.

Keväällä 2019 valikoimiimme tuli kotimainen PaaPii-designin osasto! PaaPii tunnetaan omaleimaisista ja mielikuvituksellisista designkuoseistaan. Uudelta osastolta löydät luomupuuvillaisia vaatetuskankaita ja vaatteita vauvoille, lapsille ja naisille. Kaikki vaatteet on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa.

Tervetuloa ostoksille!

I Highway Brand Outlet hittar du tiotals olika märkens outlet-produkter, såklart till outlet-priser. På måndagar anländer alltid t.ex. Voglias stiliga nyheter, och till vårt breda skosortiment hör.

Hos oss hittar du ett brett sortiment toppmärken och lyxprodukter för vardag och fest, året om, till hela familjen!

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark