VUODEN HAUSKIN YKSITYISTILAISUUS TAI YRITYSTILAISUUS VIETETÄÄN POWERPARKISSA

PowerPark toivottaa hymyssä suin tervetulleeksi myös yritykset, kokousvieraat ja ryhmät. Vuoden taatusti hauskin ja mieleenjäävin kokous, virkistyspäivä tai yksityistilaisuus sisältää tarpeenmukaiset tilat, laadukkaan palvelun, herkulliset tarjottavat ja tietysti roppakaupalla huvia eri muodoissa. Järjestämme kokoukset, tilaisuudet ja juhlat toiveidesi mukaan pienille ja isoille ryhmille.

Kysy lisää valtion virallisesta myyntipalvelusta. Autamme sinua järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden huvittavan helposti: p. +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.

Yritykset

Kokous, tyky-päivä tai virkistyspäivä onnistuu helposti valmiiden kokouspakettien ja oheisohjelmien avulla. Tarvittaessa räätälöimme juuri teille sopivan paketin. Ajanmukaiset kokoustilat pienille ja suurille ryhmille.

Ryhmät

Leirikoulu, luokkaretki tai polttarit satumaisessa ympäristössä. Valmiit 2–3 vuorokauden leirikoulupaketit ja koululaisryhmille varatut luokkaretkipäivät. Polttareiden suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana.

Yksityistilaisuudet

Unohtumaton yksityistilaisuus. Häät, ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, sukujuhlat ja muut merkkipäivät suunnitellaan toiveidesi mukaan. Erilaiset tilaisuudet onnistuvat meillä taatusti, ympäri vuoden.

Ohjelmaa ryhmille: karting, huvipuisto, suklaatasting, edustussauna, ratsastus…katso monipuoliset aktiviteetit ryhmille!

yksityistilaisuuspolttarit

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark