JÄRJESTÄ JUHLAT TAI TAPAHTUMA POWERPARKISSA

Yksityistilaisuudet

Oletko järjestämässä yritysjuhlaa, kesäpäivää tai perhejuhlaa? PowerPark tarjoaa ikimuistoisen ympäristön järjestää ainutlaatuisia tapahtumia. PowerPark on mielikuvituksellinen maailma kaiken ikäisille ja taustaisille vieraille. Onnistuneisiin tapahtumiin ei ole ylä- tai alaikärajaa!

Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin ruokailupaikat, aktiviteetit kuin kesäisin auki oleva Suomen paras huvipuisto. Kaikki 160 hehtaarin huvialueelta! Voit majoittua mukavasti tapahtuman aikana keskellä PowerParkin elämysmaailmaa. Valittavanasi on tasokas hotelli, mukava mökki tai kätevä huoneistohotelli.

Tuo ryhmäsi viihtymään PowerParkiin ja kokemaan hauskoja hetkiä yhdessä. Voit vaikka halutessasi varata koko huvipuiston yksityiskäyttöön. Myyntipalvelumme auttaa ammattitaidolla suunnittelemaan juuri toiveittesi mukaisen tapahtuman, joka tuottaa iloa ja elämyksiä asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai ystäville. Ihan jokaiselle.

TUTUSTU POWERPARKIN AKTIVITEETTEIHIN TÄSTÄ!

HALUATKO POWERPARKIN OTTAVAN YHTEYTTÄ TAPAHTUMAPALVELUIDEN TIIMOILTA?

Pakollinen kenttä
Invalid Input
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Invalid Input

POWERPARKIN JUHLATILAT

Kurvikievari

KurviKievarin uudet juuri valmistuneet näyttävät tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää häitä, syntymäpäiviä, juhlia ja erilaisia kokoontumisia 150 henkilölle. Kesäisin käytössä 140 hengen kalustettu terassi. Asiakkailla on mahdollisuus tuoda omat juomat juhlatilaan. Kurvikievarin alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja ja tiloihin on esteetön pääsy. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian räätälöityjä kakkuja ja leivoksia.

Park Hotel Härmä

PowerParkin sydämessä sijaitseva tunnelmallinen hotelliravintola sopii erinomaisesti suurempienkin häiden viettopaikaksi. Alakerran ravintolatilassa asiakaspaikkoja on yhteensä 110, yläkerran juhlatilaan mahtuu vielä 80 vierasta. Tarjoamme tilaa vuokrattavaksi yksityistilaisuuksiin hintaan 300 €.

Juhlatilat on mahdollista koristella ennen häätapahtumaa ennakkoon sovittuna aikana. Ravintolatilassa on myös pieni esiintymislava, joka on häävieraiden käytettävissä juhlatapahtuman ajan. Tiloissa on myös äänentoisto.

Ravintolassa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen ei ole valitettavasti mahdollista. Hääparilla on mahdollisuus tutustua hääviinivaihtoehtoihin ennen juhlaa. Muita vaihtoehtoja hääjuhlan juomiksi ovat mm. III olut, siideri, lonkero sekä erilaiset drinkit ja cocktailit.

Ravintolan alakertaan on esteetön sisäänkäynti.

Vanhemmat tai huoltaja ovat vastuussa alaikäisistä lapsista ravintola-alueella. Ethän jätä lapsia ilman valvontaa.

Juhlamenut ja kakut

Juhlamenut katetaan noutopöytään, hinnat alkaen 24 € /hlö. Park Hotel Härmässä tarjoamme mahdollisuuden myös pöytiin tarjoiluun. Park Hotel Härmässä vieraiden ei tarvitse huolehtia ruokailuastioista, vaan paikalla oleva henkilökunta huolehtii niistä.

Ruokamme valmistetaan laktoosittomina. Erikoisruokavaliot ja lopullisen henkilömäärän pyydämme ilmoittamaan erikseen 10 päivää ennen juhlaa.

Juhlien aikana tarjoilemme hääparille oman Voilán leipomo-konditorian räätälöityä hääkakkua. Kakut toimitetaan kappaleittain. Illan pikkunälkään mahdollisuus tilata vieraille iltapalaa juhlapaikalle toimitettuna.

Yöpyminen

Kysy tarjousta Park Hotel Härmän sviitistä hääparille. Huonehinta sisältää lisäksi herkkukorin huoneeseen ja hotelliaamiaisen. Tapauskohtaisesti mahdollisuus myöhempään uloskirjautumiseen klo 12 jälkeen.

Häävieraille tarjoamme laadukasta hotellimajoitusta sekä PowerParkin alueen mukavaa mökkimajoitusta. Kysy tarjousta!

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikan päälle. Otattehan yhteyttä, niin sovitaan yhdessä sopiva ajankohta esittelylle.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark