VERKKOKAUPPA

PowerParkin verkkokaupasta ostat kätevästi esimerkiksi majoituksen, huvipuistorannekkeet ja tapahtumaliput etukäteen! Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti asiakkaalle sähköisesti asiakastilille ja ne vaihdetaan verkkokaupan lipunvaihtopisteissä tuotteisiin kuten rannekkeeseen. Verkkokaupan lipunvaihtopisteet on merkitty kyltein, joten voit suunnata suoraan lipunvaihtopisteelle eikä aikasi kulu jonottamiseen lipunmyynnissä. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat käytettävissä kaudella 2021 tai kaudella 2022, joten voit valita huvittelullesi sopivimman päivän aukioloaikojemme puitteissa!

Tapahtumaliput ovat voimassa kyseisen tapahtuman aikana lipussa nimettyinä päivinä. Tapahtumaliput toimitetaan sähköpostitse ja ne skannataan tapahtuman sisäänkäynnissä. PowerPark pidättää oikeuden muutoksiin tapahtumien aikataulussa tai sisällössä.

Muistathan odottaa onnistuneen maksutapahtuman päätteeksi siirtymistä takaisin PowerParkin verkkokauppaan, jotta tilausvahvistuksen lähettäminen onnistuu ongelmitta. Kirjautumalla asiakastilillesi näet ostoshistoriasta kaikki ostamasi tuotteet ja palvelut. Lipputuotteiden osalta näet myös tuotteen tilan.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark