VERKKOKAUPPA

PowerParkin verkkokauppa avattu!

SIIRRY POWERPARKIN VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ!

PowerParkin verkkokaupasta ostat kätevästi esimerkiksi huvipuistorannekkeesi ja sisäänpääsylippusi etukäteen! Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti asiakkaalle sähköpostitse PDF-tiedostona ja ne vaihdetaan verkkokaupan lipunvaihtopisteissä tuotteisiin kuten rannekkeeseen. Verkkokaupan lipunvaihtopisteet on merkitty kyltein, joten voit suunnata suoraan lipunvaihtopisteelle ja säästät aikaa. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat käytettävissä kaudella 2019, joten voit valita huvittelullesi sopivimman päivän aukioloaikojemme puitteissa!

Tapahtumaliput ovat voimassa kyseisen tapahtuman aikana lipussa nimettyinä päivinä. Tapahtumaliput toimitetaan sähköpostitse ja ne skannataan tapahtuman sisäänkäynnissä. PowerPark pidättää oikeuden muutoksiin tapahtumien aikataulussa tai sisällössä.

Muistathan odottaa onnistuneen maksutapahtuman päätteeksi siirtymistä takaisin PowerParkin verkkokauppaan, jotta tilausvahvistuksen lähettäminen onnistuu ongelmitta. Kirjautumalla asiakastilillesi näet ostoshistoriasta kaikki ostamasi tuotteet ja palvelut. Lipputuotteiden osalta näet myös tuotteen tilan.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark