TALVIRIEHA

Talvirieha PowerParkissa 29.2.

PowerParkin perinteinen Talvirieha lauantaina 29. helmikuuta on koko perheelle tarkoitettu elämyspäivä.

Lasten ja tietysti vanhempienkin iloksi Härmään saapuvat muun muassa räyhäkäs juriheviyhtye Hevisaurus, kaikkien rakastamat muumihahmot Muumipeikko ja Pikku Myy sekä America’s Got Talent –ohjelmastakin tuttu vatsastapuhuja Sari Aalto. Talviriehassa nähdään myös maamme ylivoimaisesti suosituimpiin vloggaajiin kuuluva Eetu Pesonen eli nuorison tuntema Eeddplays.

Esiintyjien lisäksi tekemistä, nähtävää ja koettavaa riittää, kun PowerParkin viihtyisistä sisätiloista Palace Areenasta löytyy erilaisia lasten huvipuistolaitteita, temppurata ja muita lapsille suunnattuja aktiviteettejä sekä ainutlaatuinen 5D-elokuvateatteri, jossa esitetään hauskaan päivään sopivia filmejä.

Lauantaipäivän kruunaa koko perheen yhteinen lounas. Palacessa on katettuna herkullinen buffet, jonka sisältö tyydyttää taatusti vaativankin muksun makuvaatimukset.

Tervetuloa PowerParkiin viettämään hiihtoloman huipennusta koko perheen voimin!

Liput tapahtumaan

Liput Aika Hauskaan Päivään voit ostaa edullisemmin kätevästi verkkokaupastamme.

Lapset 20 €, (ennakko 18 €)
Aikuiset 5 €
Sylivauvat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

OSTA LIPUT POWERPARKIN TALVIRIEHAAN EDULLISEMMIN TÄSTÄ!

Tapahtuman aikataulu

10:00 Tapahtuma alkaa, huvitukset käynnistyvät
10:30 Muumit: Pikku Myyn talvikarkelot
11:00 Sari Aalto - vatsastapuhuja show
11:30 Muumit: Pikku Myyn talvikarkelot
12:30 Sari Aalto ja meet & greet 
14:00 Eeddspeaks Meet & Greet
15:00 Hevisaurus
16:00 Tapahtuma päättyy

PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin.

TALVIRIEHAN HUIKEAT ESIINTYJÄT

Hevisaurus

Hevisaurus

Komppi Momppi, Riffi Raffi, Milli Pilli, Muffi Puffi ja Herra Hevisaurus, neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus on julkaissut kahdeksan laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille sisältävää studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa. Uusin studioalbumi Mikä minusta tulee isona? julkaistiin syyskuussa 2017. Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!
Sari Aalto

Sari Aalto

Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa kaikenikäiset katsojat hauskoilla esityksillään! Sari Aalto tuli tunnetuksi Nelosen Talent Suomi -kilpailussa jo vuonna 2016, josta hänen matkansa vuonna 2018 jatkui miljoonayleisön eteen America’s Got Talent tv-ohjelmaan Yhdysvalloissa. Sari Aalto ja toinen suomalainen vatsastapuhuja Rudi Rok yhdistivät voimansa ja esiintyivät arvostetulle ”jenkkitalent-raadille”, jonka tunnetusti muodostavat Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B ja Howie Mandel. Esitys sai yleisön nauramaan ja hurraamaan seisaaltaan. Tuomariston jäsenistä Mel B ja Howie Mandel lämpenivät suomalaisten esitykselle. – Mielestäni tuo oli fantastista, Howie Mandel ylisti Sarin ja Rudin esitystä. Esiintyminen tulee Sarille verenperintönä. Hänen isänsä Simo – Jokeri Pokeri Box - Aalto on yksi maamme tunnetuimpia taikureita. Sari on suosittu somepersoona lasten ja nuorten keskuudessa: hänen videonsa YouTubessa ja TikTok-videopalvelussa ovat keränneet yli 10 miljoonaa katsomiskertaa. Lasten esityksissä nähdään vaihtuva joukko televisiosta ja YouTubesta tuttuja nukkeystäviä kuten Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon sekä uutuutena svengaava Lulu-strutsi.
Pikkumyyn talvikarkelot

Pikkumyyn talvikarkelot

Muumitalossa asustelevat Pikku Myy ja Muumipappa saapuvat juhlistamaan Talviriehan elämyspäivää. Kaikki tietävät, että Muumilaakson elämä on täynnä niin pieniä kuin suuriakin seikkailuja. Tällä kertaa ärhäkkä ja pippurinen Pikku Myy vie hyväntuulisen ja herkän Muumipapan sekä tietysti koko innostuneen yleisön mukanaan valloittavan talvikarkelonsa riemuihin.
Eeddspeaks

Eeddspeaks

Eetu Pesonen eli Eeddspeaks on suomalainen videobloggaaja. Videoblogi on blogi, joka tehdään videokuvaamalla. Videoblogeja tekeviä kutsutaan vloggaajiksi. Maamme ylivoimaisesti suosituimpiin vloggaajiin kuuluvalla Pesosella on pelikanava nimeltään Eeddplays ja lisäksi koosteet livelähetysten kohokohdista kokoava Eeddtwitch-kanava. Elokuussa 2014 Eeddspeaks voitti kaksi Tube Awards -palkintoa, jotka jaettiin Tubecon-tapahtumassa Hartwall Arenalla, Helsingissä. Hän voitti sekä Vuoden Action- että Vuoden Pelaaja –palkinnot. Vuonna 2017 Pesonen aloitti oman Eeddcast-podcastinsa, jossa hän keskustelee ajankohtaisista asioista tubettajien kanssa. Tämän lisäksi hän on myös tuottanut Suplaan Mysteeritarinat-nimistä podcastia. Eeddspeaks youtube-kanavaan voit tutustua täällä!

Koko perheen buffet

Koko perheelle soveltuva buffet on katettuna Palace Areenassa tapahtuman aikana klo 11 - 15:30.

KATSO KOKO PERHEEN BUFFETIN MENU TÄSTÄ!

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark