Sommarens roligaste dag

Välkommen att boka sommarens roligaste dag på PowerPark!

I sommar kommer PowerPark att införa ett reservationssystem för att kunna begränsa publiken i nöjesparkområdet. På detta sätt kan vi garantera en säker nöjesparkdag för alla gäster och arbetare. Nöjesparkdagen bör bokas på förhand genom detta reservationssystem. Då kan vi se till att alla som registrerar sig kan komma till PowerPark just den dag de vill och ingen behöver göra en onödig resa.

Här kan du boka och avboka din nöjesparkdag och själva bokningen är helt gratis. Tillträde till nöjesparken kräver också en inträdesbiljett eller ett PowerPark åkband från varje besökare utöver bokningen. Alla bokningar kontrolleras vid portarna och endast dom som har reserverat dagen genom detta reservationssystem kan släppas in.

Vi hoppas att alla kan njuta av en rolig nöjesparkdag på en passande dag, så boka bara en sådan dag då du är säker att du kan komma. Vänligen avboka din bokning i god tid om du får förhinder eller känner dig lite sjuk. Om någon ur ditt följe inte kan komma, så kan du också ändra antalet personer i din bokning.

I systemet kan du göra en max. 10 persons bokning. Om du vill komma och ha en rolig nöjesparkdag med en större grupp än 10 personer, så kan du boka din dag genom vår försäljningstjänst: +358 10 3477 600.

POWERPARK

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
Tel. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Titta på vår kontaktuppgifter här

 

FÖLJ OSS

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Samtalspriser till vårt 010 nummer:

- 8,35 cent/samtal + 6,00 cent/min (moms 24%) – från fasta telefoner i Finland
- 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min (moms 24%) – från mobiltelefoner i Finland
- Om du ringer från utlandet bestäms priset av den lokala operatören.
© 2019 PowerPark