Framsida > Biljetter > Boka din nöjesdag

Boka din nöjesdag

Då du bokar en nöjesdag försäkrar du dig om sommarens skojigaste semestertripp till PowerPark!


Vi ber dig boka nöjesdagen till PowerPark på förhand i kalendern nedan. På så sätt kan vi för alla nöjesresenärer och medarbetare garantera en så säker och smidig nöjesparksdag som möjligt. Nöjesdagen kan både bokas och avbokas enkelt och kostnadsfritt.

Boka sommarens roligaste dag på PowerPark!

Dagsbokningarna kontrolleras vid ankomsten till portarna med hjälp av en QR-kod. Endast personer som har gjort en bokning för detta datum kommer in. OBS! Inträde till nöjesparken förutsätter utöver bokningen att varje besökare har en inträdesbiljett eller ett nöjesåkband. Du kan skaffa dina biljettprodukter på förhand i PowerParks webbutik eller vid biljettkassan under besöksdagen.

Vår önskan är att alla nöjesintresserade besökare får möjlighet att njuta av en sommardag i nöjesparken vid en lämplig tidpunkt, och att du bokar endast en dag då du är säker på att du kan komma. Avboka i god tid om du får förhinder eller om du känner dig det minsta sjuk. Om någon i sällskapet är förhindrad att komma till nöjesparken kan du även ändra antalet personer i din bokning.

Tänk på att även göra bokningen i så god tid som möjligt, så att alla som har anmält sig får åka på nöjesresa och att ingen besökare ska behöva vända om vid entrén eller köa i onödan. 

I systemet kan du göra en bokning för max. 20 personer. Om du planerar att komma med en grupp på fler än 20 personer ska du boka din resa via vår försäljningsservice: info@powerpark.fi / +358 10 3477 600. 

Välj i kalendern nedan den nöjesdag som passar dig bäst så hänvisas du vidare till bokningsformuläret. Under punkten Antal personer ska du skriva in antalet personer i din grupp som planerar ett besök i nöjesparken. Därefter ombeds den som lämnar bokningen uppge förnamn, efternamn, e-postadress och telefonnummer. Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemeddelande med uppgifter om bokningen, samt bokningskoder. Dagarnas färgmarkering i kalendern anger bokningssituationen för den dag du har bokat. Ju grönare färgen är, desto större är den dagens bokningskapacitet och omvänt, ju rödare färgen är, desto fler är bokningarna för dagen. Är dagen helt och hållet röd är dagen fullbokad.