Etusivu » Tapahtumat » Ikäihmisten iltapäivä

Ikäihmisten iltapäivä

Ilmaistapahtuma torstaina 25.4. klo 15 RoadHousessa.


RoadHousen kauppakeskuksessa järjestetään torstaina 25.4. Ikäihmisten Iltapäivä klo 15 alkaen. Tämä eläkeläisille suunnattu ilmaistapahtuma pitää sisällään paljon kiinnostavaa ja innostavaa ohjelmaa!

Tapahtumaan saadaan vieraaksi arvostettu pohjalaiskirjailija ja opettaja Merja Mäki, joka puhuu lukemisen ja sanataiteen merkityksestä sekä kertoo evakkoromaanistaan Ennen lintuja sekä sen itsenäisestä jatko-osasta Itki toisenkin.

Ikäihmisten Iltapäivässä järjestetään bingo, jossa on voittajille luvassa upeita palkintoja! Tapahtumassa kuullaan myös veteraanikuoron esitys sekä järjestetään aktivoiva tuolijumppa. Kauppakeskuksen Boulevard Bistrossa on mahdollisuus ruokailuun 9,9 euron tarjoushintaan tapahtuman vieraille klo 16-17.15.

Merja Mäki on monipuolinen ja ansioitunut sanan taitaja, kirjailija ja äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Etelä-Pohjanmaalta. Hänen Ennen lintuja -romaaninsa pohjalta sovitettu näytelmänsä sai ensi-iltansa Seinäjoen kaupunginteatterissa marraskuussa 2023. Hän on myös saanut romaanista suomalaisen kirjaviennin edistämiseksi perustetun Tulenkantaja-palkinnon.