KAUPPAKESKUKSEN RAVINTOLAT JA HERKKUPISTEET

Road House -ravintolamaailma

KAUPPAKESKUKSEN RAVINTOLAT JA HERKKUPISTEET

Road House –kauppakeskuksen laadukkaat ja monipuoliset ravintolapalvelut ja asiantuntevat palvelupisteet ovat auki päivittäin. Tervetuloa!

BOULEVARD BISTRO

Boulevard Bistrossa voit herkutella päivittäin pizzoilla, salaateilla sekä puuhiiligrillissä valmistuvilla á la carte-annoksilla. Monipuolinen lounasbuffét klo 10:30-15:00. Poikkea nautiskelemaan erikoiskahveja, virvokkeita sekä vastapaistettuja leivonnaisia. Avoinna ma-la klo 10:30-22:00 ja su klo 11:00-21:00 (keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa). Anniskeluoikeudet.

JUNKER

Huvivaltio PowerParkin oma pikaruokaravintola Junker Burger tarjoaa mehevät hampurilaiset ja muut maukkaat herkut vaativampaankin makuun. Avoinna huvipuiston aukiolopäivinä, muuna aikana tilaukset Boulevard Bistron kassalta.

CHEESE & WINE

Räätälöimme toiveidesi mukaan juustotarjottimet illanistujaisiin, juhliin tai lahjaksi. Tervetuloa löytämään uusia suosikkeja, autamme mielellämme myös viinisuosituksissa!

BAKERY VOILÁ

Leipomo-konditoriastamme saat sekä makeat että suolaiset herkut niin pieneen tarpeeseen kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Herkulliset täytekakut ja leivokset valmistuvat käsityönä ja vankalla ammattitaidolla.

GELATO DOLCE

Suussasulavat jäätelömaut ovat rantautuneet Italiasta Gelato Dolceen. Jäätelömme tehdään käsityönä pienissä erissä ja käytämme mm. suomalaisia marjoja ja muita laadukkaita raaka-aineita.

SUBWAY

SubWayn Subi® tehdään alusta asti haluamillasi täytteillä. Valittavanasi on kuusi erilaista leipävaihtoehtoa, koon voit valita nälkäsi mukaan. 15 cm Subi® pieneen nälkään ja 30 cm Subi® isoon nälkään! Isommalla porukalla voitte ottaa vaikka subitarjottimen tai näyttävän jättisubin.

K-MARKET HÄRMÄ

Paikallinen K-Market - kauppiaamme tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut, tuoreet tuotevalikoimat sekä kattavat aukioloajat.

DELI LIHA & KALA

Deli liha & kalan monipuolinen liha- ja kalatiski palveluksessanne. Delin asiantuntijoilta saat vinkit sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ja ohjeet myös kotikeittiöön.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark