NÄIN VARMISTAMME TURVALLISUUDEN

PowerParkin portit avataan 6.6.2020 ja huvikausi voi alkaa! Näin varmistamme turvallisuuden!

PowerPark iloisena tiedottaa: vuoden 2020 huvikausi alkaa PowerParkissa lauantaina 6.6.2020. PowerPark haluaa tänäkin kesänä tarjota kaikille huvittelijoille hulvattoman, mutta ennen kaikkea turvallisen huvipuistokokemuksen. Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava huvipuisto on tunnettu laajasta huvittelualasta, tinkimättömästä siisteydestä sekä tietysti monipuolisesta huvittelutarjonnasta koko perheelle

Asianmukaisilla erityisjärjestelyillä ja ohjeistuksilla varmistamme kaikille kävijöille ja työntekijöille turvallisen huvittelupäivän:

1. Otamme alueelle rajallisen määrän asiakkaita.

PowerParkiin otetaan sisään tänä kesänä rajoitettu henkilömäärä. Jotta pystymme väkimäärää sujuvasti rajoittamaan, otamme nettisivuillemme käyttöön huvittelupäivän varausjärjestelmän, jonka kautta jokaisen huvittelijan tulee varata huvittelupäivä ennakkoon. Tällä tavoin voimme varmistaa, että jokainen ilmoittautunut pääsee haluamanaan päivänä huvittelemaan eikä kenenkään tarvitse tehdä turhaa reissua.

Järjestelmässä huvittelupäivän voi sekä varata että peruuttaa helposti ja päivän varaaminen itsessään on täysin maksutonta. Yksi henkilö voi varata itselleen tai ryhmälleen yhden huvittelupäivän kerrallaan. Varausjärjestelmä lähettää automaattisesti päivän varanneille varmistusviestit lähempänä varattua päivää, joissa varaus kehotetaan perumaan, mikäli tuolloin huvittelupäivää ei pääse hyödyntämään. Kaikki varaukset tarkistetaan porteilla, ja sisään pääsevät sille päivälle varauksen tehneet huvittelijat. Jätämme kuitenkin pienen määrän huvipaikkoja varattavaksi myös porteille lipun oston yhteydessä, mutta tällöin emme voi taata sisäänpääsyä, mikäli puiston kapasiteetti on jo täyttynyt.

Varausjärjestelmä otetaan käyttöön torstaina 4. kesäkuuta ja tiedotamme sen aukeamisesta vielä tarkemmin. Aluksi järjestelmään tulee huvittelupäiviä varattavaksi kesäkuun loppuun saakka. Aiemmista tiedoista poiketen rajoitusten ajan kaikilta kävijöiltä vaaditaan varauksen lisäksi vähintään sisäänpääsylippu, jotta pystymme seuraamaan tarkasti päivän todellista kävijämäärää puistossa. Alle 2-vuotiaat pääsevät alueelle ilmaiseksi.

VARAA HUVITTELUPÄIVÄSI TÄÄLTÄ!

2. PowerParkin koko alueella pidetään huolta turvaväleistä

PowerParkin laajalle levittynyt ja viihtyisä huvipuistoalue on suureksi eduksi tällaisina aikoina, sillä sijoittamalla palveluita ja istumapaikkoja eripuolille puistoa, pystymme välttämään myös väen liiallista pakkautumista. Yhdessä toimimalla oikein sekä noudattamalla annettuja rajoituksia ja ohjeistuksia voimme taata kaikille huvittelijoille ja työntekijöille turvallisen huvipuistopäivän, joten pidäthän huolta, että pidät riittävän turvavälin toisiin asiakkaisiin.

Jonotusalueilla varmistetaan riittävät turvavälit kylttien ja aitojen avulla. Työntekijät muistuttavat huvittelijoita tarvittaessa pitämään turvaväliä toisiin asiakkaisiin.

Olemme lisänneet paikkoja ulkona suoritettavaan ruokailuun ja useista ravintoloista saa ruoan kätevästi mukaan, jolloin syömisen voi hoitaa ulkotiloissa.

Muualla PowerParkin alueella varmistetaan riittävä turvaväli merkkien avulla sekä kuulutusten ja työntekijöiden ohjeistuksella. PowerParkissa onkin tänä kesänä tuplattu järjestyksenvalvojien määrä, jotta turvavälit ovat kaikkialla taattu.

3. Pidämme huolen riittävästä hygieniasta ja puhtaudesta.

Käsienpesupisteitä lisätään eripuolille aluetta ja jokaisen laitteen sisään- ja uloskäynneille tuodaan näkyvästi käsidesipisteet. PowerParkin puhtaanapito-osasto toimii tuplateholla ja pitää jatkuvasti huolta laitteiden, ravintoloiden ja muiden puiston alueiden puhtaudesta sekä riittävästä desinfioinnista.

Pidäthän huolta, että peset ja desinfioit kätesi mahdollisimman usein. Ohjeistamme aktiivisesti kaikkia kävijöitä ja työntekijöitä oikeaoppisesta hygienian varmistamisesta muun muassa kylttien ja kuulutusten avulla.

HUOM! Hygieniasyistä poissa käytöstä ovat seuraavat laitteet: TagaJ, FunHouse, kiipeilulaiva, pomppulinna, Joyride VR-lasit sekä Magnum 5D-elokuvat.

4. Oireisena on syytä pysyä kotona, eikä silloin ole asiaa huvipuistoon

Mikäli tunnet itsesi kipeäksi ja olet varannut tsellesi huvipuistopäivän, peruthan varauksesi mahdollisimman pian. Varauksen voi perua myös viime tinkaan vielä saman päivän aamuna.

PowerPark tietopaketti

Milloin PowerPark aukeaa? Kuinka kauan PowerPark on auki?

Miten varmistan pääsyni huvipuistoon haluamanani päivänä?

Mitkä ovat huvipuiston aukioloajat?

Onko PowerParkissa uutuuslaitteita tänä vuonna?

Mitä laitteita on tällä hetkellä poissa käytöstä?

Vaikuttaako sää laitteiden aukioloon?

Millaiset paino- ja pituusrajoitukset laitteisiin on?

Onko huvipuistossa säilytyslokeroita tavaroille?

Onko huvipuistossa Puistokummeja? Milloin ja mistä ne löytyvät?

Voiko huvipuiston alueelle tuoda lemmikkejä?

Voiko huvipuistossa tai laitteissa kuvata omalla kameralla?

Kuinka PowerParkin huvilaitteissa on toteuttettu esteettömyys?

Henkilökohtaiset avustajat huvipuistossa?

Kuinka pienet lapset tarvitsevat rannekkeen?

Pääsenkö varmasti huvilaitteeseen lähellä sulkemisaikaa, etten jonota turhaan?

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark