POWERPARKILLE OMA FANTASIAMAAILMA TRULON

Tulevalla kaudella PowerParkin elämyskokonaisuutta täydentää fantasiamaailma, jonka hahmot seikkailevat kirjasarjassa, mobiilipelissä sekä huvipuiston kesäteatteriesityksissä.

Trulon-fantasiamaailman on luonut Johan Lillbacka. Trulonissa yhdistyvät hyvän ja pahan kamppailu, taikuus ja steampunk. Lillbacka on kirjoittanut yhteistyössä yhdysvaltalaisen pitkän linjan scifi- ja fantasiakirjailija Jak Koken kanssa Trulon-romaanin, johon on suunnitteilla myös jatko-osia. Kirja julkaistaan e-kirjana kuluvan vuoden aikana.

Romaanin tarina täydentyy ”Trulon – The Shadow Engine” nimisellä mobiilipelillä, jonka on tehnyt suomalainen Kyy Games. Mobiilipeli on spin-off kirjan tarinasta, mutta samoja hahmoja tavataan sekä kirjassa että mobiilipelissä. Pelissä taistellaan taikavoimien vääristämiä vihollisia vastaan, tutkimusmatkaillaan Tripudian rauhallisessa ja Maelonin salakavalassa kuningaskunnassa, sekä autetaan kukistamaan Tripudiaa uhkaava salaperäinen sairaus. Pelissä on ainutlaatuinen korttitaistelujärjestelmä, ja se sisältää yli kuusi tuntia seikkailua yhdelle pelaajalle. Mobiilipeli on tyyliltään klassinen, joten pelaaja saa kaikki ominaisuudet ja sisällön käyttöönsä kerralla. Peli julkaistaan toukokuussa 2015 iOS:lle.

Kesällä 2015 PowerParkin huvipuistokävijät pääsevät tutustumaan Trulonin hahmoihin livenä, kun huvipuistoon rakennetaan ulkoilmateatteri, jossa esitetään fantasiamaailmaan pohjautuvaa teatteriesitystä. Esityksen tuottaa Markku Anttila, ja esityksessä tullaan näkemään vaikuttavia erikoistehosteita, musiikkia ja näyttäviä tanssikohtauksia.

Pelin julkistus ja lehdistötilaisuus 2.5. klo 10-11 PowerParkissa Palace hallin Magnum- teatterissa. Ilmoittautumiset osoitteeseen marjo.alaviitala@powerpark.fi

Lehdistötilaisuuden jälkeen huvipuisto aukeaa kello 11, jolloin hyvä mahdollisuus juttujen tekoon. Huvipuiston pelihallissa on iPadeja, joilla puiston yleisö pääsee kokeilemaan Trulon-peliä.

Tarkemmat tiedustelut Trulonista Johan Lillbacka, puh. 0103477770 tai johan.lillbacka@powerpark.fi

www.powerpark.fi www.trulonuniverse.com www.facebook.com/trulonuniverse

Huvivaltio PowerPark on Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla. PowerPark on valittu useana vuonna Suomen parhaaksi vapaa-ajan keskukseksi (Taloustutkimus Oy.)

Jak Koke on menestynyt yhdysvaltalainen scifi- ja fantasiakirjailija. Hänen aiempaan tuotantoonsa kuuluu muun muassa fantasiatrilogia The Dragon Heart Saga.

Kyy Games on tamperelainen pelialan yritys, joka tunnetaan mm. palkituista peleistä Cabals: Battle & Magic Cards, Trouserheart ja Rimelands: Hammer of Thor. Pelistudio työllistää tällä hetkellä 19 ihmistä ja tekee myös alihankintaa useille tunnetuille yrityksille, kuten Martinexille: vuonna 2014 valmistui digitaaliversio lautapeliklassikosta Afrikan Tähti.

Markku Anttila on aiemmin tuottanut ohjelmaa mm. Muumimaailmaan. Aiemmat tuotannot ovat keränneet yhteensä yli puolitoista miljoonaa katsojaa. Hänen tuottamansa ohjelmat ovat aina perustuneet fantasiahahmoihin, näyttävään lavastukseen ja puvustukseen, ammattimaisiin taikoihin ohjelman juonessa, tanssikohtauksiin, sekä musiikkiin ja erikoistehosteisiin.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 PowerPark