Etusivu > Info > Rekrytointi > Somen sisällöntuottaja

Somen sisällöntuottaja

Mitä sanoisit, jos työnäsi olisi huvittelu? Suomen hauskin ja mielikuvituksellisin kesätyö on nyt haettavissa!


Somesisällöntuottaja suunnittelee ja toteuttaa monipuolisia somesisältöjä PowerParkin somekanaviin videoiden, kuvien ja tekstien muodossa. Tässä pestissä mielikuvituksen voi antaa lentää, sillä tarun hohtoisten lakeuksien keskellä kaikki on suurta ja vain taivas on rajana, mitä tulee ideoihin. Huvivaltion ihmeellinen ympäristö ja monipuoliset huvit huvipuistolaitteista kartingiin takaavat loputtoman ideoiden tulvan ja rajattomat mahdollisuudet kaikenlaisille someseikkailuille, joita pääsee toteuttamaan yhdessä tiimin kanssa.

Etsimme luovaa ja innokasta henkilöä, kaksikkoa tai porukkaa, joka on valmis ideoimaan ja toteuttamaan hauskaa ja hyväntuulista somesisältöä ja halukas lähtemään kesän mittaiselle seikkailulle Suomen suurimpaan huvipuistoon. Palkkaamme sisällöntuottajan tehtäviin joustavasti yhden tai useamman henkilön, joten jos sinulta löytyy valmiiksi loistava sisällöntuotannon aisapari, voitte hakea tehtävää yhdessä! Olemme valmiita kuulemaan myös muita ratkaisuja tarpeidemme täyttämiseksi.

Odotamme hakijalta hullunkurista, oppimishaluista ja positiivista, mutta vastuullista asennetta. Sisällöntuottajana tulet kuvaamaan ja tekemään iloisia ja mukaansatempaavia videoita erityisesti TikTokiin, YouTubeen ja Instagram Reelsiin sekä Stooreihin. Sisällöntuottajana onnistuminen vaatii heittäytymiskykyä, hyvää ajanhallintaa, omatoimisuutta sekä taitoa työskennellä yksin ja yhdessä muiden kanssa. Työ edellyttää myös kykyä sietää ajoittaista kiirettä vilkkaan kesäsesongin pyörteessä.

Tässä työssä pääset oppimaan kokonaisvaltaisesti somen ja videoiden tekemisestä käytännössä sekä digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta myös yhdessä kokeneempien kollegojen kanssa huikeassa ympäristössä. Jos olet innokas oppimaan uutta sekä kiinnostunut sosiaalisen median sisällöntuotannosta, tämä paikka on sinulle! Pistä hakemus tulemaan ja liity mukaan hupaisaan joukkoomme!

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana ja työsuhde kestää syyskuun loppupuolelle saakka. Töitä on mahdollista jatkaa myös kauden jälkeen esim. opintojen ohessa. 

Odotamme hakijalta: 

Tarjoamme: 

Miten haet? 

Hae somesisällöntuottajaksi täyttämällä hakulomake sekä tekemällä itsestäsi video. Video tulee tehdä vapaavalintaisessa some-formaatissa (TikTok, Reels tai Youtube) ja lisätä hakemukseen linkkinä tai liitteenä mp4 muodossa (max. 10mb). 

Kuvaa itsestäsi vapaamuotoinen max 2 min mittainen video jollekin some-alustalle sopivassa muodossa ja anna mielikuvituksen lentää! Videon ei tarvitse olla julkinen, vaan sen voi toimittaa piilotettuna. Liitä video hakemukseen linkkinä tai mp4-tiedostona, mutta tässä tapauksessa videon maksimikoko on 10mb. Tässä muutamia apukysymyksiä, joita voit halutessasi käyttää apuna videon kuvaamisessa! 

 Miksi sinä olisit hyvä somesisällöntuottaja?  

Tutustu PowerParkin somekanaviin alta!