Road House

Kauppakeskus Road House

Road House on PowerParkin oma, valtatie 19 varrella sijaitseva ostoskeskus. Sieltä löytyy K-Market Härmä, Subway, Alko, Boulevard Bistro ja Junker Burger ravintolat, sisustusliike, vaateliike, oma leipomo sekä sen yhteydessä toimiva palvelulinjasto liha- ja kalatiskeineen.

Palvelulinjastonmyyjä / Kahvilatyöntekijä

Palvelulinjastonmyyjä / Kahvilatyöntekijä

Road Housen palvelulinjastolta myydään oman leipomon tuotteita, itse tehtyä jäätelöä, erikoisjuustoja sekä tietenkin erilaisia kahveja. Työntekijänä sinulta edellytetään hyvää suomen-, ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa. Muina vaatimuksina ovat hygieniapassi sekä tietenkin palvelualtis ja positiivinen asenne. Edellytämme myös hyvää tilannetajua, oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida työtehtävien tärkeysjärjestystä. Työ on monipuolista ja opit joka päivä jotain uutta. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.30-20.30 välille. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.
Vaate- ja sisustusmyyjä

Vaate- ja sisustusmyyjä

Tarvitsetko apua uuden vaatelookin luomiseen? Road Housen sisältä löytyy vaateliike sekä sisustusmyymälöitä. Näissä pisteissä toimenkuvaasi kuuluu kuormien purkua, tuotteiden hinnoittelua ja esillepanoa, lahjapakkausten tekoa, näyteikkunoiden somistusta sekä tietenkin asiakaspalvelua.

Sinun tulee olla positiivinen, myyntihenkinen persoona, jolla on kyky toimia sekä yksin että tiimissä. Sinulla on jo ehkä jonkin verran kokemusta alasta sekä tietenkin silmää kauneudelle ja kiinnostusta muotiin. Joustavuus on myös tärkeä ominaisuus kesän vilkkaassa hulinassa ja hyvästä kielitaidosta on aina apua. Työaika sijoittuu ma-su klo 10-20 välille ja työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.

K-Market myyjä

K-Market myyjä

K-Market Härmä on pieni ja kotoisa lähikauppa Suomen parhaimman huvipuisto PowerParkin kyljessä. Laadukkaiden tuotteiden, hyvän fiiliksen ja iloisen palvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Veikkauksen palvelut kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Härmässä ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta sekä tuntemus K-ryhmän tilaus- ja kassajärjestelmästä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Ruotsin kielen taidosta ja Veikkauksen palveluiden tuntemisesta on etua työssäsi. Hakijalta vaaditaan 18-vuoden ikää.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark