Road House

Kauppakeskus Road House

Road House on PowerParkin oma, valtatie 19 varrella sijaitseva ostoskeskus. Sieltä löytyy K-Market Härmä, Subway, Boulevard Bistro ravintola, Junker Burger, sisustusliike, vaateliike, oma leipomo sekä sen yhteydessä toimiva palvelulinjasto liha- ja kalatiskeineen.

Palvelulinjastonmyyjä

Palvelulinjastonmyyjä

Maistuisiko juuri paistettu pulla tai vaikka jäätelö? Road Housen palvelulinjastolta myydään oman leipomon tuotteita, itse tehtyä jäätelöä, erikoisjuustoja sekä tietenkin erilaisia kahveja ja jopa viiniä. Voit myös olla erikoistunut liha- ja kalatuotteiden myyntiin ja käsittelyyn. Työntekijänä sinulta edellytetään hyvää suomen-, ruotsin ja/tai englanninkielen taitoa. Muina vaatimuksina ovat hygieniapassi, vähintään 18-vuoden ikä sekä tietenkin palvelualtis ja positiivinen asenne. Edellytämme myös hyvää tilannetajua, oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida työtehtävien tärkeysjärjestystä. Työ on monipuolista ja opit joka päivä jotain uutta. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.30-20.30 välille.
Vaate- ja sisustusmyyjä

Vaate- ja sisustusmyyjä

Tarvitsetko apua uuden vaatelookin luomiseen? Road Housen sisältä löytyy vaateliike sekä sisustusmyymälöitä. Näissä pisteissä toimenkuvaasi kuuluu kuormien purkua, tuotteiden hinnoittelua ja esillepanoa, lahjapakkausten tekoa, näyteikkunoiden somistusta sekä tietenkin asiakaspalvelua. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, positiivinen, myyntihenkinen persoona, jolla on kyky toimia sekä yksin että tiimissä. Sinulla on jo ehkä jonkin verran kokemusta alasta sekä tietenkin silmää kauneudelle ja kiinnostusta muotiin. Joustavuus on myös tärkeä ominaisuus kesän vilkkaassa hulinassa ja hyvästä kielitaidosta on aina apua. Työaika sijoittuu ma-su klo 10-20 välille.
Road Housen ravintolat

Road Housen ravintolat

Road Housesta löytyy ravintola Boulevard Bistro jossa tarjolla on päivittäin maittava lounas sekä maistuvia á la carte annoksia ja pizzoja. Lisäksi täältä löytyy PowerParkin oma pikaruokaravintolakonsepti, amerikkalaishenkinen Junker Burger, joka tarjoaa mehevät hampurilaiset ja muut maukkaat herkut vaativampaankin makuun. Tutustu työtehtäviin tarkemmin täältä.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark