Road House

Kauppakeskus Road House

Road House on PowerParkin oma, valtatie 19 varrella sijaitseva ostoskeskus. Sieltä löytyy K-Market Härmä, Subway, Alko, Boulevard Bistro ravintola, Junker Burger, sisustusliike, vaateliike, oma leipomo sekä sen yhteydessä toimiva palvelulinjasto liha- ja kalatiskeineen.

Palvelulinjastonmyyjä

Palvelulinjastonmyyjä

Road Housen palvelulinjastolta myydään oman leipomon tuotteita, itse tehtyä jäätelöä, erikoisjuustoja sekä tietenkin erilaisia kahveja ja jopa viiniä. Voit myös olla erikoistunut liha- ja kalatuotteiden myyntiin ja käsittelyyn. Työntekijänä sinulta edellytetään hyvää suomen-, ruotsin ja/tai englanninkielen taitoa. Muina vaatimuksina ovat hygieniapassi, vähintään 18-vuoden ikä sekä tietenkin palvelualtis ja positiivinen asenne. Edellytämme myös hyvää tilannetajua, oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida työtehtävien tärkeysjärjestystä. Työ on monipuolista ja opit joka päivä jotain uutta. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.30-20.30 välille.
Leipuri-kondiittori

Leipuri-kondiittori

PowerParkista löytyy myös oma, oikea leipomo. Leipomossa leivotaan alusta asti mm. leipiä, pullia, kakkuja ja leivoksia, myytäväksi sekä palvelulinjastolla että koko PowerParkin alueen kahviloissa ja ravintoloissa. Työ leipomossa on vuorotyötä painottuen kuitenkin aikaisesta aamusta iltapäivän välille. Oletpa sitten leipomoalan opiskelija tai jo kokenut konkari, PowerPark tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja kasvavassa matkailualan edelläkävijäyrityksessä.

Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä tai alan opiskelua, hygieniapassia, reipasta ja iloista asennetta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi kokemus leipomoalalta katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa.

HAE POWERPARKIIN LEIPURI-KONDIITTORIKSI TÄSTÄ!
Liha- ja kalatiskin myyjä

Liha- ja kalatiskin myyjä

Road Houselta löytyy runsas palvelutiski, josta löytyy tuoreita liha, kala ja kanatuotteita eri muodoissaan. Työtehtävissäsi pääset valmistamaan monipuolisesti lihajalosteita ja esim. erilaisia salaatteja sekä osallistumaan päivittäiseen myyntityöhön. Etsimme tiimiimme innokasta ja idearikasta alan opiskelijaa tai ammattilaista. Ravintola- tai elintarvikealan koulutus katsotaan eduksi, mutta mielenkiinto monipuolista työtehtävää kohtaan merkitsee enemmän. Työssä vaaditaan hygieniapassia, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Työaika vaihtelee ma-la, klo 8:00-18.30 välillä ja työssä sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.
Road Housen ravintolat

Road Housen ravintolat

Road Housesta löytyy ravintola Boulevard Bistro jossa tarjolla on päivittäin maittava lounas sekä maistuvia á la carte annoksia ja pizzoja. Lisäksi täältä löytyy PowerParkin oma pikaruokaravintolakonsepti, amerikkalaishenkinen Junker Burger, joka tarjoaa mehevät hampurilaiset ja muut maukkaat herkut vaativampaankin makuun. Tutustu työtehtäviin tarkemmin täältä.
Vaate- ja sisustusmyyjä

Vaate- ja sisustusmyyjä

Tarvitsetko apua uuden vaatelookin luomiseen? Road Housen sisältä löytyy vaateliike sekä sisustusmyymälöitä. Näissä pisteissä toimenkuvaasi kuuluu kuormien purkua, tuotteiden hinnoittelua ja esillepanoa, lahjapakkausten tekoa, näyteikkunoiden somistusta sekä tietenkin asiakaspalvelua.

Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, positiivinen, myyntihenkinen persoona, jolla on kyky toimia sekä yksin että tiimissä. Sinulla on jo ehkä jonkin verran kokemusta alasta sekä tietenkin silmää kauneudelle ja kiinnostusta muotiin. Joustavuus on myös tärkeä ominaisuus kesän vilkkaassa hulinassa ja hyvästä kielitaidosta on aina apua. Työaika sijoittuu ma-su klo 10-20 välille.

K-Market myyjä

K-Market myyjä

K-Market Härmä on pieni ja kotoisa lähikauppa Suomen parhaimman huvipuisto PowerParkin kyljessä. Laadukkaiden tuotteiden, hyvän fiiliksen ja iloisen palvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Veikkauksen palvelut kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Härmässä ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta sekä tuntemus K-ryhmän tilaus- ja kassajärjestelmästä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Ruotsin kielen taidosta ja Veikkauksen palveluiden tuntemisesta on etua työssäsi. Hakijalta vaaditaan 18-vuoden ikää.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark