Ravintolamaailma

Ravintolamaailma

PowerParkista löytyy ravintoloita moneen makuun. Park Hotel Härmä Restaurant on tyylikäs ja korkeatasoinen à la carte -ravintola, jossa on menneiden vuosikymmenten charmia. Ruokalistalla on kansainvälisiä makuja ja suomalaisia erikoisuuksia – kaikki maittavasti ja taidolla valmistettuna. Boulevard Bistrossa voit herkutella päivittäin pizzoilla, salaateilla sekä puuhiiligrillissä valmistuvilla á la carte-annoksilla. Näiden lisäksi huvipuiston puolelta löytyy tex mex ravintola Poco Loco, pihviravintola Canyon ja monta muuta vaihtoehtoa pizzabuffetista hodarikioskiin. Vuosittain alueella järjestetään myös monia tapahtumia mitkä luovat uusia ulottuvuuksia päivittäiseen toimintaan.

Haemme ravintolatyöntekijöitä kaikkiin ravintoloihimme ja hakemamme henkilöt ovat työtä pelkäämättömiä, ahkeria ja ammattitaitoisia. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ne voit tarvittaessa suorittaa meillä ennen töiden aloittamista. Ravintolamaailman puolella voit suorittaa myös työharjoittelusi tai työskennellä oppisopimuksella. PowerParkin ravintoloissa noudatetaan huvi- teema ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta.

Tarjoilija

Tarjoilija

Mitä saisi olla? Tarjoilijana olet erittäin asiakaspalveluhenkinen ja työtä pelkäämätön. Sinulla on hyvä tilannetaju ja pystyt palvelemaan kaikenikäisiä asiakkaita suomen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsinkielellä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy huumoria myös kiireen keskellä. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta sen voit suorittaa myös meillä. Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on, että sinulta positiivinen asenne ja olet oppimishaluinen.
Ravintolakokki

Ravintolakokki

Mitäs tänään syötäisiin? Ravintolakokkina olet ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, keittiön sielu, joka ei kavahda kiireisiä päiviä. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiiviiseen porukkaamme, jossa kukkii hurtti huumorin kukka ja jokainen päivä on uusi seikkailu. Työ keittiössä on hektistä, mutta antoisaa. Meillä pääset kokkaamaan erilaisissa ravintoloissa ja monenlaisissa olosuhteissa. Siitä pitävät huolen kesäkauden monet pienet ja isommatkin tapahtumat.
Pikaruokatyöntekijä

Pikaruokatyöntekijä

Kaikilla on nälkä ja samaan aikaan! Pikaruokatyöntekijänä olet työtä pelkäämätön, aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on asenne kohdallaan. Alueella sijaitsee useita erilaisia pikaruokapaikkoja Snack Shopista Pizzabuffetiin.

Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Hygieniapassin voit kuitenkin suorittaa meillä ennen töiden aloittamista, koska tämä on työnteossa välttämätön. Muihin ravintola-alan työtehtäviin voit tutustua tarkemmin täältä.

Tiskari / keittiöapulainen

Tiskari / keittiöapulainen

Apua tulossa keittiöön! Tiskarina tai keittiöapulaisena olet ripeä ja omatoiminen, hyvällä tavalla jokapaikanhöylä, joka auttaa keittiössä ja tarvittaessa salin puolella. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille, kunhan olet ulospäin suuntautunut ja oppimishaluinen.
Aamiaishoitaja

Aamiaishoitaja

Hyvää huomenta aamuvirkku! Aamiainen on päivän tärkein ateria ja aamiaishoitajana osaat loihtia aurinkoisen tunnelman sateiseenkin aamuun. Aamiaishoitajana olet ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön ja ahkera. Aamiainen tarjoillaan joka aamu Park Hotel Härmän ravintolassa.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark