RAVINTOLA-ALAN TYÖTEHTÄVÄT

RAVINTOLA-ALAN TYÖTEHTÄVÄT

PowerParkista löytyy ravintoloita moneen makuun. Park Hotel Härmä Restaurant on tyylikäs ja korkeatasoinen à la carte -ravintola, jossa on menneiden vuosikymmenten charmia. Ruokalistalla on kansainvälisiä makuja ja suomalaisia erikoisuuksia – kaikki maittavasti ja taidolla valmistettuna. Boulevard Bistrossa voit herkutella päivittäin pizzoilla, salaateilla sekä puuhiiligrillissä valmistuvilla á la carte-annoksilla. Näiden lisäksi huvipuiston puolelta löytyy tex mex ravintola Poco Loco, pihviravintola Canyon ja monta muuta vaihtoehtoa pizzabuffetista hodarikioskiin. Vuosittain alueella järjestetään myös monia tapahtumia mitkä luovat uusia ulottuvuuksia päivittäiseen toimintaan.

Haemme ravintolatyöntekijöitä kaikkiin ravintoloihimme ja hakemamme henkilöt ovat työtä pelkäämättömiä, ahkeria ja ammattitaitoisia. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ne voit tarvittaessa suorittaa meillä ennen töiden aloittamista. Ravintolamaailman puolella voit suorittaa myös työharjoittelusi tai työskennellä oppisopimuksella. PowerParkin ravintoloissa noudatetaan huvi- teema ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta.

Tarjoilija

Tarjoilija

Tarjoilijana olet erittäin asiakaspalveluhenkinen ja työtä pelkäämätön. Sinulla on hyvä tilannetaju ja pystyt palvelemaan kaikenikäisiä asiakkaita suomen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsin kielellä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy huumoria myös kiireen keskellä. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta sen voit suorittaa myös meillä. Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on, että sinulta positiivinen asenne ja olet oppimishaluinen. Haemme sekä á la carte tarjoilijoita, että aamupalatarjoilijoita.
Ravintolakokki

Ravintolakokki

Ravintolakokkina olet ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, keittiön sielu, joka ei kavahda kiireisiä päiviä. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiiviiseen porukkaamme, jossa kukkii hurtti huumorin kukka ja jokainen päivä on uusi seikkailu. Työ keittiössä on hektistä, mutta antoisaa. Meillä pääset kokkaamaan erilaisissa ravintoloissa ja monenlaisissa olosuhteissa. Siitä pitävät huolen kesäkauden monet pienet ja isommatkin tapahtumat. Haemme sekä aamupalakokkeja että á la carte ja lounaskokkeja. Työtä löytyy siis sekä rautaiselle keittiön ammattilaiselle että kokkiuraansa aloittelevalle henkilölle.
Pikaruokatyöntekijä

Pikaruokatyöntekijä

Huvipuiston puolelta löytyy monenlaisia pikaruokapaikkoja esim. Skaala Burger ja pizzabuffet, Snack Shop sekä Baseball hodarikioski. Pikaruokatyöntekijänä sinun tulee olla työtä pelkäämätön, kiireestä nauttiva aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on asenne kohdallaan. Työkokemusta tai alan koulutusta ei välttämättä tarvitse olla, kunhan vain olet oppimishaluinen. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Hygieniapassin voit kuitenkin suorittaa meillä ennen töiden aloittamista, koska tämä on työnteon kannalta välttämätön.
Tiskari / keittiöapulainen

Tiskari / keittiöapulainen

Tiskarina tai keittiöapulaisena olet ripeä ja omatoiminen, hyvällä tavalla jokapaikanhöylä, joka auttaa keittiössä ja tarvittaessa salin puolella. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille, kunhan olet ulospäin suuntautunut, ripeä ja oppimishaluinen.
Aamupala henkilökuntaa

Aamupala henkilökuntaa

Aamiainen on päivän tärkein ateria ja aamiaishoitajana osaat loihtia aurinkoisen tunnelman sateiseenkin aamuun. Aamiaishoitajana olet ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön ja ahkera. Aamiainen tarjoillaan joka aamu Park Hotel Härmän ravintolassa. Haemme sekä aamupalakokkeja että aamupalatarjoilijoita. Halutessasi voit työskennellä myös muissa vuoroissa päivän aikana alueella sijaitsevissa ravintoloissa.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark