Myynti- ja vastaanottotyöntekijä

Ammattitehtävät: Myyntisihteeri ja vastaanottovirkailija

PowerParkista löytyy monenlaista majoitustoimintaa mm. hotellin päärakennus, kaksi huoneistohotellia, kymmeniä mökkejä ja kaksi leirintäaluetta. Majoitusvarauksia asiakkaat tekevät joko itsenäisesti netin kautta tai Powerparkin myyntipalvelun tai hotellin vastaanoton kautta. Myyntipalvelun kautta varataan myös ravintola- ja kokoustiloja sekä hoidetaan ryhmävarauksia kartingiin, elokuvateatteriin tai huvipuistoon. Työssäsi pääset siis käsittelemään erilaisia kokonaisuuksia ja luomaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä. Näidenkin tehtävien osalta noudatetaan huvi- teema ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta.

Vastaanottovirkailija sekä infotyöntekijä

Vastaanottovirkailija sekä infotyöntekijä

Hotellin vastaanottovirkailijana ja infotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ottaa vastaan huone-, camping- ym. varauksia, hoitaa asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitykset sekä maksut, palvella ja neuvoa asiakkaita kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Työssäsi käytät Hotellinx Cloud varausjärjestelmää, tavallisimpia tietokoneohjelmia sekä muita vastaanotossa ja infossa tarvittavia ohjelmia. Matkahuollon tehtävät sisältävät pakettipalveluiden työtehtäviä mm. pakettien vastaanottamista, lähettämistä ja pakettien luovuttaminen asiakkaille.

Työssäsi edellytetään täysi-ikäisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä kykyä tulla toimeen ja työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Taitoa toimia kiireisissäkin tilanteissa ja hoitaa montaa eri tehtävää samanaikaisesti hyvää ja aurinkoista asiakaspalvelua unohtamatta. Työ edellyttää myös nopeaa sopeutumista uusiin tilanteisiin ja joustavuutta työtehtävien ja työaikojen suhteen sekä luotettavuutta, vastuullisuutta ja tarkkuutta. Vastaanottovirkailijana ja infotyöntekijänä on hyvän suomen kielen lisäksi osattava vähintään englantia. Muiden kielten esim. ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä ma-su klo 7.00-23.00 välillä. ja infotyöntekijänä on hyvän suomen kielen lisäksi osattava vähintään englantia. Muiden kielten esim. ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä ma-su klo 7.00-23.00 välillä.

Työtehtävien ja työaikojen suhteen sekä luotettavuutta, vastuullisuutta ja tarkkuutta. Vastaanottovirkailijana ja infotyöntekijänä on hyvän suomen kielen lisäksi osattava vähintään englantia. Muiden kielten esim. ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä ma-su klo 7.00-23.00 välillä.

Myyntisihteeri

Myyntisihteeri

Myyntisihteerinä tehtäviisi kuuluu Powerparkin eri palvelujen myynti yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Tehtäviisi kuuluu myös tilausten vastaanotto ja käsittely sekä asiakaspalvelu. Lisäksi myyntisihteeri lähettää tarjouksia eri asiakkaille ja ryhmille. Myyntisihteerin työtehtävät ovat itsenäisiä, mutta työssä ollaan jatkuvassa yhteistyössä hotellin ja Powerparkin muun henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa.

Tehtävä edellyttää sinulta täysi-ikäisyyttä, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä sekä organisointitaitoja. Kielitaito on myös tarpeen. Kotimaisten kielten lisäksi tarvitaan englannin kielen taitoa. Myyntisihteerin työaika vaihtelee ma-su porrastetusti klo 8.00-20.00 välillä.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark