Kesätyöt 2021

Kesätyöt 2021

Huvipuiston sisäpuolella sijaitsevien työtehtävien työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja pääasiassa klo 10.15-19.30 välillä. Huomioithan, että kesäajan huvipuisto on avoinna päivittäin eli työskentelet välillä myös viikonloppuisin. Asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi.

kesätyöntekijät 2021, hae TÄSTÄ!

TUTUSTU TARKEMMIN POWERPARKIN TYÖTEHTÄVIIN ALTA

Siivous

Siivous

Meillä voit kulkea vaikka paljain jaloin! PowerPark on saanut kiitosta ja loistavia arvosanoja siisteydestään koko historiansa ajan. Siivousosastomme toimii saumattomana tiiminä tiiviissä työtahdissa, mutta lopputulos on sen mukaista. Koko alueen siisteys on yksi suurimpia ylpeydenaiheitamme.

Työnkuvaan kuuluu erilaisten alueiden siivous, mm. huvipuisto, ja sen ulkopuolella olevat ravintolat ja yleistilat, mökit, huoneistot ja hotellihuoneet, raviradan kiinteistöt ja alue sekä kauppakeskus Road House. Siivoustiimissä sinun tulee olla ripeä, tarkka, tehokas, omatoiminen ja luotettava. Tämä työ antaa sinulle erinomaiset valmiudet tulevaisuuden työelämän haasteisiin. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.

Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja

Tervetuloa mitä hurjimpaan ajeluun! Huvipuiston laitekuljettajana työtehtäviisi kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Laitekuljettajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli olet tekniikan tai sähköalan opiskelija ja 18 vuotta täyttänyt, voit hakea myös huvipuiston laitehuollon työtehtäviin täältä.

Karting-työntekijä ja karting-mekaanikko

Karting-työntekijä ja karting-mekaanikko

Kuka on porukan nopein? Haemme iloisia ja sosiaalisia karting-työntekijöitä radoillemme. Olet etsimämme henkilö, jos nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden palveleminen rata-alueilla sekä turvallisen ajokokemuksen takaaminen. Arvostamme hyvää kielitaitoa, jota tarvitset työssäsi päivittäin. Työskentelet yhdessä työkaveriesi kanssa sekä ulko- että sisäradalla. Karting-työntekijänä saat korvaamatonta työkokemusta asiakaspalvelusta monikansallisessa ympäristössä.

Haemme tiimiimme nyt myös uusia karting-mekaanikkoja. Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy ruuvaustaitoa ja intoa työskennellä karting-autojen parissa. Tehtävään voit hakea yleisessä kesätyöhaussa valitsemalla työtehtävien joukosta karting-työntekijän ja kertomalla hakemuksessa, että olet kiinnostunut mekaanikon tehtävästä.

Tarjoilija

Tarjoilija

Mitä saisi olla? Tarjoilijana olet erittäin asiakaspalveluhenkinen ja työtä pelkäämätön. Sinulla on hyvä tilannetaju ja pystyt palvelemaan kaikenikäisiä asiakkaita suomen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsinkielellä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy huumoria myös kiireen keskellä. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta sen voit suorittaa myös meillä. Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on, että sinulta positiivinen asenne ja olet oppimishaluinen.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark