Kesätyöt 2020

Kesätyöt 2020

Huvipuiston sisäpuolella sijaitsevien työtehtävien työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja pääasiassa klo 10.15-19.30 välillä. Huomioithan, että kesäajan huvipuisto on avoinna päivittäin eli työskentelet välillä myös viikonloppuisin. Asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi.

HAKULOMAKE KAUDEN 2020 KESÄTYÖTEHTÄVIIN

Tutustu rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen tästä.
Siivous

Siivous

Meillä voit kulkea vaikka paljain jaloin! PowerPark on saanut kiitosta ja loistavia arvosanoja siisteydestään koko historiansa ajan. Siivousosastomme toimii saumattomana tiiminä tiiviissä työtahdissa, mutta lopputulos on sen mukaista. Koko alueen siisteys on yksi suurimpia ylpeydenaiheitamme. Työnkuvaan kuuluu erilaisten alueiden siivous, mm. huvipuisto, ja sen ulkopuolella olevat ravintolat ja yleistilat, mökit, huoneistot ja hotellihuoneet, raviradan kiinteistöt ja alue sekä kauppakeskus Road House. Siivoustiimissä pärjätäksesi sinun tulee olla ripeä, mutta tarkka, tehokas, omatoiminen ja luotettava. Mikäli pärjäät tässä työssä, tulet pärjäämään monissa muissakin elämän haasteissa. Työ soveltuu myös alle 18 vuotiaille.
Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja

Tervetuloa mitä hurjimpaan ajeluun! Huvipuiston laitekuljettajana työtehtäviisi kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Huvipuistolaitteet on jaettu ryhmiin: Lastenlaitteet, perhelaitteet ja extremelaitteet eli työskentelet aina omaan laiteryhmääsi kuuluvien huvipuistolaitteiden parissa. Laitekuljettajana sinun tulee olla 18v täyttänyt ja asiakaspalveluhenkinen, hyvä kielitaito katsotaan eduksi. Mikäli olet tekniikan tai sähköalan opiskelija ja 18v täyttänyt, voit hakea myös huvipuiston laitehuollon työtehtäviin täältä.
Karting-työntekijä ja karting-mekaanikko

Karting-työntekijä ja karting-mekaanikko

Haemme iloisia ja sosiaalisia karting-työntekijöitä radoillemme. Olet etsimämme henkilö, jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden palveleminen rata-alueilla sekä turvallisen ajokokemuksen takaaminen. Arvostamme hyvää kielitaitoa, jota tarvitset työssäsi päivittäin. Työskentelet yhdessä työkaveriesi kanssa sekä ulko- että sisäradalla. Karting-työntekijänä saat korvaamatonta työkokemusta asiakaspalvelusta monikansallisessa ympäristössä.

Haemme tiimiimme nyt myös uusia karting-mekaanikkoja. Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy ruuvaustaitoa ja intoa työskennellä karting-autojen parissa. Tehtävään voit hakea yleisessä kesätyöhaussa valitsemalla työtehtävien joukosta karting-työntekijän ja kertomalla hakemuksessa, että olet kiinnostunut mekaanikon tehtävästä.

Pikaruokatyöntekijä

Pikaruokatyöntekijä

Kaikilla on nälkä ja samaan aikaan! Pikaruokatyöntekijänä sinun tulee olla työtä pelkäämätön, kiireestä nauttiva aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on asenne kohdallaan. Alueella sijaitsee useita erilaisia pikaruokapaikkoja snack shopista pizzabuffetiin. Työ soveltuu myös alle 18 vuotiailla ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Hygieniapassin voit kuitenkin suorittaa meillä ennen töiden aloittamista, koska tämä on työnteossa välttämätön. Muihin ravintola-alan työtehtäviin voit tutustua tarkemmin täältä.
Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus

Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus

Kun auto on parkissa, hauskuus voi alkaa! Järjestyksenvalvoja ylläpitää järjestystä huvipuistossa sekä muualla PowerParkin alueella, avustaa liikenteenohjausta parkkipaikoilla tarvittaessa sekä suorittaa ensiaputoimenpiteitä puiston alueella. Työajat mukailevat pääasiassa huvipuiston aukioloaikoja. Erilaiset tapahtumat tuovat kuitenkin muutoksia työaikoihin. Järjestyksenvalvojana sinulta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, asiakaspalveluhenkisyyttä, JV sekä EA1-kortteja.
Kahvilatyöntekijä

Kahvilatyöntekijä

Maistuisiko juuri keitetty kahvi tuoreen pullan kera? Kahviloita löytyy sekä huvipuistosta että sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimiin kuuluvat makeat ja suolaiset kahvileivät, leivokset, paninit, jäätelöt ja slush-juomat. Kahvilassa työhösi kuuluu asiakaspalvelu, tuotteiden esille laitto, kahvijuomien valmistaminen, kuormien vastaanotto ja purkaminen sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Kahvilatyö sopii hyvin alan opiskelijalle tai alasta kiinnostuneelle, myös alle 18 vuotiaalle sillä tupakka- ja alkoholituotteita ei myydä huvipuiston sisäpuolella. Kahvilan työntekijänä toivomme sinulta kielitaitoa, iloista asennetta ja ennen työnalkua suoritettua hygieniapassia. Karting kahviloissa työskennelläksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla suoritettuna myös anniskelupassi.
Magnum-teatterityöntekijä / pelihallinhoitaja

Magnum-teatterityöntekijä / pelihallinhoitaja

Elokuviin? Vai sittenkin pelihalliin? Tämä on monipuolinen toimenkuva, jossa työ tapahtuu sekä Magnum elokuvateatterissa että huvipuiston puolella. Työpisteesi siis vaihtelee päivittäin. Työtehtäviäsi elokuvateatterilla ovat 5D-elokuvien sekä illan pitkien elokuvien näyttäminen, kassatyöskentely teatterin kassalla sekä elokuvateatterin siisteyden ylläpito. Työtehtäviäsi huvipuiston puolella ovat pelihallilla kassatyöskentely, Derby-pelin tai narunveto pelin juontaminen ja pelihallin siisteyden ylläpito. Joyride-vuoristoradalla vastaat laitealueella VR-toiminnasta. Sinun tulee olla 18 -vuotta täyttänyt ja asiakaspalveluhenkinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.
Jäätelömyyjä

Jäätelömyyjä

Maistuisiko jäätelö? Jäätelömyyjänä työtehtäviisi kuuluu jäätelöannosten tekeminen ja myyminen huvipuiston monissa jäätelömyyntipisteissä. Sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen ja iloinen. Edellytämme sinulta hyvää suomenkielentaitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille, mutta edellytämme sinulta kuitenkin oma-aloitteisuutta ja positiivista, reipasta otetta työhön.
Huvipuiston myymälät

Huvipuiston myymälät

Mikä on tuo herkullinen karamellin tuoksu? Huvipuistosta löytyy monenlaista myymälää. On herkkupuoteja missä myydään esimerkiksi hattaraa, popcornia, lakuja tai irtokarkkeja sekä lelumyymälä mistä voi ostaa monenlaisia matkamuistoja. Myymälöissä työskentelyyn sinulta vaaditaan hygieniapassi sekä reipas ja omatoiminen asiakaspalveluasenne.
Puistokummi / huvipuiston porttivahti

Puistokummi / huvipuiston porttivahti

Kestääkö kanttisi kieputusta? Puistokummit ovat PowerParkin työntekijöitä, jotka voivat mennä lapsen mukana laitteisiin, joihin tämä ei yksin vielä saa tai uskalla mennä. Puistokummina sinun tulee olla vähintään 16v täyttänyt, rauhallinen, rohkaiseva ja hyvän tilannetajun omaava aurinkoinen persoona. Puistokummit voivat työskennellä myös pomppulinnavahteina sekä lipuntarkastajina.
Lipunmyynti

Lipunmyynti

Rannekkeella saat huvia koko päiväksi! Huvipuiston lipunmyynnissä pääset myymään huvipuistolippuja ja –rannekkeita. Lipunmyyjänä sinulta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta säällä kuin säällä, sujuvaa suomenkielentaitoa sekä tarkkuutta. Muu kielitaito ja aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi. Lipunmyynnin ruuhka-aika sijoittuu klo 10.30-14.30 välille, jonka jälkeen osa lippukassoista sulkeutuu ja voit halutessasi siirtyä jatkamaan työpäivää muissa työtehtävissä, esim. myymälöiden tauotuksissa tai puistokummina. Erilaisten tapahtumien aikaan on tarjolla myös iltatöitä. Työ soveltuu myös alle 18 -vuotiaille.
Röllikylän työntekijä

Röllikylän työntekijä

Rakastettu Röllihahmo tavattavissa! Työtehtäviisi kuuluu esiintyminen Röllinä, Milli Menninkäisenä ja Teemu-nallena sekä toimiminen hahmojen saattajana. Röllikylässä toimit myös erilaisten leikkien leikittäjänä lapsille. Röllikylän työntekijänä sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen luova ja sosiaalinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös alle 18 vuotiaille kunhan olet vain ulospäin suuntautunut ja innostava persoona.
Vaellusohjaaja

Vaellusohjaaja

Ratsastamaan! Vaellusohjaajana pääset vetämään elämyksellisiä ratsastusretkiä Pohjalaisissa maisemissa. Ohjaajan työhön kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös tallityöt sekä koiraparkkiin tulevien lemmikkien vastaanottaminen. Vaellusohjaajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, hyvillä ratsastustaidoilla, EA1 & 2 kortilla varustettu innokas hevosalan taitaja.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark