Kesätyöt 2020

Kesätyöt 2020

Huvipuiston sisäpuolella sijaitsevien työtehtävien työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja pääasiassa klo 10.15-19.30 välillä. Huomioithan, että kesäajan huvipuisto on avoinna päivittäin eli työskentelet välillä myös viikonloppuisin. Asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi.

Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja

Tervetuloa mitä hurjimpaan ajeluun! Huvipuiston laitekuljettajana työtehtäviisi kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Huvipuistolaitteet on jaettu ryhmiin: Lastenlaitteet, perhelaitteet ja extremelaitteet eli työskentelet aina omaan laiteryhmääsi kuuluvien huvipuistolaitteiden parissa. Laitekuljettajana sinun tulee olla 18v täyttänyt ja asiakaspalveluhenkinen, hyvä kielitaito katsotaan eduksi. Mikäli olet tekniikan tai sähköalan opiskelija ja 18v täyttänyt, voit hakea myös huvipuiston laitehuollon työtehtäviin täältä.
Kahvilatyöntekijä

Kahvilatyöntekijä

Maistuisiko juuri keitetty kahvi tuoreen pullan kera? Kahviloita löytyy sekä huvipuistosta että sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimiin kuuluvat makeat ja suolaiset kahvileivät, leivokset, paninit, jäätelöt ja slush-juomat. Kahvilassa työhösi kuuluu asiakaspalvelu, tuotteiden esille laitto, kahvijuomien valmistaminen, kuormien vastaanotto ja purkaminen sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen. Kahvilan työntekijänä toivomme sinulta kielitaitoa, iloista asennetta ja ennen työnalkua suoritettua hygieniapassia. Karting kahviloissa työskennelläksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla suoritettuna myös anniskelupassi.
Vaellusohjaaja

Vaellusohjaaja

Ratsastamaan! Vaellusohjaajana pääset vetämään elämyksellisiä ratsastusretkiä Pohjalaisissa maisemissa. Ohjaajan työhön kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös tallityöt sekä koiraparkkiin tulevien lemmikkien vastaanottaminen. Vaellusohjaajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, hyvillä ratsastustaidoilla, EA1 & 2 kortilla varustettu innokas hevosalan taitaja.
Siivous

Siivous

Meillä voit kulkea vaikka paljain jaloin! PowerPark on saanut kiitosta ja loistavia arvosanoja siisteydestään koko historiansa ajan. Siivousosastomme toimii saumattomana tiiminä tiiviissä työtahdissa, mutta lopputulos on sen mukaista. Koko alueen siisteys on yksi suurimpia ylpeydenaiheitamme. Työnkuvaan kuuluu erilaisten alueiden siivous, mm. huvipuisto, ja sen ulkopuolella olevat ravintolat ja yleistilat, mökit, huoneistot ja hotellihuoneet, raviradan kiinteistöt ja alue sekä kauppakeskus Road House. Siivoustiimissä pärjätäksesi sinun tulee olla ripeä, mutta tarkka, tehokas, omatoiminen ja luotettava. Mikäli pärjäät tässä työssä, tulet pärjäämään monissa muissakin elämän haasteissa.

HAKULOMAKE KAUDEN 2020 KESÄTYÖTEHTÄVIIN

Tutustu rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen tästä.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark