Etusivu > Info > Rekrytointi > Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus

Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus

Järjestyksenvalvojat valvovat Huvivaltion lakia ja järjestystä. Huvivaltion sääntö numero yksi: kaikilla pitää olla hauskaa! Järkkärit ohjaavat saapuvat huvittelijat autoineen oikeisiin paikkoihin ja pitävät huolta, että huvittelupäivät sujuvat ongelmitta.


Järjestyksenvalvoja on 18 vuotta täyttänyt, sosiaalinen persoona, jolla on nuhteeton tausta, sekä JV- ja EA1-pätevyydet. Järjestyksenvalvoja ylläpitää järjestystä huvipuistossa sekä muualla PowerParkin alueella, avustaa liikenteenohjausta parkkipaikoilla tarvittaessa sekä suorittaa ensiaputoimenpiteitä puiston alueella. Järjestyksenvalvoja työskentelee tiiviisti kaikkien eri osastojen kanssa. Järjestyksenvalvojan työtehtävässä auttaa hyvä kielitaito sekä fyysinen kunto.

Parasta työssä: Työ on todella monipuolista ja välillä pääsee ratkomaan mitä ihmeellisimpiä haasteita. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi tikku sormessa, autosta akku loppu, perheenjäsen kateissa tai hän on löytänyt joltain kadonneet aurinkolasit. Yhdessä PowerParkin muun henkilökunnan kanssa löydät kuitenkin avun kaikkiin tilanteisiin ja varmistat, että asiakkaiden huvipuistopäivät sujuvat turvallisesti ja mahdollisimman mukavasti.

Välillä vastustaa: Välillä kaikki tiet tuntuvat vievän PowerParkiin ja autoja on jonoksi asti jokaisesta ilmansuunnasta. Tiiviillä yhteistyöllä ja ammattitaidolla kaikki autot kuitenkin löytävät omat parkkiruutunsa.