Suomen parhaat huvit!

Huvitukset


Suomen paras vapaa-ajankeskus


Voi tätä kiitollisuuden määrää! Kiitos kaikille vierailijoillemme, joiden ansiota tämä tunnustus on :) PowerPark on Suomen paras vapaa-ajankeskus*, huvin Suomen mestari jo monta vuotta peräkkäin. Tervetuloa kokemaan se paikan päälle.

*Taloustutkimus 2010, 2013, 2014, 2015 ja 2016.
Tripadvisor-LogoTripadvisor 4,5 / 5

”Suomen paras huvipuisto”

"Huvivaltio PowerPark on ehdottomasti Suomen paras huvipuisto. Alue on hyvin organisoitu, laitteet kattavat toiveet pikkulapsista aikuisiin, ruoka on järkevän hintaista ja sitä löytyy eri makuihin, lisäksi pieni shoppailupuoti.

Alueella myös mm. Karting ja 5D-leffateatteri sekä Satumaa perheen pienimmille.

Eikä tässä vielä kaikki. Majoitusmahdollisuuksia, hevoskeskus, leirikoulut jne. Aikaa kannattaa varata aamusta sulkemisaikaan. Tässä huvimaailmassa perhe saa parhaiten vastinetta rahoilleen!”

Lue lisää kävijöiden arvosteluja TripAdvisorista@powerpark 4,3/5

”Suomen parhaat laitteet”

"Todella hyvä laitevalikoima. Upeat rakennukset ja teemoitukset. Koko huvipuisto on hyvin hoidettu ja siisti.”

”Siisti, hienosti tehty, kaiken ikäisille löytyy laitteita ja katseltavaa.”

”Viihdyttävä, todellinen koko perheen puisto, kaikille jotain härveleitä ja vempaimia. Ruokalistallakin muuta kuin hampurilaisia ja pitsaa. Jos nyt jotain kehitettävää niin laitteiden yksittäiset tyhjät paikat voisi täyttää pontevammin. Hymyilevä ja iloinen henkilökunta. Ja mikä tärkeintä: todella siisti ja puhdas huvipuisto!”

Lue lisää kävijöiden arvosteluja Facebookista

Huvipuisto


vuoristorata

Suomen mielikuvituksellisin huvipuisto odottaa sinua Alaharmässä. Yli 40 huvilaitetta kaikenikäisille ja -pituisille huvittelijoille. Koe maan vetovoimaa uhmaava Junker, puuvuoristorata Thunderbird, vesivuoristorata Kwai River, extreme-laite Booster ja monta muuta vatsanpohjassa tuntuvaa kieputinta ja vekotinta. Huvipuiston sisällä on myös perheen pienimpien oma Satumaa, jossa asuu Rölli-peikko ystävineen. Virtuaalivauhtia tarjoaa elämyksellinen 5D-elokuvateatteri.

Karting


karting

Mika Salo Circuit on kansainvälisen tason ulkokartinrata, jonka ovaalikaarre kelpaa kokeneemmillekin kuskeille. Vauhdin hurmaa pääsee meillä kokemaan säällä kuin säällä ympäri vuoden. Sisäkartingrata PowerPalace-hallissa on 600 metrin vauhdikas kilparata sähköautoille. Kaksipaikkaisiin tandem-autoihin pääsevät mukaan myös perheen pienet vauhtihirmut. Sisäkartingradalla voi järjestää myös lasten kaverisynttärit!

Ratsastus


ratsastus

Hevoskeskus on kuuden Islanninhevosen koti kävelymatkan päässä huvipuistosta. Järjestämme erilaisia retkiä, vaelluksia ja ratsastusleirejä kauniissa pohjalaisissa maisemissa. Ratsastamaan voivat tulla kaikki yli 12-vuotiaat. Pienemmille hevoshulluille voimme järjestää esimerkiksi talutusratsastuksia. Hevoskeskuksessa toimii myös koiraparkki.

Etsitkö ohjelmaa ryhmille?Polttarit, kokous, tyky-päivä tai kaverisynttärit. PowerParkista löytyy paljon ryhmäohjelmia mm. karting, huvipuisto ja 5D-elokuvateatteri ovat suosittuja ryhmäaktiviteetteja.

Ryhmä huvitukset

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille vuoden paras päivä: p. 010 3477 600 tai‬‬ info@powerpark.fi.

Täydellinen lomapäivä, perheloma, kotimaan matka, kokous, ryhmämatka tai tyky-päivä löytyy PowerParkista.
Onnistumisen kaava on yksinkertainen: yksi osoite, tuhannesti tekemistä kaikenikäisille.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark