Etusivu > Huvit > Karting > Business Grand Prix

Business Grand Prix

Kasaa tiimi ja voita Suomen yritysten kartingmestaruus Mika Salo Circuitilla 19.8.2023, uusitulla kalustollamme!


Business Grand Prix 19.8.2023

PowerParkissa järjestetään lauantaina 19.8. Business Grand Prix -kartingkilpailu, jossa yritykset kisaavat Suomen kartingmestaruudesta! Business Grand Prix on hyväntuulinen tapahtuma, jossa on ainutkertainen mahdollisuus päästä nauttimaan ratakilpailun huumasta, elämään aitoa tallielämää ja kisaamaan huikeista palkinnoista. Kilpailu järjestetään PowerParkin ulkokartingradalla, joissa monet nykyiset formulatähdetkin ovat ottaneet mittaa toisistaan Kartingin MM- ja EM-kisoissa. Pääpalkintona voittajayritykselle on 60 huvipuistoranneketta PowerParkiin! Toiseksi tullut yritys puolestaan voittaa 40 ranneketta ja kolmanneksi sijoittunut 20 ranneketta. Rannekkeet ovat voimassa myös kauden 2024.

Kilpailu koostuu aika-ajoista ja finaalista ja kokonaisuudessaan kisaan on varattu aikaa noin 3-4 tuntia. Kilpailu ajetaan endurance-tyylillä, jolloin sekä aika-ajoissa että finaalissa tallit vaihtavat kuljettajia ”lennosta”. Finaalin kesto on 80 kierrosta, johon startataan lähtövaloista aika-ajon järjestyksen mukaisesti. Kilpailun jälkeen seuraa palkintojenjakotilaisuus, jossa voittajajoukkueet pääsevät nousemaan podiumille ja vastaanottavat pokaalit ja rannekepalkinnot. Seremonian jälkeen kaikille kilpailuun osallistuville on varattu käyttöön saunatilat, joissa pääsee juhlistamaan voittoa ja puhdistautumaan kilpailun pölyistä. Illalla Park Hotel Härmän ravintolassa kilpailijoille tarjoillaan herkullinen buffet-illallinen, jonka jälkeen kesäiltaa voi jäädä jatkamaan hyvässä seurassa vaikkapa Crocodile Pool -terassille altaan äärelle kuuntelemaan live-musiikkia.

Business Grand Prix on loistava mahdollisuus verkostoitua muihin paikalla oleviin yrityksiin, ryhmäytyä tiimin kanssa, palkita työtekijöitä saavutetuista tavoitteista, tai viettää rentoa iltaa yhdessä työkavereiden kanssa ennen kesälomille siirtymistä. Kannustusjoukot yrityksestä tai kilpailijoiden perheistä ovat myös tervetulleita paikan päälle. Kannustusjoukoille tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn huvipuistoon sekä ilmaisen minigolfkierroksen kisapäivänä

Perustakaa yrityksen tai tiimin oma talli ja lähtekää radalle!

Mukaan mahtuu 15 tallia. Jokainen osallistuva yritys tai tiimi edustaa omaa talliaan, joka koostuu 4-8 jäsenestä (3-5 kuljettajaa, tallipäällikkö, manageri, kisainsinööri ja mekaanikko/huoltaja). Tallin lopullisen kokoonpanon voi jokainen joukkue määrittää itse. Tallin jokaisella jäsenellä on kilpailussa tärkeä rooli oman joukkueensa toiminnassa, kuskien ja autojen huoltamisessa, sekä tietysti radalla ratin takana. Tallihenkilökunta ja kuskit voivat olla yhteydessä toisiinsa ja hioa taktiikkaa myös kisan aikana radiopuhelinyhteydellä, jolloin kaikki pääsevät olemaan osana kisaa ja menestystä omalla tavallaan. Talleilla on kilpailussa käytössään PowerParkin puolesta kaikki tarvittava: uudet loistavat karting-autot, kypärät (myös oman voi ottaa), ajoasut, radiopuhelimet, pyyhkeet ja muut tarvikkeet. Tallipaikan hinta on 2000€ ALV 0%. Hintaan lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Kasatkaa siis työpaikaltanne yksi tai useampi talli tai lähtekää vaikkapa oman myyntitiiminne kanssa kisaamaan!

Mitä vielä odotat, ilmoita yrityksesi mukaan!

Kirjoita tähän kenttään tallin jäsenten nimet.