POWERPARK AVAUTUU 6.6.2020

PowerParkin portit avataan 6.6.2020 ja huvikausi voi alkaa!

PowerPark iloisena tiedottaa: vuoden 2020 huvikausi alkaa PowerParkissa lauantaina 6.6.2020. PowerPark haluaa tänäkin kesänä tarjota kaikille huvittelijoille hulvattoman, mutta ennen kaikkea turvallisen huvipuistokokemuksen. Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava huvipuisto on tunnettu laajasta huvittelualasta, tinkimättömästä siisteydestä sekä tietysti monipuolisesta tarjonnasta koko perheelle.

- Koemme, että meillä on erinomaiset edellytykset taata kaikille lomailijoille ja kesään toimintaa kaipaaville turvallista hauskanpitoa. Olemme herkeämättä seuranneet tilanteen edistymistä sekä hallituksen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia. Nyt voimme kaikkien iloksi julkistaa huvikauden alkavaksi, sillä voimme erityistoimin taata kävijöille ja työntekijöille turvallisen huvittelupäivän, kommentoi PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma.

PowerPark aikoo ottaa käyttöön lukuisia turvallisuuteen tähtääviä erityisjärjestelyjä ja ohjeistuksia. Käytäntöön tulevat toimenpiteet on laadittu yhdessä muiden Suomen huvipuistojen ja kansainvälisen kattojärjestön IAAPA:n kanssa. Huvipuiston alueelle sekä muihin palveluihin otetaan rajallinen määrä asiakkaita kerrallaan. Sosiaali- ja terveysministeriö sekä aluehallintovirasto antavat vielä tarkemmat ohjeet väkimäärärajoituksiin.

- Kävijärajoituksen lisäksi niin jonotusalueilla, huvilaitteiden täyttämisessä kuin muuallakin PowerParkin alueella varmistetaan riittävä turvaväli merkein ja työntekijöiden ohjeistuksella. Käsienpesupisteitä lisätään eripuolille aluetta ja jokaisen laitteen sisään- ja uloskäynneille tuodaan näkyvästi käsidesipisteet, Kiviluoma linjaa.

Luonnollisesti laitteiden, ravintoloiden ja muiden alueiden puhtaanapidossa noudatetaan erityistä tarkkaavaisuutta ja huolehditaan riittävästä desinfioinnista. PowerParkin puhtaanapito-osasto toimii täydellä teholla ja pitää jatkuvasti huolta pintojen ja alueiden puhtaudesta.

- Ohjeistamme myös aktiivisesti muun muassa kylttien ja kuulutusten avulla kaikkia kävijöitä ja työntekijöitä oikeaoppisessa hygienian varmistamisessa. Sekä viimeisenä ja tärkeimpänä: Oireisena ei ole asiaa huvipuistoon, silloin pysytään kotona, Kiviluoma jatkaa turvallisuuslinjauksista.

Kesä 2020 tuo Härmään uusia tuulia myös muilla tavoin. Kaikkien hurjapäiden iloksi PowerParkiin avataan kesäkuussa uusi, Suomen mittapuulla ennennäkemätön vuoristorata. PowerParkissa ollaan innoissaan, kun alkuvuodesta julkistettu uusi vuoristorata päästään vihdoin esittelemään kaikille huvittelijoille.

Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi PowerParkiin nauttimaan kesästä ja vauhdista turvallisin ja hulvattomin mielin!

Kesälomalle PowerParkiin?

Satumainen elämyskeskus PowerPark on hämmästyttävä näky keskellä loputtomia lakeuksia. Ensimmäistä kertaa Härmään suuntaava saattaakin pudota penkiltä epäuskon saattelemana, kun PowerPark ilmestyy näköpiiriin. PowerParkin siluetissa kohoaa upea maailmanluokan Mika Salo Circuit –kartingrata sekä yli 40 huvipuistolaitetta - enemmän kuin missään muualla Suomessa. Näiden huvitusten lisäksi PowerPark kätkee sisäänsä Röllien kotina tunnetun Satumaan, tasokkaan minigolfradan, sisäkartingradan, upean kauppakeskus Road Housen, valtavan tapahtuma- ja monitoimiareenan sekä ihanan hevosurheilukeskuksen.

TILAA HUVIPUISTORANNEKKEET KÄTEVÄSTI ENNAKKOON TÄSTÄ!

PowerPark on yksi maaseutumatkailun erikoisimmista menestystarinoista

PowerParkin lukuisat huvitukset ja elämykset eivät kuitenkaan ole ilmestyneet paikalle aivan sattumalta, vaikka vielä vuosituhannen vaihteessa PowerParkin kohdalla siinti naurispeltoa silmän kantamattomiin. Heti vuosituhannen alussa alueelle nousi upea Mika Salo Circuit –kartingrata, joka sai hyvin nopeasti kunnian toimia kisapaikkana tuleville formulatähdille kartingin EM- ja MM-kisojen aikaan. Kartingradan rakentamisen jälkeen PowerPark lähti kehittymään määrätietoisesti kohti kokonaisvaltaista vapaa-ajan elämyskeskusta. Pian alueelle olikin jo noussut tasokas hotelli ja ensimmäisiä huvilaitteita – kotimaan viihdyttävimmän matkailukohteen resepti oli valmis. Sittemmin PowerPark on saanut lukuisia tunnustuksia kuten Suomen parhaan vapaa-ajankeskuksen tittelin yhteensä kuutena eri vuonna sekä vuoden 2015 matkailuyrityksen palkinnon.

PowerParkin salaisuus on monipuolisuus. Perheen pienimmille PowerParkista löytyy paljon tekemistä Röllien hupitehtävistä aina safariajeluun ja poniratsastukseen. Myöskään hurjapäitä emme ole liioin unohtaneet, sillä PowerParkista löytyy tunnettuja hurjia laitteita kuten Junker ja Booster sekä kaudelle 2020 avautuva uusi ennennäkemätön vuoristorata, jonka hurjuus tuntuu vatsanpohjassa taatusti!

Miten pääsen PowerParkiin?

Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla sijaitsevaan PowerParkiin on helppo tulla, sillä sijaitsemme keskellä Suomea. Meille pääset helposti vaikka et omistaisikaan omaa autoa. Kesäsesongin ajan huvipuistoon pääsee nyt myös junalla. Härmän juna-asemalta kaikilta vuoroilta järjestämme ilmaisen bussikuljetuksen suoraan huvipuiston porteille. PowerParkin elämysten pariin on siis erittäin helppo tulla! Mikäli haluat matkustaa omalla autolla ja kenties yhdistää matkallesi muitakin huikeita kotimaan lomakohteita on meillä runsaasti ilmaista pysäköintitilaa tarjolla vain minuutin kävelymatkan päässä huvipuistosta! Alla sijaitsevasta kartasta näet etäisyyksiä PowerParkiin suurkaupungeista.

Osta junaliput POWERPARKIIN tästä!

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark