POWERPARK TAVOITTELEE KÄVIJÄMÄÄRÄN KASVUA

Huvipuisto avaa ovensa lauantaina
PowerPark tavoittelee kävijämäärän kasvua

Lehdistötiedote 27.4.2018

Kuudesti Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi 2010 –luvulla valittu PowerPark tavoittelee alkavalla kaudella kymmenen prosentin kasvua kävijämäärässä. Viime kaudella Kauhavan Alahärmässä sijaitseva huvipuisto monitoimialueineen keräsi 400 000 kävijää.

- Kaikki ennusmerkit ovat positiivisia alkavalle kaudelle. Kotimaan matkailu ja talous ovat kasvussa, joten sekin tukee hyviä odotuksia. Myös Ruotsin puolelta saapuvien matkailijoiden määrä on meillä kasvanut useilla kymmenillä prosenteilla vuosittain ja saman kehityksen uskomme jatkuvan, Mikko Kiviluoma PowerParkin johtaja arvioi.

PowerParkin huvipuiston avajaiset ovat lauantaina 28. huhtikuuta ja huvikauden päättäjäisiä vietetään 1. syyskuuta.

- Huvipuistoon on vapaa pääsy avajaisissa. Laitteet ovat avoinna, paitsi vesilaitteet Kwai River ja Jet Ski, ja artisteina lavalle nousevat muiden muassa tubettaja-laulaja-näyttelijä Tuure Boelius, Ilta ja Bess, joten katsottavaa ja kuunneltavaakin on tarjolla, Kiviluoma kertoo.

PowerParkin huvipuiston uutuus, 41 huvilaitteen joukossa, on Euroopan pisin ilmatäytteinen liukumäki, jonka lähtötaso kohoaa 15 metrin korkeuteen. Liukumäki tarjoaa huimapäisille laskijoille hurjat vauhdit ja elämyksen.

Huvipuiston lisäksi PowerPark kerää yhteensä kymmeniätuhansia kävijöitä moniin tapahtumiinsa, joista merkittävimpiä ovat cheerleadinging-, ratsastus- ja ravitapahtumat, PowerParkin juhannus ja Nordic King –ravit sekä PowerTruck Show.

Asema kävijöiden valitsemana Suomen parhaana vapaa-ajankeskuksena on tullut PowerParkille määrätietoisen ja suunnitelmallisen työn tuloksena. Henkilökunnan jatkuva koulutus on keskeisessä roolissa jatkossakin.

- Asiakaskokemus ratkaisee millaisen elämyksen kävijä saa PowerParkista ja tämän kokemuksen onnistumiseen me keskitymme. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti, Kiviluoma kertoo.

PowerPark työllistää kesällä yli 400 kesätyöntekijää, jotka kaikki perehdytetään työhönsä eri tehtävissä. Uutta ovat laitekummit, jotka PowerPark on kouluttanut yhdessä Härmän lukion kanssa. Laitekummi pystyy toimimaan itsenäisesti PowerParkin huvipuistoasiakkaan tukena, kun asiakkaan läheinen ei kykene laitteisiin menemään.

Tärkeä tekijä PowerParkin saavutettavuudessa on viime kesänä alkanut junayhteys, joka jatkuu myös tulevalla kesäkaudella. Härmän asemalla etelästä ja pohjoisesta saapuvat VR:n kaukojunat pysähtyvät yhteensä kuudesti päivässä. Uutena yhteytenä alkaa myös junayhteys Turusta. Junaliikenne alkaa 18. kesäkuuta.

- Junayhteys on ollut meille merkittävä tekijä saavutettavuuden ja tunnettuuden kannalta. Junalla kulkeminen PowerParkiin on vaivatonta ja nopeaa. Huvipuistomatka päiväksi onnistuu helposti niin pohjoisesta kuin etelästäkin saapuville kävijöille, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma kertoo.

Lisätietoja: Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark, puh. 050 383 6651, mikko.kiviluoma@powerpark.fi www.powerpark.fi

PowerPark

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 PowerPark