PowerPark ja Lastenklinikoiden Kummit aloittavat mittavan yhteistyön

LASTENKLINIKOIDEN KUMMIEN TEEMU-NALLE LÖYSI KODIN POWERPARKISTA 

PowerPark ja Lastenklinikoiden Kummit Ry. ovat allekirjoittaneet sopimuksen laajamittaisesta yhteistyöstä vuosille 2017-2019, optiolla jatkosta vuoteen 2021 asti. Sopimus pitää sisällään tapahtumiin, markkinointiviestintään ja toiminnallisiin kumppanuuksiin liittyvää yhteistyötä.

”Yhteistyön aloitus PowerParkin kanssa on meille Kummeille todella iloinen asia. Yhteistyöstämme tulee monipuolinen ja kaikkia Suomen lastenklinikoita auttava. Teemu-nalle saa oman ”kesäkodin”, jossa uskoisin myös vierailijoiden viihtyvän” kertoo Anne Knaster, Kummit ry:n toiminnanjohtaja.

  

Yhteistyön myötä Kummit ry:n maskotti Teemu-nalle saa PowerParkin huvipuistosta talon, jossa lapset pääsevät tutustumaan nalleen ja aikuiset Kummit ry:n toimintaan. PowerParkissa järjestetään  myös vuosittainen PowerKummit-päivä Kummit ry:n kautta kutsuttaville pienille potilaille ja heidän läheisilleen.

”Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme tämän yhteistyön kautta tukea osaltamme Kummit ry:n tekemää arvokasta työtä Suomen yliopistollisten lastensairaaloiden pienten potilaiden auttamiseksi.” kommentoi PowerParkin operatiivinen johtaja Mikko Kiviluoma. 

Lillbacka Powerco-konserniin kuuluva PowerPark on Suomen suurin yksityisomistuksessa oleva matkailu- ja vapaa-ajankeskus, jossa on huvipuisto, ravirata, liikekeskus, hotelleja, kaksi leirintäaluetta mökkeineen, Euroopan suurin sisäkartingrata, Mika Salo Circuit-ulkokartingrata, ratsastuskeskus sekä 5D-elokuvateatteri. PowerPark on valittu Taloustutkimus Oy:n teettämässä kyselyssä Suomen parhaaksi suureksi vapaa-ajankeskukseksi vuosina 2010, 2013, 2014, 2015 ja 2016. 

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä

 

 

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark