Kesä 2020. Huvipuistokesä vailla vertaa! #kesa2020

2020 – Uusi vuosikymmen on täällä ja se tulee näkymään PowerParkissa ennennäkemättömällä tavalla. Kesästä 2020 PowerParkissa tulee kirjaimellisesti kaikkien aikojen huvipuistokesä, mikä saa kokeneemmankin huvipuistoilijan puntit tutisemaan, veden herahtamaan kielelle ja sukat pyörimään jaloissa.

Kesä 2020 tulee olemaan vapauden, vatsanpohjassa tuntuvan hurjuuden ja loputtoman naurun kesä. Toisin sanoen tämä vuosikymmen tulee täyttämään kaikkien huvittelijoiden villeimmätkin unelmat. Tuntuuko, että et enää malttaisi odottaa? Ei mekään PowerParkissa! Kesä kuitenkin lähestyy kovaa kyytiä ja pian on tiedossa lisää päätähuimaavia uutisia!

PowerParkiin avautuva uusi vuoristorata tulee rikkomaan rajoja ennennäkemättömällä tavalla! Vuoristorata kiemurtelee huvipuiston rajojen ulkopuolelle kun kyydissäolijat kiitävät autotien ja kartingradan yli hämmästyttäen sivustakatsojat! Laite tarjoaa myös vatsanpohjassa tuntuvaa vapauden tunnetta kun kiemuroiden ja nousujen ja laskujen ansiosta tuntuu kuin lentäisit PowerParkin yllä!

Seuraa tätä sivua säännöllisesti ja pysyt kärryillä kesän 2020 huikeista uutuuksista! Kesästä haaveillessa on loistava hetki hankkia rannekkeet ensi kesän huippuhetkiin edullisesti PowerParkin verkkokaupasta.

#kesa2020

Seuraa #kesa2020 kuhinaa PowerParkin somekanavissa!

OSTA KESÄN RANNEKE EDULLISESTI TÄSTÄ!

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark