INFO - PowerPark - Huvivaltion synty

Powerpark

HUVIVALTION SYNTY

Pohjanmaalla, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 130 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen arvostetuin vapaa-ajankohde*. Mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille ja -kokoisille huvittelijoille.

Menestystarina alkoi ulkokarting-radasta, joka on arvioitu yhdeksi maailman kauneimmista. Tänä päivänä hauskanpidon sydän on huvipuisto, jossa on Suomen eniten laitteita taaperoista täysikasvuisille. Huvipuiston ylpeys on Suomen suurin puuvuoristorata ja viimeisin suurhanke uusi vesilaitealue ja sen 400 metriä pitkä vesivuoristorata. Huvipuistossa voit siirtyä  amerikkalaisen lännenkylän tunnelmista itävaltalaiseen tirolilaismiljööseen ja sieltä italialaisen pikkukaupungin kujalle.

Halusta tarjota unohtumattomia kokemuksia koko perheelle syntyi seuraavaksi Satumaa, pienten oma maailma Röllikylineen ja farmeineen. Sittemmin ulkokarting-rata on saanut seurakseen Euroopan suurimman sisäkarting-radan, heppahullujen oman Hevosmaailman ja Suomen ensimmäisen 5D-elokuvateatterin. Koska kaikkia satumaisia huvituksia ei ehdi päivässä kokea, on alueelle noussut myös mielikuvituksellisia majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja kahviloita.

2014 PowerPark valittiin kolmannen kerran Suomen parhaimmaksi vapaa-ajankohteeksi ja uusi ravintola- ja ostoskeskus avautui elämysten maailmaan johtavan tien varrelle. Samaan aikaan tajusimme, että puisto-sana oli jäänyt meille liian pieneksi. Syntyi Huvivaltio. Suomen hauskin paikka, joka tuottaa huvinvointia kaikenikäisille lapsille, heidän perheilleen ja ystävilleen.

Valtiona olemme epävirallinen, mutta hauskanpitoon suhtaudumme tosissamme. Huvinvointivaltion kehittäminen on päättymätön tarina, jonka rajana on vain mielikuvitus. Astu mukaan tarinaan, siirrä sisäinen kellosi huviaikaan, unohda arkiset murheet ja anna hymyn tarttua.

*Taloustutkimus Oy:n Suomi Tänään 2010, 2013 ja 2014

Copyright Powerpark 2017