ELÄMYSMAAILMA - Karting - Ulkokarting

Mika Salo Circuit

Rekisteröidy asiakkaaksemme ennakkoon alla olevalla lomakkeella

KANSAINVÄLISEN TASON KARTINGRATA – VAUHDIN RIEMUA JOKAISELLE

Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit on yksi maailman kauneimmista ulkokartingradoista. Joen rantaa kiemurteleva 1000 metrin rata on isännöinyt kartingin EM- ja MM-taistoja. Radan ovaalikaarre, kallistava mutka, haastaa kokeneenkin kuljettajan ajolinjat. Massiivisissa katetuissa katsomoissa on 2000 istumapaikkaa.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla joko vuokra-autoilla tai omalla kalustollasi. Radalla on käytössä myös muutama kaksipaikkainen tandemauto, joiden kyytiin pääsevät myös perheen pienimmät.

Kaikki varusteet saat paikan päältä, ajokenkiä lukuun ottamatta. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät, esimerkiksi lenkkikengät.

Radalle pääsee aina ilman ennakkovarausta, jos siellä ei ole yksityistilaisuutta. Yksityistilaisuuksien ajankohtia voi tiedustella etukäteen numerosta 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi. Odotusajat saattavat olla pitkiä etenkin kesäsesonkina.  

VARAA RYHMÄLLESI VAUHDIN HURMAA MYYNTIPALVELUSTA: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi. Kysy myös edustussaunaa ja tarjoiluja.

Mika Salo Circuit on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun sään salliessa. Turvallisuussyistä radalla ei ajeta sadesäällä.

AJANOTTOJÄRJESTELMÄÄN REKISTERÖITYMINEN

VAIHTOEHTO 1

Lataa Mobiiliapplikaatio "POWERPARK KARTING" App Storesta, Google Playsta tai http://smstim.in/powerpark.

Kirjaudu sisään Facebook-tilisi tunnuksilla tai täytä vaaditut tiedot. Applikaatiosta löydät ajolisenssisi, live ajanoton ja paljon muuta! Ajon jälkeen sieltä löydät myös kaikki kisatuloksesi ja tilastot grafiikoineen.

Rekisteröitymisen jälkeen tunnisteenasi ja kisalisenssinäsi toimii henkilökohtainen QR-koodi. Koodi esitetään kahvion kassalla. Tulokset lähtevät myös sähköpostiisi heti ajon päätyttyä.

VAIHTOEHTO 2

Rekisteröidy etukäteen alla olevasta linkistä tai paikan päällä kahviossa. Rekisteröityminen paikan päällä tapahtuu kahvion KIOSK-koneilla, jonka jälkeen voit esittää tulostetun kisalisenssisi kahvion kassalla.

Pit Lane-kahviossa voit myös seurata radan tilannetta livenä isoilta näytöiltä. Tulokset lähtevät sähköpostiisi heti ajon päätyttyä.

Rekisteröidyttyäsi kerran, voit jatkossa mennä suoraan kassalle ilmoittautumaan. Tiedot löytyvät nimelläsi järjestelmästä.

Kun radalla ei ole yksityistilaisuutta, ajamaan pääsee ilmoittautumalla kahviossa!

Parhaat ajatLive-ajanotto

Copyright Powerpark 2017