INFO - PowerPark - Junalla PowerParkiin

Powerpark

JUNALLA HUVITTELEMAAN

Huvijunalla luokkaretkelle PowerParkiin Helsingistä ja Tampereelta

Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan Härmässä sijaitseva PowerPark lähtee tavoittelemaan kevään luokkaretkiryhmiä pääkaupunkiseudulta ja Tampereen alueelta uudella junayhteydellä.

 Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi viidesti 2010-luvulla arvioitu PowerPark on vain kolmen tunnin junamatkan päässä Helsingistä ja uudelleen toukokuussa avattava Härmän asema on näköetäisyydellä PowerParkin huvipuistosta. Junayhteys puolittaa matka-ajan Helsingistä verrattuna bussiin. Huvijunaan voi nousta myös Tampereelta.
- Haluamme tarjota uuden ja mielenkiintoisen kohteen pääkaupunkiseudun ja Tampereen alueen luokkaretkeläläisille, joille jo junamatkakin voi olla uusi kokemus. Huvipuisto tarjoaa varmasti unohtumattoman elämyksen kaikille. VR:n junayhteydellä luokkaretki on helppo toteuttaa päiväreissuna – aamulla junaan ja illalla takaisin, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma sanoo.
- Uskomme nopean junayhteyden houkuttelevan pääkaupunkiseudulla luokkaretkiä suunnittelevia koululaisryhmiä matkustamaan PowerParkiin. Perinteisesti toukokuun luokkaretkipäivinä olemme saaneet lähemmäs 10 000 koululaista PowerParkiin ja  junayhteys tuonee tähän merkittävän lisän, Kiviluoma uskoo.

Luokkaretkeläisille tarkoitetut VR:n huvijunat liikennöivät toukokuun 23., 29. ja 30. päivinä. IC 21 lähtee Helsingistä klo 6.27, pysähtyy Tampereella klo 8.00 ja on Härmässä klo 9.38. Takaisin etelään IC 26 lähtee Härmästä klo 17.18, pysähdys Tampereella klo 18.58 ja perillä Helsingissä juna on 20.33. Perillä luokkaanne odottaa yli 40 laitetta ja 160 hehtaaria hauskanpitoa. Huvipaketin hinta on 69€/hlö ja se sisältää junamatkat, bussikuljetukset Härmän asema-PowerPark-Härmän asema ja huvipuiston päivärannekkeen. Luokkaretkimatkat PowerPark toteuttaa yhdessä VR:n ja Etelä-Pohjanmaan matkailun kanssa. Liput myy Etelä-Pohjanmaan matkailu.

LUE LISÄÄ JA VARAA kevään Huvipaketit - Junalla PowerParkiin täältä!

Päivittäinen junaliikenne etelästä ja pohjoisesta PowerParkiin Härmän asemalle alkaa 19. kesäkuuta.
Copyright Powerpark 2017